Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolitka26

Czy ładne eleganckie rzeczy można kupić tylko za GRUBĄ KASĘ?

Polecane posty

Gość Lolitka26

Moim zdaniem za małe pieniądze nie kupimy ładnej, eleganckiej garderoby. Jakość i wzornictwo kosztuje. Widzę różnicę między spódnicą za 150 zł a taką za 40 zł. Zgadzacie się ze mną? A torba do laptopa? Czy 260 zł to dużo za ładną torbę?

Gość jakaka
Spódnica za 150 zł to standard nie "gruba kasa". A w ogóle to chyba prowokujesz, nic więcej.

Gość no przykro mi
dla mnie 150 zł za spódnicę to bardzo dużo:( i mimo ,że zarabiam nie stać mnie na to żeby często kupować sobie takie"standardowe" jak to nazywasz rzeczy

Gość Lolitka26
Nie prowokuję :) Tylko tak sobie myślę, że jeśli chcę dobrze wyglądać to kupuję np: - spódnica 150 zł - golf 150 zł - rajstopy 25 zł - buty 300 zł - jakaś apaszka, korale i inne pierdoły 100 zł - torebka 100 zł - spodnie 200 zł Potem fryzjer (końcówki, baleyage, odżywka, modelowanie) 200 zł, kosmetyczka (oczyszczanie twarzy, maseczka, henna brwi i rzęs) 200 zł I wychodzi ok. 1.000 - 1.500 zł na wizerunek.... Cholera sporo.... A przecież w jednej spódnicy czy spodniach nie da rady chodzić...

Gość Lolitka26
Dlatego m.in. uwielbiam wyprzedaże :D

Gość jakaka
Dla mnie to standard. Owszem na wyprzedażach można kupić taniej. I to radzę robić autorko. Nie musisz kupować w szczycie sezonu, po prostu. A za 150 zł zresztą bywa czasami takie samo byle co jak za połowę mniej. To nie jest jeszcze pułap naprawdę ekskluzywnych rzeczy.

Gość Lolitka26
Wybacz, ale 7 stów za spódnicę czy spodnie bym nie dałla. Tak samo jak 2.000 zł za płaszcz bym nie dała. Niewielu ludzi dziś stać na takie eksluzywne rzeczy. Przecież prócz ubrań i dbania o wizerunek jest wiele innych opłat, które trzeba ponosić.

Gość Lolitka26
Dziewczyny, ile musiałybyście zarabiać, żeby Wam starczało na Wasze potrzeby? :)

Gość Madziaczek.
Ja bym musiała mieć za ze 3 tys. Póki co mam mniej ;/