Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Witam wszystkich !🌻 W odpowiedzi na prośbe moderatorow Forum Kafeterii Administrator portalu o2. Michal Brański wyrazil zgode na emisje \" Charytatywnego Bannera \" . Od dzis organizujemy Wielka Akcje POMOCY dla małego Antosia . Jest to synek z rodziny naszej forumowej kolezanki. Antos jest chory od urodzenia na porażenie mózgowe . Na stronie Glownej TLENU ..o różnych porach bedzie wyswietlany banner z tekstem \" Mam na imie Antoś .. Spójrz na mnie oczami mojej mamy.. \" , ktory po kliknieciu zostaje przekierowany na \"strone o Antosiu..\" Prosimy wszystkich forumowiczow >> ludzi dobrej woli , o Wielkim Sercu i wrazliwosci o wstąpienie na tą strone . Kazda nawet minimalna wplata na konto Fundacji Sloneczko ..z dopiskiem podanym na stronie ..przyczyni sie do uzbierania potrzebnej kwoty na kolejny Turnus Rehabilitacyjny .. Załącznik : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3570793 http://naszskarb.bnx.pl/news.php ❤️ W imieniu Rodziny Antosia z góry DZIEKUJEMY za odwiedzenie strony 🌻

Gość ł.
bardzo serdeczna prośba: podbijajcie temat :)

Skoro masz, tam, gdzie napisałeś - po cholerę tu wchodzisz? Nie wkurzaj ludzi, NIGDY nie wiesz, czy TY nie będziesz potrzebował pomocy! TEGO NIE WIESZ, więc bądź uprzejmy zostawić to swoje parszywe zdanie dla siebie i w ogóle zasklep się w swoim egoizmie.

Gość ukukyk
kuwa i niechcący właśnie nakarmiłam te trolle

Gość Bolesław.
A mogę podbijać, mnie to jeebie. Jak ktoś głupi, to niech daje się doić. Powiem wam tylko, że to calkiem niezły biznesik :classic_cool:

Gość Bolesław.
żmija, dlaczego starasz się ograniczyć moje prawo do swobodnego wyrażania poglądów? Dlaczego to moje zdanie ma byc parszywe, a nie np. Twoje? To jest publiczne forum i w ramachobowiązującego regulaminu mogę pisać to, co myślę.

Bolesław prooosze bądz czlowiekiem . To dziecko potrzebuje pomocy ! Nie robcie smietnika z tego tematu .

Gość Bolesław.
Czy to jedno dziecko potrzebuje pomocy? W czym inne dzieci potrzebujące pomocy zawiniły, że ktoś nie potrafił zrobić akcji marketingowej i przez to nie dostaną ani grosza? :o Poza tym gro tej kasy i tak przejmą jakieś złodziejskie fundacje czy pośrednicy 🖐️

Trza się dzielić!! W życiu nigdy nie wiadomo-jak mi kiedyś zabraknie to ktoś mi pomoże :-) pozdrawiam :-)

onomatopeja🌻 Nie ... Z tego konta Fundacji \"Słoneczko\" wszystkie pieniążki wędrują na turnusy rehabilitacje Antosia ...❤️ To nie jest pula do podziału tylko bezposrednio dla Antosia :) 🖐️

Gość Bolesław.
A ja jestem realistą, tacy lepiej w zyciu wychodzą niż fantaści 🖐️

Gość Bolesław.
Nie deprawuje, tylko edukuje 🖐️

Bolesław. Odpowiedz mi na jedno proste pytanie: co się zmienia od twojego gadania poza humorem użytkowniczek Kafeterii? Wlazłeś na kobiece forum, natrząsasz się z tych, które mają serce po właściwej stronie i regulaminem przykrywasz własny brak empatii. Trochę wyczucia! Twoje posty NIC nie wnoszą do tematu, wręcz go psują, dlatego w myśl p.9 tegoż regulaminu mogę je spokojnie wykasować. Nie zrobię tego. Posłużysz za przykład dla tematu \"Czy osoba inteligentna może być chamem\".

Gość winda . . .
dla Antosia❤️

To może ja napiszę kilka zdań o Antosiu . ponieważ znam Jego oraz Jego rodziców osobiście :) Antoś urodził się 21 czerwca 2006 roku . Jego życie płodowe przebiegało bezkomplikacyjnie według podglądania na USG ...Rozwijał się prawidłowo i w styczniu 2006 pokazał swoją płeć :);) Poród przebiegł przy użyciu próznociągu ponieważ Antoś \"zablokował\"się a Jego mam nie miała siły Go wyprzeć. Jednak nie jest to podobno przyczyną Jego upośledzenia. Antoś cierpi na porażenie mózgowe i padaczkę. W chwilii obecnej ma prawie 16 miesięcy. Rehabilitowany jest metodą Vojty oraz Bobath. Cwiczy na codziennych rehabiltacjach oraz z mamą w domu :) Uczęszcza na basen co bardzo lubi :) Antoś nie trzyma jeszcze samodzielnie główki ...nie podnosi jej co za tym idzie nie siedzi ...chodzi ...... Potrafi za to pięknie się uśmiechać i gaworzyć :) Rodzice Antosia to bardzo młodzi ludzie Mama-Marta ma 23 lata a tata-Szymon 26 lat Walczą o swojego synka od początku Jego dni na świecie. Zmudna rehabiltacja ... szpitale ...wedrówki po specjlaisatch ... Antoś ma za sobą już jeden turnus rehabilitacyjny - 2 tygodniowy Jego koszt 3 500 zł ...wyłożyli pieniazki rodzice bo jeszcze wtedy nie był w Fundacji... Pieniazki zgromadzili z oszczednosci oraz prezentów na roczek . Jednak codzienne wydatki ...lekarze ....rehabiltacje ... nie pozwalają im na samodzielne opłacenie turnusów stąd prośba do Instytucji i osób prywatnych o pomoc finansową. Dlatego prosze Was o pomoc kochani ... choćby ciepłe słowo w księdze gości ... Cała trójka jest taka dzielna ...podziwiam ICH ❤️ 🌻dla wszystkich których zaiteresowałą historia małego dzielnego chłopczyka❤️

Gość Bronisław.
A ja ponawiam pytanie: czym inne chore dzieci was skrzywdziły, że pomagacie tylko tym "najlepiej wypromowanym"?? :o

Bronisław Jesteś inteligentnym człowiekiem ... Czy naprawde muszę Ci to tłumaczyć ? Czy jedno uratowane dziecko jest dla Ciebie niczym ...? Czy powinno \"zginąć\"w tłumie podobnych sobie ...? Proszę Cię nie bądz taki anty .... Tu chodzi o małe bezbronne dziecko ,które gotowy jesteś znienawidzieć przez pryzmat pomocy dla Niego ...:( Mimo wszystko pozdrawiam Cię

tak samo porusza mnie każde nieszczęście, ale nie miej pretensji Bolesław że akurat ten temat dotyczy konkretnej osóbki. widocznie znaleźli sie ludzie , którzy ardzo chcieli pomóc i zrobili taka akcję. to prawda, nie każde dziecxko może na taką pomoc liczyć, ale gdybyśmy tak zawsze mówiuli nie pomoglibyśmy nikomu

Gość Bronisław.
Nie o to chodzi. Ja rozumiem, że akcja jest dla tego jednego dziecka. I jeśli to nie ściema (w co nie wierze), to naturalnie szkoda mi dzieciaka :o Natomiast mnie zastanawia pewna hipokryzja ludzi: dlaczego wspomagają tylko, nazwijmy to, wypromowane przypadki?

czy to ściema czy nie, to juz zostawiam Twojej opinii, ja znam to dziecko i wiem , że o żadnej ściemie nie ma tu mowy a dlaczego tylko wypromowane przypadki? a skąd mamy wiedzieć o innych będących setki km od nas? to nie jest pierwsze dziecko , któremu chciałabym jakoś pomóc, więc nie przyjmuję słów krytyki do siebie