Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

Czy ktoś kupował w Qulle zamawiajac przez interet?

Polecane posty

Czy ktos z Was zamawiał przez interet jakies produkty z katalogu Quelle Jak długo sie czeka na przesyłkę

czekalam okolo 3 tygodni,strasznie slamazarni sa i to niezaleznie od tego jak zamawialam.Ostatni raz w zeszlym roku,zniechecili mnie tym

oj to mnie nie pocieszyłas no cóz zamówiłam po raz pierwszy u ich i własnie sie zastanawiam jak długo bede czekać no ale trudno sie mówi

Gość Teżcoś
Zgadza się, okres realizacji jest do trzech tygodni. Czasami przychodzi coś szybciej (2 tygodnie). ;)

Gość Teżcoś
Jeśli już, to "haczyki". Ja nie miałam taki sytuacji, a wiele razy zamawiałam w Quelle.

Gość Limetkaa_15
ja czekałam 4 tygodnie bo poczta strajkowała =)

Gość mało tego jak czegos nie
ma to nawet nie sa łaskawi poinformować! ja kiedys zamówiłam sobie pare rzeczy, czekałam, czekałam, minęły chyba z 2 miesiące i zadzwoniłam do nich. to mi babka powiedziała ze tych rzeczy juz nie mają! normalnie porażka.

czekalam prawie miesiac po czym przyszła mi szmata:o kolezance zreszta tez:o zamawialam spodnie pizamowe w paski chociaz ja zamawialam w kratke bbyl to rozmiar 32-34 a spokojnie zmiesci sie w nie osoba noszaca rozmiar wieksszy niz 40:o do tego miala byc 100% bawelna a material pozostawia wiele zo zyczenia:o kolezanka zamawiala dwie bokserki zamowila rozmiar 38/40 i byly na nia za duze dziwnei skrojone bo byly krotkie a strasznie szerokie:o oddala kolezance ktora nosi rozmiar 42:o moim zdaniem to drugi bon prix

Gość aleeeeeeees
mi przyszło po tygodniu :)

Gość gość
OtMKyyg9Kc6PJmVGHZwQBhVO