Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdw

mam takie piersi jak ona ..jestem załamana

Polecane posty

Gość fdw
Moze sa tu takie dziewczyny które cierpią z powodu duzego biustu

Gość no jasne hehhe
Ja mam duży biust, ale nie cierpię z tego powodu :) Podoba mi się

Gość fgfhrtzbz
hej powinnas sie cieszyc ja mam 70 b chcialabym miec c,ale wtedy musialabym przytyc a tego nie chce...wole byc zgrabna

Gość fdw
A ja cierpie ... Kurcze jeszcze jak dziecko urodziłam to sie powikszył ...niestety przed ciza maiłąm c a teraz ju z e Czy zawsze byłąs zadowolona?

Gość fdw
Najgosze ejst to ze to strasznie zwraca uwage...ciasne bluzeczki...zwarowac mozna ..

Gość no jasne hehhe
Zawsze byłam zadowolona. Mam D, a dziecka jeszcze nie rodziłam :) Nie traktuję mojego biustu jako zbędnego balastu :) Mam to co mi natura dala i w mojej mocy jest dbać o niego i się nim cieszyć :D

Gość fdga
moze operacja pomniejszenia? pewnie sie garbisz....to szkodzi na kregoslup.a potem w wieku 40 lat.........uuuu

Gość fdw
pocieszam sie tym ze urosły do takiego rozmiary dopiero jak miałam 20 lat....jako nastolatka nosiłam B ..MOZE TO OSZCZEDZIŁO MI WIKSZYCH KONPLEKSÓW.. Teraz mam męża jemu bardzo sie podoba ...no ale ja juz nie mam sił....co ja bym dała by miec rozmiar B

Gość no jasne hehhe
fdga ------------->>>>>>>>>> nikt nie jest idealny i doskonaly, prawda ??? :) Trzeba się zaakceptować, a nie myśleć o operacjach :)

Gość fdw
troszku sie grabie ale garbiłam mie zanim miałam duze piersi.Ale to troszku staram sie prostowac no ale ..

zawsze mialam 75b a ciazy powiekszyly mi sie do 75c i powiem wam szczerze ze przejebane jest miec duze cycki! wczesniej narzekalam, ze sa za male... ale teraz tesknie za nimi:( szczerze.. ile kobiety musza sie nameczyc noszac tak duzy biust- a D to wogole sobie nie wyobrazam

Gość fdw
zazdrosze tym kobieta co mino tak pokaznego biustu potrafia to eksponiwac i cieszyc sie z tego czym ich natura obdazyła... na ale czy mzona wyglądac ładnie majac taki biust? kiedys pamiętam zapytałą mnie kolerzanka w szkole średniej czy nie mam konpleksów z tego powodu wtdy jakos maiłam C...wtedy do mnie dopiero dotarło ze MAM DUZE PIERSI!

Gość no jasne hehhe
LiLiTh 23------------->>>>>>>>>. wiesz, może to dziwne, ale ja się nie garbię i nie męczę :D Jakoś mam tak wkomponowany ten biust chyba :D

Gość fdw
męczarnia to taka ze musze kupowac drogie staniki triumpha ..mam problem z bluzeczkami na ramionczkach...

Gość fdga
ale duze piersi ida razem z tusza, tzn im kobieta szczuplejsza tym ma mniejsze piersi. moze postaraj sie schudnac pare kilo?podobno pierwsze co to spada waga biustu..:)

Gość fdw
to chyba zalezy od nastawienia psychicznego...i akceptacji siebie... fakt jest taki ze duzo dziewczyn mói ze by chciły miec takie i ze chciły by tak wyglądac w bluzkach jak ja ....ale ja bym wolłam takie malutkie

Gość fdw
dziekki troszku pocieszyłyście mnie ... Dziekuję

Uwierz mi, że Triumph nie ma drogich staników.... Ja muszę nosić obwód pod biustem 60 i to jest dopiero problem, bo w Polsce raczej takich staników nie uświadczysz:o Trzeba je najczęściej zamawiać przez internet i kosztują ponad 150zł, nawet takie cieniutkie i przezroczyste. Dodatkowo nie można sobie wybrać wygodnego modelu, bo nie mogę tak jak inni przymierzyć np. 10 modeli stanika i wybrać odpowiedni, bo modeli o rozmiarze np. 60D jest bardzo mało, szyją je zwykle brytyjskie firmy i trzeba brać, co się da. I to jest dopiero problem.

Gość mnie tez toboli
ja tez mam podobny problem nigdy nie moge kupic stanika taki jaki mi sie podoba wszystkie miski sa takie male.jakis wybor jest jeszcze do c a poznie porazka:(

Gość mnie tez toboli
ja tez mam podobny problem nigdy nie moge kupic stanika taki jaki mi sie podoba wszystkie miski sa takie male.jakis wybor jest jeszcze do c a poznie porazka:(

Gość aśa
Podobne wymiona mam. Zmniejszam z D na A. Proponuje Ci podobne rozwiazanie, bo niedługo to się będziesz mogła nimi okręcić i zadusić.

Gość no jasne hehhe
aśa a Ty zawsze tak negatywnie do życia nastawiona jesteś????????????????????

NO to też proponuję kupować np. przez internet staniki brytyjskich firm, tam miski bywają nawet do L:classic_cool: Powaga. I te staniki są bardzo ładne. Tyle, ze trzeba się przygotować na wydatek rzędu 200zł przynajmniej. Taki stanik np. można kupic do rozmiaru miski G spokojnie, ale kosztuje ok. 280zł: http://www.e-lady.pl/files/image_mini/4588_Biustonosz_TINKERBELL_3621_oqk3.jpg A taki nawet w rozmiarze J: http://www.e-lady.pl/files/image_mini/4572_Biustonosz_MARGO_5414_7e4c.jpg

Gość aśa
Brzydka jestem więc dlaczego mam mieć lepsze nastawienie?

Gość sasetka25
dla mnie brzuch nie jest ważny bo spory biust można przeżyć bardziej marwiła bym się grubym brzuchem ... to dopiero dramat

Gość mnie tez toboli
z tym grubym brzuchem to masz racje.co nie zaloze to zawsze jakas faldka wystaje:(:(:(:(:(:(:(az mnie cos skreca jak widze obcisla bluzeczke a ja jej nie moge zalozyc:(bo zawsze z przodu zas duzo!!!