Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Gość łączenie tematów**************
_acha_ , to jest MYŚL !!!❤️

łączenie tematów**************❤️ jedna myśl pociaga drugą ....ale to wszystko dzięki moderatorom i p.Brańskiemu .... a chodzę i \"kminie\"co tu jeszcze .... ;) pozdrawiam🌻

Gość łączenie tematów**************
🌻 może by zainteresowali się ci, którzy prowadzą stronę www. miasta?..

Gość idac tym tokiem
Jest wiele stron katolickich, gdzie zamieszczane są prośby o pomoc, może uda się namówić na zamieszczenie linka do strony Antosia.

Dobry pomysł 🌻 Napiszę sobie ładnego meila i bede go rozsyłać po UM ...Instytucjach ... czy firmach :-) Mama Antosia wysyła drogą pocztową apele ( taki jaki widnieje na stronce Antosia ) do firm. A każdy wpłacający otrzymuję pisemne podziękowanie od rodziców :)

Mam dwójkę cudownych i zdrowych dzieci. Doskonale jednak wiem, co znaczy bezsilność i strach matki patrzącej na ciężką chorobę dziecka. Moja starsza - dziś już sześcioletnia latorośl była w szopitalu. Lekarze nie dawali szans... Zdarzył się cud. Tusia wyzdrowiała. Dziś po trzech latach od tamtego koszmaru, jeszcze nie bardzo mogę spokojnie myśleć ani mówić o tamtyc pięciu tygodniach walki o życie mojego dziecka. Kiedy patrzę jak z wyciągniętym jęzorem ćwiczy rysowanie szlaczków, albo jak z wielkim samozaparciem powtarza słowa nowej piosenki zasłyszanej w szkole, myślę sobie - zdarzył się cud, drugi raz dostałam życie mojego dziecka-życie i zdrowie. _Acha_ jesteśmy z Tobą - kliknij w mój nick - pokaże się mail do mnie - mam blog, jesli tylko będę potrafiła zamieszczę banner. Zbliża się powoli pora rozliczeń rocznych - nie wiem, czy tego typu akcja pozwala na przekazanie 1% podatku. Jesli tak - to proszę odezwij się, bo ja pracuję w kancelarii podatkowej - wielu naszych klientów prosi o przekazanie tego procenta na różne organizacje - dlaczego nie można pomóc dzieciom? Trzeba tylko działać już - już powinny pojawić się teksty z numerem konta - niech powolutku kudzie je czytają, niech patrzą . My tu w kancelarii możemy podsuwać już myśli o tym, by to Wam przekazali swój 1%...

Gość winda w gore.....

Tyle dzieci potrzebuje takiej pomocy:( A nasza Polska spi- to takie przykre. Pozdrawiam rodziców i zycze duzo wytrwałosci i siły:) Sama sie borykam z tym problemem.....

aja33🌻śliczna Ala ❤️ To prawda ...kraj \"olewa\" chore dzieci ... Antoś ma całe 150 zł renty :o

Anulka_Krak 🌻 Może nie jesteś \"wielka\"gabarytowo ale serce to TY masz ogromne ❤️ Qrcze tez mam bloog ale na nim nie umiem umieścić banerka :(

Gość winda w gore.....

Gość Dzień dobry ...
:D 🖐️ i miłego dnia :)

Gość też mam
Antosia - ukochaego wnuczka. Jutro prześlę pieniądze.

Gość no to ja dołącze
gdziue numer tego konta?

Gość no to ja dołącze
gdzie to konto chce wyslac dziecku

Gość Nr konta
Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym "Słoneczko" nr konta 89 8944 0003 0000 2088 2000 0010 z dopiskiem: "Darowizna na leczenie Antonio Sztandarskiego".