Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Antoś dzisiaj był u okulisty na badaniach i mogę się pochwalić że wszystko jest w porządku,nawet oczopląs który był stwierdzony po pierwszym badaniu zanikł. Pozdrawiamy wszystkich i dziękujemy że jesteście z nami!!!! 😘😘😘:)

Kama to SUPER !!! :) Oby tak dalej ;) A tak właściwie to Dzień Dobry :))) ❤️

Witam:) I tez bardzo sie cieszymy , ze Antoś ma zdrowe oczka:D Oby tak dalej:) Miłego Dnia:)

Witam:) Alicja ma dzisiaj wigilie w szkole:) Miłego Dnia i ciepłe usciski dla Antosia❤️

🖐️ Ach te święta!człowiek sprząta,gotuje i nie ma czasu na nic.Tylko odlicza już dni kiedy będzie mógł spokojnie usiąść,odpocząć i spotkać się z najbliższymi osobami. Dla mnie będą te święta smutne bo niestety nie zobaczę się w tym roku z moją kochaną mamusią i kochanym tatusiem bo mieszkają bardzo daleko stąd i jest to nie możliwe.:( No cóż byle by do wakacji:)

Hej:) Słoneczko świeci ciesza sie dzieci ha:D Buziaki Antoś , takie cieplutkie o nas:) Mrozny dzien mamy:) Pozdrawiamy wszystkich🌼

Witam:) Życze wszystkim Wesołych Świat:) Antosku żeby sie spełniło marzenie twoich rodziców- badż zdrów:)

Wesołych Świąt !!! A specjalne życzenia dla Antosia i Alusi- zdrówka Wam życzę a rodzicom SIŁY !!! ❤️

Dzieki za Zyczenia:) My sie dołaczamy:D Zdrowych i wesołych❤️ Antoś👄buzka:0

Witam Was bardzo serdecznie!🖐️ Nie było mnie trochę bo chorowałam,dopadła mnie grypa i zmogło mnie na całego.Ale już jest troszkę lepiej gdyby nie ten kaszel.:( Dziękuję że byliście z nami i jestem bardzo wdzięczna:) ❤️❤️❤️

HEJ:D WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE KOCHANI. ZBLIZA SIE NOWY 2008ROK:D NIECH WASZE MARZENIA SIE SPEłNIA❤️] 👄 dla Ciebie Antoś:)

Wszystkim bardzo dziękujemy za życzenia:) My tez życzymy Wam dużo zdrowia bo to najważniejsze i spełnienia najskrytszych marzeń,oraz aby ten rok był dużo lepszy niż ten stary.