Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecjaaaaaa.

ile lat i ilu partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość ania31
do 29 roku życia jeden jedyny ukochany ,ale teraz nadrabiam i jest super. przerobiłam przez ostatnie dwa lata 5 kochanków. szkoda nie spróbować wszystkiego, no i nadal być damą ;)))

Gość Nela Rosenbaum
Okej. :O Wpadam przy Was w kompleksy :(

Gość lukrecjaaaaaa.
do osobnika pod nikiem "do autorki" - Ty to musisz dopiero mieć kompleksy i pewnie marne szanse na seks. na hiv się badam co dwa lata więc spoko. musisz mieszkać w małym mieście skoro liczy tylko 34 osoby, gratuluję. i od razu wiadomo skąd takie zaściankowe poglądy. a do Twojej wiadomości jestem w szczęśliwym związku. no, i jeszcze jedno - skąd przypuszczenie, że mi obojętne z kim to robię?? nie bądź śmieszny

Gość i tak 64 lata 17
partnerów/ ale z wsadzaniem czy bez?

Gość a ja............
20 lat 7 partnerek i 1 partner niezmieniie od 5 lat

no to ja jestem pod wrazeniem.zawsze mnie ciekawilo jak to jest, ze facet chwalac sie dajmy przyklad wypowiadajacego sie PISIORA_22cm ze zaliczyl 20 partnerek,jest dla innego faceta zajebisty,a inni maja dola bo zle wypadaja przy takim rankingu i zaden mu nie napisze idz sie zbadaj czy AIDS nie masz.a kiedy to juz kobieta pisze- to jest zdzira.dlaczego?? dziwi mnie rowniez wypowiedz innego uczestnika forum,ktory twierdzi ze jego partnerki same mu do lozka wskakuja-co z tego?? a jak ja bym napisale ze mi faceci sami do lozka wskakuja to tez bym byla usprawiedliwiona.tak??nie!!bylabym dalej zdzira. zreszta niech sie wszyscy panowie zastanowia jakby sie fajnie czuli gdyby kobiety robily sobie z nimi rankingi-ktora wiecej.

Gość PELE
syf i malaria :(

Gość Nela Rosenbaum
Pół roku później i dalej 0. I tak już chyba zostanie. 🖐️

Gość turbulencja
22 lata, partnerow 11, rozdziewiczona wieku 17 lat

28 lat, 5-ciu partnerow, z tym ze mniej wiecej od 20 roku zycia do dzisiaj ten sam partner - moj cudowny misiaczek (maz), rozdziewiczona w wieku 17 lat przez mojego pierwszego chlopaka, potem mialam jeszcze 3 inne "przelotne" romanse ;-) a teraz to chcialabym sprobowac z kobieta ;-) ;-) ;-)

a ja miałam ich 7 , mam teraz 22 lata, chciala bym jeszcze skosztowac kobiety, ale moj obecny nie lubi zadnych eksperymentów ;/ ehh

Gość ali ali
lat 25 no i dupa zero chłopa ale tak to jest jak sie na kompie siedzi he he

Gość ona 19..
19 lat i 2 partnerów. (z kazdym byłam ponad rok ;P) a teraz sama.. :P

Gość Marta.Grzechu.Warta
Hej, mam następującą propozycję: Kto chce, może wypełnić moją ankietę - dotyczy seksualności, jest całkowicie ANONIMOWA, ponadto chroniona hasłem no i bardzo potrzebna do moich badań. Link do niej to: http://webankieta.pl/ankiety/w1hppw6himsg a hasło: seks Będę bardzo wdzięczna! A poza tym...trochę daje do myślenia...

Gość tomekvw
21 lat. pierwsza 15 lat. wszystkich bylo baaaaardzo duzo z 50 naprawde. a teraz dwa lata z jedna.

Gość dfdsf
ale coniektore z was to szmaty a potem sie dziwicie, ze faceci was nie szanuja :o

Gość na Ruskiej robią ładne zdjęcia
ankietka wypełniona 🖐️