Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

To my:) Po sniegu nie ma sladu:D i cały dzień swieciło słonko:) Sciskamy Cie Antoś❤️

:) Niewiem dlaczego do tej pory nie zauważyłam linku w twojej stopce.:) postaram sie was tu odwiedzać 🌻

Witam was wszystkich bardzo serdecznie :) duszkasek-bardzo dziękuję że do nas zajrzałaś!

Witam:) Antoś ma się dobrze,ćwiczy dzielnie z czego bardzo się ciesymy. Pozdrawiam wszystkich

My tez sie cieszymy, ze wy sie cieszycie:D I super , ze Antos sobie tak swietnie radzi:) Dobranoc:)

My dopiero nie dawno wróciliśmy do normalnego życia.Od wczoraj nie mieliśmy światła,wiatr był taki silny że pozrywało linie wysokiego napięcia.Czuliśmy się okropnie a zwłaszcza że w domu mamy wszystko na prąd,także byliśmy odcięci od świata.

Hejka:) My prad tez mielismy:), za to brak neta:( Drzewo zerwało kable. Juz jestesmy i buziaki Antos przesyłamy👄❤️

My też już jesteśmy,tak to jest jak się ma jeden komputer i wszyscy są w domu,nie można się dostać. Pozdrawiam wszystkich:)

Dzien dobry:) Wiemy jak to jest z jednym:O Ale Alicji juz naprawiony wiec troche luzu:) Miłego dnia🌼❤️:D

Dzień dobry:) Już od rana zabiegana,roznosiłam dzisiaj apele z 1%podatku po różnych firmach może coś z tego będzie -zobaczymy.

Dzień dobry:) Już od rana zabiegana,roznosiłam dzisiaj apele z 1%podatku po różnych firmach może coś z tego będzie -zobaczymy.