Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

A ten fotograf? Poradźcie mi szybko!

Polecane posty

Gość jak szczerze to szczerze
po takiej ilości zdjęć nic nie można powiedzieć. Sękata, nie wariuj! Jeszcze zdążysz! Nie rzucaj się nie byle kogo!

Gość to rozkaz
wygląda jakbyś wydała rozkaz. sama nie umiesz myśleć? i napisać PROSZĘ

Ojej, to było napisane w grzecznym PROSZĄCYM tonie, facet ma jeszcze wolny termin, bierze 1000zl, W zestawie jest około 140 - 150 odbitek w formacie 13x18 cm oraz wszystkie zdjęcia wraz z prezentacją na DVD - około 500 - 600 zdjęć. Poza tym facet jest czołowym fotografem w moim mieście, robi foty na wszytskie okazjonalne uroczystosci, do gazet itd. więc jest ogolnie znanym kolesiem u mnie, przysłał mi niedawno odpowiedx, że jest jeszcze wolny a za 1000zl to chyba mało, nie? No chyba że uważacie, ze zdjęcia są kiepskie? tutja podaję Wam jego portfolio z innymi zdjęciami.. http://www.plfoto.com/5580/autor.html i jak? decydowac się? PROSZĘ, poradźcie, wiem, że się znacie...im wczesniej tym lepiej dla mnie :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zdjecia super :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jaki jest kontakt do tego pana?

Gość Grafik
Super autoreklama. Wiele z tych zdjęć nie jest wykonana w kraju. W dwóch galeriach są foto modelki. Znowu zastosowany jest wybieg z czarno białymi zdjęciami kryjącymi niedoskonałości kolorów cyfrowych. Zdjęcia były specjalnie obrabiane do pokazu, dlatego jest ich tak mało. Gdyby fotograf 100 zdjęć obrabiał jak te pokazane to koszt wyjdzie majątek

Gość patrze i oczom nie wierze
niesamowite, ile na zdjeciu dziala profesjonalna modelka!!!! Zdjecia, na ktorych ma prawdziwe pary slubne - masakra, a portrety pieknych z natury kobiet widac nie wymagaja takiego wysilku... Niesamowite, jaka to rozbieznosc... i raczej nie wynika z umiejetnosci, bo przeciez fotograf tu i tam ten sam...

Gość Hrabina kucówna
Sękata, jeśli jesteś piękna jak malowanie, to wyjdziesz tak, jak panie w galerii:) Jeżeli jesteś zwykłą kobietą, wyjdziesz tak, jak panie w galeryjce ślubnej... brr!!

do grafika: które z tych zdjęć nie sa wykonane w kraju? większośc z nich jest wykonana w moim mieście! i to nie jest żadna autoreklama, no bez jaj, szukałma opinii o fotografie, a skoro ktoś zapytał ile bierze? A zdjęć jest mało bo facet specjalizuje się bardziej w fotografowaniu reportażowym i portretów...mi i tak zalezy najbardziej na tych kilkudziesiędziu zdjęciach wyretuszowanych..zresztą cery nie mam najgorszej, choiz mi, żeby ładnie ujął to wszystko..a to mu sie chyba udaje? na pewno nie jest przeciętny...dla mnie wazne, zbey obrobil kilka najwazniejszych...reszta moze byc naturalna, byle by dobrze zrobiona.

To chyba oczywiste, że modelki wychodzą na zdjęciach lepiej niż \'zwykłe\' kobiety? Wg mnie facet robi fajne ujęcia i nieźle operuje perspektywą, retusz twarzy zawsze można zrobić na własną rękę (przynajmniej ja robię :P). Poza tym tanio bierze.. Szkoda, że już jestem po ślubie :/

Gość mintaj
Nie o to chodzi, kto jak wychodzi, ale jak sie do kogo podchodzi ;) :P A widac podejscie do zwyklych smiertelnikow ma facet inne niz do modelek... Jak Sekata chodzi Ci o slub, to sie sugeruj tylko i wylacznie zdjeciami SLUBNYMI. Nigdy nie wybiera sie fotografa na podstawie zdjec modelek, ktore pozowaly przez dlugie godziny, kazde zdjecie jest bez pospiechu i "wypieszczone", tak, jak sie nie wybiera na podstawie zdjec malych pieskow, albo rybek;) to zupelnie inne gatunki;)

Gość Grafik
Kobietki wKobietki wielu fotografów do stworzenia swojego portfolio korzysta z modelek i modeli ewentualnie ze znajomych, którym może poświecić na zdjęcia wiele godzin a nie dwie lub trzy godziny. Znam to środowisko. Często słyszę, że najważniejsze to złapać klienta. Nie ważne, jakimi metodami, ważne, aby była podpisana umowa. Jak młodzi zobaczą na zdjęciach swoje buźki to się i tak zdjęcia będą podobały. Fotografowie i nie tylko wymyślają coraz bardziej wyszukane metody ,,łapania klienta” Tworzone są fora internetowe których celem nie jest pomoc i wymiana poglądów czy doświadczeń a pozyskiwanie klientów. Słynie z tego pewne forum z którego ,,pożywia się zleceniami” właściciel tego forum i osoby ,,zaprzyjaźnione” Co do tych zdjęć to zdaje się ze widziałem je w styczniu wystawione na allegro tak samo jak płyty demonstracyjne Video ielu fotografów

Gość dajjjjjjjjcie namiary

Gość to miasto to brzesko okocim
:>:>:>:>

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj nieeeee wwwi
ktore zdjecia to prawdziwe pary mlode?

no sękata odpowiadaj czy to brzesko ;) bo ten płot przy szosie strasznie podobny :)

no już go wzięłam :P nie miałam wyjścia, powiedziałyście bierz- to wzięłam :P ogólnie to się ciesze, że się Wam podobają :) może i ja nie wyjde na swoich jak kuszmar :/

Gość innyfotografzinnegomiasta
zdjecia sa wiecej warte swojej ceny - dokladnie tyle, nie mniej, nie wiecej. Czyli - cena dosc niska, jakosc takoz samo

no przecież sama powiedziałaś że fotki były robione w Twoim mieście. dlatego też się pytam czy mieszkasz w brzesku.