Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryjka

skradzione rzeczy na Allegro

Polecane posty

Gość Prowokacja na stówke

sprzedająca nie jest z mojego miasta tylko z tego, w którym straciłam portfel. To jeszcze bardziej mnie upewnia, że jest mój. A nicka mam zaczernionego od paru lat :(

hehe ale ściemniara!!!!

Gość tak lubimy
wiec co Cie powstrzymuje od wklejenia linku? Chronisz pasera?

To dla ciebie problem pojechać do tego miasta? Ja drążyłabym temat, dopóki nie udowodniłabym kobicie, że ma moją własność...A jak baba go sprzeda, to pozamiatane :-O

a z resztą kto by na zdjęciu dostrzegł ślady uzytkowania.a skoro ten ktos chce zarobic to nie robił; by zdjec miejsc zniszczonych

Gość o rety jabłko
no dawaj ten link albo koniec tematu.

Gość ale fakowo
makijaja nie bulwersuj się. przeciez to powokacja. inaczej autorka juz dawn wkleiła, by link.

Gość oranyjulek
prowokację trzeba dobrze przemyśleć zanim się w nią zabawi... mogłaś napisać o np. rowerze czy innej bardziej prawdopodobnej kradzieży, ale portfel? ktoś narażałby się na problemy wystawiając skradziony portfel na allegro dla paru ( z 10? ) zł?

Gość oranyjulek
nick zaczerniony od paru lat i tylko 99 postów??

Gość ale fakowo
i nawet euro sie wala w środku :P

oranyjulek--> BRAVO !!! teraz dziewuch albo czegoś szuka na allegro że nam podesłać, ale uciekła gdzie pieprz rośnie..rozważam te drugie!

oczywiście NIE UDOWODNIĘ, że to nie prowokacja, ale mogę wam obiecać, że jak tylko policja cokolwiek zrobi w tej sprawie to podam wam linka. Zresztą mam screena tej aukcji, więc nawet jak się skończy to mogę wam pokazać :) a jeślibym wkleiła linka to czy KTOKOLWIEK jest mi w stanie zagwarantować, że nie napisze do dziewczyny żeby ją ostrzec? z tego powodu policja powiedziała, że mam się z nią nie kontaktować i że sami to zrobią. Wczoraj jak z nimi rozmawiałam, to powiedzieli, że czekają na odpowiedź od Allegro, bo niestety uzyskać od nich takie dane to nie hop siup :o

oranyjulek nick zaczerniony od paru lat i tylko 99 postów?? a ja tam widze 421 postow (wyswietla po kliknieciu na nick ) :P poztym ja juz 2 lata sl;edze kafe i mam postow baaaardzo malo gdyz poprostu wiecej czytam niz pisze

heh a po co mielibyśmy do niej pisać? pomyśl dziewczyno czy my wyglądamy na złodzieji portfeli??? bez przesady !!!! A z reszta tak sie zastanawiam policja sie zaangażowała w poszukiwania portfela? nie mają nic innego do roboty?

Gość ale fakowo
hahahaha ale marne wymówki!!! spadaj Maryjka ma szczaw ze swoją zakłamaną dupą!!! LAME!!!

ja bym specjalnie nie dała tu linku gdzyby o moją skradzioną rzecz chodziło, żeby jej ktoś dla zwykłego głupigo \"zartu\" nie kupił, bo jak ktoś napisał - byłoby pozamiatane. a skoro tak bardzo chcecie kupować używane portfele to wystarczy w wyszukiwarkę alle wpisać kombinuj dziewczyno tak jak ci radzą.. bo co masz zrobić.. mojemu facetowi koleś wyjął portfel z kieszeni i się ulotnił w kilka sekund (w podwórkach, między blokami) a potem wszystkie dokumenty wraz z portfele odesłał na adres domowy. bez kasy ale dokumenty wszystkie

Gość oranyjulek
to Makijaja ma ponad 400 postów, weź zanim coś sprawdziszokulary popraw, bo Ci się przekrzywiły autorko! najpierw piszesz, że policja położyła laskę a teraz ze działąja. skończ te bajki!!

kup teraz też nie ma. A policja zaangażowała się bo był tam dowód osobisty, prawo jazdy i karty bankomatowe... zresztą zrobiłam niezłe larum jak przez przypadek wypatrzylam ten portfel na allegro... no ale każdy by się chyba zdenerwował :O

policja zaangażowała się jak tylko oni to potrafią :P pierwszy policjant z którym z tego miasta rozmawiałam nie bardzo wiedział co to Allegro ;) a potem naczelnik tego komisariatu do którego trafiła sprawa powiedział mi, że napisali pismo do Allegro... to taka słuzbowa droga - czekam na rezultat. A znajomi mi mówią, że sprzedająca to niekoniecznie złodziejka. Ja nie wiem co o tym myslec :(

pieprzysz sie o jakis portfel i tak kasy nie odzykasz