Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Witam:) Antoś to super, ze czujesz sie dobrze:) Alicja tez :D Buzka wielka dla Ciebie👄

Witam Przepraszam bardzo ale nie mogłam dzisiaj uruchomić internetu,dopiero maż wrócił z pracy i ustawił. Dziękuję ze jesteście z nami i kiedy mnie zabraknie to wy dbacie o topik:D Antoś już jutro wraca z turnusu(juz nie mogę się doczekać kiedy go wyściskam)❤️ Dobranoc

Hejka- Kameli nie dziekuj:D Wiemy poprostu jak to jest i nie jest nam ciezko tutaj zajrzec:) Kochamy to własciwie i Antoska jeszcze bardziej❤️ Miłego Dnia🌼

Dzień dobry Dzień paskudny od rana deszcz pada i wieje zimny wiatr.No cóż nie dany nam jest dzisiaj spacer to musimy wymyślić sobie z Zuzią jakieś zabawy w domu. Czekamy już na Antosia,nie wiem czy już wyjechali czy nie bo nie mogę się do nich do dodzwonić. Pozdrawiamy wszystkich:D

Antoś dojechał do domku szczęśliwie.Jutro rano jadą do neurologa i zajadą do nas na chwilę to będę mogła się nim troszkę nacieszyć.:D dobranoc

Hejka:) Ciesze sie, ze jest w domku- cały i zdrów. Buziaki od Ali👄

Niestety Antoś nie dostał się dzisiaj do lekarza,pani neurolog jest po ciężkiej operacji i nie wiadomo kiedy wróci do pracy.Ja jednak bardzo się cieszę że mogłam z nim dzisiaj spędzić trochę czasu.Każdy jego uśmiech to radość w moi sercu.:D Dobranoc

Jadę jutro ze swoim synem do Antosia,na cały dzień.Ale się nim nacieszę. Pozdrawiamy :D Dobranoc

Jadę jutro ze swoim synem do Antosia,na cały dzień.Ale się nim nacieszę. Pozdrawiamy :D Dobranoc

Antoś dzisiaj dostał pierwszy rehabilitacyjny wózek,ale nie za bardzo chciał w nim siedzieć.Musi się przyzwyczaić. Życzymy dobrej nocy😴

Dzień dobry U nas mroźno ale nie biało od czasu do czasu nawet słonko się pokazuje. Życzę miłego dnia