Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Nata a czy ty pomyslalas jak sie czuje Acha wypytujac mamę Antosia o takie sprawy??????Umiesz sie postawić w jej sytuacji???Jak bys ty się czuła gdybys musiała podejsc do swojej kolezanki i wypytywac ja czy tka czy inna osoba wpłaciła i ile? Przecięz Acha nie ma z tym nic wspólnego oprócz tego ze pomaga jak moze..... Mogłas poprostu wysłać wiadomosc do rodziców Antka....pomysl trochę za nim kogos wciagniesz w tą czy inna sprawę......

Witam :) ja powiem tak \" Nieznajomośc prawa nie jest okolicznościa łagodzącą !!!!!!!!!!!!!\" Nata słyszałaś o tym??? Stosuje sie tą zasade w wielu sytuacjach życiowych i pasuje jak ulał do tej którą tu stworzylas znów .... Jesli miałas watpiwości to na stronie na pewno jest podany meil do rodziców Antosia i tam trzeba było napisac pytanie i CZEKAC CIERPLIWIE NA ODPOWIEDZ!!!!!!!!! I wcale nie uważam ze jest Ci przykro !!Świadomie napisałas to co tu przeczylałysmy ..

Gość do naty
żal mi ciebie. A nie mogłaś po prstu wpłacić tych pieniędzy z potrzeby serca? Aż tak poklask jest Ci potrzebny? A i chory brat... współczuję, a co Luki już nie jest ślepy? Jakieś pół roku temu ślepł przecież i wszystkie ci współczuły. Bawisz się ludzkimi uczuciami. Zastanów się nad sobą.

Witam wszystkich ! W pierwszej chwili chcialam wykasowac całą sprawe z Nata i jej \" darowizna\" ale doszlam do wniosku ze ONA jest osoba charakterystyczna i wpisala sie na tym topiku w konkretnym celu . Nata >> wpłaciłas pieniądze ( powinnas zrobic to po cichu ) ale potrzebowalas reklamy dla swojego czynu wiec musialas o tym fakcie powiadomic cale Forum . Wszyscy bardzo Ci dziekujemy 🌻 Otrzymalas juz potwierdzenie ze pieniadze dotarly na konto ( a dlaczego mialyby nie dorzec?) :) NATA >> jestes dorosla kobietą . TAK SIE NIE ROBI !!!! Nie pisze sie do rodzicow dziecka z zapytaniem czy pieniadze wplynely . Gdyby kazdy wplacajacy tak robil ONI nie robiliby nic innego tylko non-stop odpisywali i potwierdzali wplaty.:) PROSZE z tego topiku nie robic polemiki z Nata odniosnie spraw nie zwiazanych z Akcją Pomocy dla Antosia . Obawiam sie ze wiele osob ma rozne pretensje do Naty i wyniknie z tego ostra klotnia . Mozecie zalozyc odrebny temat a ja chetnie poczytam :) Pozdrawiam wszystkich

Gość *kamelia*
Witam wszystkich bardzo serdecznie! jestem matka chrzestna Antosia i przede wszystkim chciałam bardzo podziękować za odwiedziny strony Antosia oraz za wpłaty to dla nas bardzo wiele znaczy.Codziennie a może nawet kilka razy dziennie sprawdzamy ile osób nas odwiedziło i czy ktoś wpisał się do księgi gości Antoś to wspaniale dziecko a jego rodzice robią wszystko żeby mu pomóc.Cala rodzina,przyjaciele,znajomi i nie znajomi pomagają jak tylko potrafią dlatego błagam was po co te kłótnie i żale,jeżeli ktoś wpłacił pieniążki na pewno dostanie listowne podziękowania i nie ma reguły jaka to kwota bo każda złotówka to pomoc dla Antosia.KOCHAJĄCA CIOCIA

Dokładnie Mode_sso ....ujęłaś jak zwykle sam sedno. I szczerze mówiąć chetnie bym z Natą podyskutowała. Wieć jeśli powstanie gdzieś taki temat to mnie wołajcie :P Kamelio :D muszę Ci nicka zahasłować :) moja bratowa na kafeterii :) haha Kacha padnie :) Mnóstwo buziaczków dla życzliwch nam ....]kwiat]

kamilu :P heloooł :P :* ❤️ zajrzyjcie do Antka .....🌻 jakies miłe słwow w ksiedze gości ?? bo pieniądze to nie wszystko a intencje ....nie poklask :) 😘