Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Podbijam i działam;) Rzadko się odzywam, ale tutaj warto. Apel do wszystkich forumowiczów - pomóżcie maluchowi. _Acha_ życzę dużo sił, samozaparcia, cierpliwości i ludzkiej życzliwości dla Was. ❤️ dla Maluszka.

Gość Dzień dobry ...
🖐️ :) :) :D

Gość Co zrobic z czerwonym nosem
:) 🖐️

Gość winda w gore.....

Gość winda w gore.....
Antos czeka ..❤️:)

Gość łączę
🖐️ dzień dobry bardzo

Gość winda w gore.....

Na pierwszej stronie topiku jest post informacyjny o calej Akcji Pomocy dla Antosia 🌻❤️ Prosze .. zajrzyj i przeczytaj ❤️

Gość winda w gore.....

Gość winda w gore.....

Co tu u iabła tak cicho;> Wszyscy zapomnieli????????? No, żeby mi to ostatni raz, bo wytnę w pień całą kafe ;) Buziaczki dla wszystkich :)

Gość nie rozumiem cię
nata a gdzie miałaby sie podziac pieniądze.. skoro wpłacilas jakas sume i nie rąbnelas sie na cyferkach pieniazki na pewno wplynely..i chwala ci za to. Nie widziałam tu nikogo kto upominałby się lub nie był pewny na co idą wpłacane pieniążki. Jakby co masz dowód wpłaty i zażądaj od rodziców Antosia ( na pewno maja do tego głowę i czas) potwierdzenia wpłaty i podziękowań oprawionych w ramkę. Myślałam że robimy to z dobrego serca a nie na pokaz...... Beznadzieja....... zresztą że juz nie pierwszy raz zalazłas niektórym za skórę....

Moje Panie delikatniej i taktowniej proszę, to nie topik dla sekutnic;) Nata - ja proszę, byś prywatne sprawy załatwiała prywatnie. Mogłaś maila napisać. Rozumiem, że obawiasz się oszustw itp itd, mogłaś jednak \"dochodzenie\" w stylu ministra ZERO przeprowadzić prywatnie i ewentualnie wynikami podzielić się na forum. Pozdrawiam

ModerX Masz rację ! To nie czas i miejsce.Ale jak widać prowokacje można przeprowadzić w nawet najbardziej delikatnym temacie .... :( Mimo wszystko w imieniu Antosia dziękuje serdecznie każdemu ...kto wpłacił nawet \"pare groszy\" ....❤️

Nie kłóccie sie na Boga:O Zadna Fundacja opłat nie pobiera Jesli sie wpłaca pieniadze na dane dziecko. Jesli tylko na fundacje to wtedy pieniadze ida do wspólnej puli. To tyle. Z drugiej strony to dziwie sie tj osobie której tak zalezy na potwierdzeniu. Wystarczy do fundacji zadzwonic. Takie ksiegowanie kwot, które wpływaja na subkonto dziecka trwa troche. Fundacje mamj duzo podopiecznych to i duzo pracy. Troche cierpliwosci:) Pozdrawiam🌼