Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Dzien Dobry:) U nas okropna mgła jest . Brrrr nieprzyjemnie:O Antos buzka wielka❤️

Witam U nas pogoda też okropna i bardzo zimno. Dzwoniłam teraz do Marty,Antoś ma się dobrze śmiał się i gadał ze mną po swojemu.

Dzień dobry:) Antos bardzo dziękuje za buziaki i też przesyła dla wszystkich odwiedzających ten topik a szczególnie dla Alusi😘❤️

Dzień dobry:) My dzisiaj znowu od rana chodziliśmy i roznosiliśmy apele 1%podatku.Jak na razie ludzie się deklarują że odliczą ale co z tego będzie to się okaże. Życzę wszystkim miłego dnia

Hejka:) Troche pózniej , ale jestesmy:) Antos buzka❤️

Ja dopiero dzisiaj.Mój syn jest bardzo chory ma zapalenie oskrzeli i bardzo wysoką temperaturę.Wczoraj byliśmy z nim na pogotowiu, Pozdrawiam wszystkich

Dzien Dobry:) Ja załatwianie spraw dzisiaj, a Alutka w szkole:) Miłego Dnia i buzka dla Antoska❤️

Dzień dobry:) U nas już troszkę lepiej,Kacperkowi temperatura spada i czuję się już lepiej. Buziaki😘

Witam :) U nas dzisiaj bez mrozu:D Wczoraj jeszcze zamarzniete było wszystko,ale tylko rano. Buzka goraca Antos❤️👄

Witam:) U nas pogoda rewelacja.Słonko świeci,normalnie WIOSNA. Ogarnę jeszcze w domu i zabieram Zuzię na spacerek. Buziaki dla wszystkich😘

Witamy kochani:) Słonca u nas nie ma:O, ale i tak gorace buziaki dla Ciebie Antoś:)❤️

Witam U nas pogoda okropna,wczoraj mieliśmy wiosnę dzisiaj mamy jesień. Rozmawiałam teraz z Antosiem przez telefon czuje się dobrze tylko chce być noszony cały czas na rękach i nie daje Marcie odpocząć. Antoś dziękuje za buziaczki i też przesyła 😘❤️

Gość aluacard 24
ehhh ja tewz bym chcial pomoc antosiowi ale niestetyy nie mam konta w polsce a w angli mam problemy:(mzoe sms..ale ten roaming......ehh...zobacze co sie da zrobic...poki co...Sle..tylko wiekie wspolczucioe i wsparcie szczere dla rodziny Antosia bo wiem ze musi byc im rownie ciezko.........Pozdrawiam Cie maly Antosku:*Everything will be ok...have to be.........otherwise if on this world..miracels never exist...The hope is no more........Cherrs:*