Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luckyyy

czy ktoras z was zamieszkala z chlopakiem zaraz po szkole??

Polecane posty

Gość luckyyy

mam na mysli szkole srednia chce zamieszkac z chlopakiem po liceum isc na zaoczne studia i do pracy on w tym momenice juz pracuje i chce odkladac kase ja dorabiam narazie tylko jako hostessa czasami narazie wazna jest dla mnie szkola a potem chce sie juz wyprowadzic z domu bo mam go dosc wiem ze rodzina chyba mnie wyklnie za to ale trudno co o tym myslice

mysle, ze to jeszcze za szybko. jestescie mlodzi i wszytko moze sie jeszcze pozmieniac. oczywiscie macie jakiesz szanse jak sie wyprowadzisz to bedzie problem zeby wrocic do rodzicow - takie zycie bez nich sie za bardo podoba zeby wracac a na studia zaoczne chcesz isc tylko po to aby pracowac i moc z nim mieszkac?

Gość alamakaca
a on ma mieszkanie? czy bedziecie wynajmowac? bo to drogo kosztuje, bedzie wam caly czas brakowac pieniedzy, a wtedy nie jest zawesolo i teskni sie za mama... ile on ma lat?

Gość luckyyy
on ma teraz 19 wlasniwie prawie 20 nie ma mieszkania chce odkladac wiec do tego czasu mial by jakies 20 tys na poczatek tak chcemy wynajmowac nie sadze zebym do tego stopnia tesknila za mama zaby nie moc mieszkac oddzielnie

Gość jozkowa
mysle, ze to zalezy od indywidualnej osoby i sytuacji. jedni sobie poradza i beda szczesliwi, a inni nie. ja tez bardzo szybko sie wyprowadzilam od rodzicow, niezbyt to im sie podobalo, ale postawilam na swoim. w czerwcu skonczylam szkole i jakis miesiac pozniej juz mieszkalam z moim facetem. ja nie pracowalam jeszcze, on pracowal i wzial na siebie caly ciezar utrzymania nas i wynajmowanego mieszkania. musze nadmienic, ze juz wtedy mielismy wyznaczony termin slubu na sierpien. kurcze, mialam wtedy 19 lati bylam nieziemsko zakochana. nie musielismy sie pobierac, ale chcielismy po prostu tego bardzo. 3 lata pozniej urodzil sie syn... :-)

Gość luckyyy
mi sie az tak do slubu nie spieszy iwiem ze to bedzie szok w mojej rodzinie slub bym chciala kolo 23 rz

Gość lambadda
ja zamieszkałam z chłopakiem po 1 klasie lo

Gość ja mam niecale
19 lat i wyprowadziłam sie niedawno do chlopaka,jestesmy razem szczęsliwi i nie żałuje niczego :-)

Gość luckyyy
a co na to wasi rodzice ??boze po pierwszej Lo ??