Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analizator_analny

Pytania tylko do kobiet lubiacych sex analny - mam wiele pytan

Polecane posty

Gość amni
lubelak--- każdy lubi co innego i nikt nikogo nie powiniec za to kogs potepiać a już tym bardziej obrażać

Z drugiej strony nie możemy ingerować w sprawy intymne innych osób tutaj piszących...miejmy trochę kultury i delikatności...tak niewiele jest jej tutaj

Gość dziwny jest ten świat
dla mnie koleś który ma zapędy do anala albo jest kryptogejem albo ma za małego i dlatego nie zadowalają go doznania wynikające ze stosunku pochwowego, albo za dużo filmów się naoglądał tak czy inaczej każde z powyższych źle o nim świadczy

Gość amni
lubelak-- to narazie:)))

W sumie masz rację......niech robią co chcą........ Całe szczęście są jeszcze na tym świecie Kobiety szanujące się Asiu 👄

Gość amni
Oj Lubelak wydaję Ci się że jesteś dorosły.. może i jesteś chociaż z wypowiedzi nie można tego odczytać. Uważasz, że to brak szacunku?? bardzo głupie i płytkie myślenie, bo przyjemność z właśnym mężem uważasz za ..., bark szacunku to nie chce myslec jaki jesteś zdziewociały..

Wedlug mnie jest jeszcze pare zalet stosunku analnego: - tabletki antykoncepcyjne ryja beret - po jakims czasie ochota na sex laskom spada - wiec zostaje gumka - jak wszyscy wiemy gumka raczej penisa nie uwrazliwia - wiec cos z tym fantem trzeba zrobic - tak jedyna mozliwoscia kochania sie bez gumki i niebezpieczenstwa ciazy jest anal - nie musze chyba mowic ze jest ciasniej

Gość amni3
analizator ile masz lat? jak myslisz ze uprawianie analu moze byc metoda antykoncepcyjna to chyba na leb upadles :O jak z cipki wyplywa to myslisz ze z rozszerzonego odbytu nie wyplynie?? a moze myslisz ze sperma sie w tylku wchlania czy co? :P i takie cos chce sie brac za anala, bo..... bo jest ciasno jaaasne bedzie wam ciasno ale w mieszkaniu, z dzieckiem :)

Gość amni
Ivanka- to przed analem miłość francuska- wszystko da się pogodzić

zebyscie widzieli jak napalona minke ma moj mis kiedy widzi druga dziurke....czasem to az mi sie smiac chce jak tak jeczy za mna...i uwielbiam kiedy rozchyla mi posladki....mraaauuu..

Gość amni
wiem, wiem bo mnie nie lubisz.. tylko dlatego że ja lubie anala