Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrocław poddaje się ostatni

Elektorat PO - skąd jesteście?

Polecane posty

Gość Dobry Warszawiak
dla tych wszystkich którzy mówą że rozliczenie będzie miało istony wpły na gospodarkę Polski powiem tak Wedlug źródeł narodowych i prawcowych przez ostatnie 15 lat zmalwersowano majątek o łacznej wartości 2 mld zł Tymczasem deycyzja PIS o corocznej rewaloryczacji rent i emerytur , oraz kasacja starego portfela kosztowała nas 11 mld zł. jedna populistyczna decyzja pisu a polski podatnik stracił wiecej niż zrabowano przez ostatnie 15 lat daltego zrozumicie że te dociekanie i rozliczanie ma sie nijak do kwot które są obecnie marnotrawione przez PIS uwazam ze to zo robiono za SLD jest nie dopomyslenia tak samo jak to co teraz robi PIS

Gość odwracanie kota ogonem to
co słucham wystąpienia Jaarka, to mnie obraża, przyrównuje wyszystkich nie swoich zwolenników, do komuchów, ludzi przedsiębiorczych do złodziei, tworzy państwo dla zwykłych ludzi- tylko kto to jest ten zwykły człowiek? lekarz, raczej nie- bo to wstrętny łapówkarz pielęgniarkę- trzeba postraszyć użyciem siły nauczyciele- nie wiedomo czego chcą (jak się mieszka mamusią, 800zł to pewnie kokosy) przedsiębiorcy- to złodzieje zwykli ludzie kim jesteście?

Nie mam pojecia, z wyksztalcenia nie wiem czego chce a w zawodzie prawdopodobnie kradne :( Oczywiscie wg brata J.

Gość odwracanie kota ogonem to
ja zawsze starałąm się być przedsiębiorcza, moi rodziece wykupili mieszkanie (nie czekli bierni, aż im ktoś da), ja założyłam firm już na studiach, żeby się móc samej utrzymywać..... i na co teraz wychodzi.... ja jestem wyzywana od złodziei, a ci co siedzieli przez te wszystkie lata na dupie i tylko narzekali, są teraz promowani.... to mi całkiem przypomina opowieści rodziców.... CZY SIĘ STOI CZY SIĘ LEŻY 2 TYS SIĘ NALEŻY.... tyle, że to było komunistyczne hasło.... a Kaczyńscy podobno są największymi wrogami komuny :D

Gość mozza
Ta polska gospodarka to jak jedna setna Microsoftu. Wedlug źródeł narodowych i prawcowych przez ostatnie 15 lat zmalwersowano majątek o łacznej wartości 2 mld zł. To musi byc zrodlo o bardzo duzej zawartosci alkocholu .

Gość głosuje na PiS
Gdy czytam wypowiedzi zwolenników PO utwierdzam się w przekonaniu że ta partia jest tak samo nijaka ,jak argumenty mające świadczyć na jej korzyść .:(:D http://voila.pl/lrni0/?1;)

Gość wiem tylko jedno
PO i patriotyzm to słowa wzajemnie sie wykluczające :P

Gość Dobry Warszawiak
Dokładnie za to PIS jest bardzo wyrazisty 1 przecz z samoobroną! - no chyba że z nami w rządzie 2 Precz z komuna! - ale solidarnosć z biednymi musi być 3 rydzyk obraził moją żone! - ale to prawy człowiek i niech pełni swoją misję 4 Rozliczyć przeszłość! - ale tylko tę która dotyczy SLD 5 Unie Europejska jest zła i chce nas wykorzystać! - ale jej pieniądze bardzo lubimy i chętnie po nie sięgamy 6 lekarze to łapówkarze i złodzieje! - ale górnicy są cacy i lubimy ich wycieczki w stolicy 7 rozwój gospodarczy jest wazny! - pod warunkiem ze korzystaja na nim najsilniejsi (górnicy i rolnicy) 8 Sprawiedliwość dla obywateli ! - pod warunkiem ze nie dotyczy ubezpieczeń rolniczych i górniczych itd PIS ma rzeczywiście wyraziste hasła i poglądy , szkoda tylko że ich wyrazistośc nie przekłada się na jakość

Gość tiaaa Polacy kochaja Kaczki
bo Polak woli byc biedny,zeby tylko sasiad nie mial sie dobrze. Jak w kawale o tym, co sie modlil, zeby sa siadowi krowa zdechla. Zawisc i chec dokopania, jesli sie komus powiedzie - to niestety narodowa cecha. Konto w banku - a fuuu A przeciez wycinanie kapitalistow ,ziemian, szlachty, inteligencji juz historia przerabiala

Gość biały kał
:D tego nic nie przebije

Gość zaPOdupki zachodnie
:classic_cool: