Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukraczaa

OTO MOJE NOGI ..OCEŃCIE PROSZE CZY STRASZNIE SĄ CHUDE????

Polecane posty

Gość kukraczaa

kolezanki mówią zebym nie chodzila w spodnicach bo ma za chude nogi i mam straszne kompleksy z tego powodu. prosze o obiektywną ocene . nigdy nie chodze w spodnicach przez ten kompleks. z reguły kazda ma kolezanka i obce dziewczyny jak widze to maja grubsze nogi niż ja i stad ten kompleks. moze nie mam straszliwie i skrajnie chudych ale jednak :( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a3ec625f62bc5cd8.html

Gość kukraczaa
zeby zobaczyc dobrze musicie powiekszyc fotke i kliknac w nią zeby bylo wieksze foto.

Gość chude i długie
oto moja opinia.

Gość chude i długie
wg mnie za chude zdecydowanie uda .............łydki spoko są .:):):) chodz w mini jesli chcesz............czemu nie?

chyba kpisz!masz idealne nogi!na dodatek nie sa krzywe! ja mam chudsze od ciebie i chodze normalnie w spodnicach. nigdy jescze nie slyszalam zlego slowa na ich temat-a nawet gdyby to bym sie nie przejela, bo mnie sie podobaja. i o to chodzi. ;] wiec nie przejmuj sie i robta co chceta.

Gość kukraczaa
dzieki gosiu ale uwierz ,że nie kpie. nie chce sie dowartosciowac tutaj ale tu moge sie dowiedziec więcej obiektywnie od was. gdybym miala ładne nogi i normalne nie słyszałabym ciagle ze ma za chude chyba . ech/

Gość kukraczaa
samantha a co moge zrobic z posladkami ? nad czym popracowac?doradz jak mozesz. wiem ze mam paskudny tyłek też ale takie geny :(

Gość laluuuuuuniaaa
MASZ SUPER ZGRABNE SZCZUPLE NOGI!!!!!!!!!!!! zazdroszcze Ci! ja mam bardzo umiesnione i mocne i naprawde CI zazdroszcze takich smuklych nog. Kolezankom nie wierz, one tez CI zazdroszcza. Mozesz spokojnie nosic spodnice, widzialam wiele dziewczyn o wieeeeeele bardziej szczuplych nogach i nosza spodnice. Zakladaj miniowe i nie sluchaj pseudokolezanek. TYlko raczej nei zakladaj bardzo wysokich obcasow bo widze ze sa dlugie, pewnie jestes dosc wysoka:) mysle ze taki obcas 2-4 cm bedzie optymalny;) naprawde uwierz mi są sliczne, zero celulitu i baaardzo zgrabne:) pozdrawiam

Gość kukraczaa
jeju dzieki ale nie spodziewałam sie ze ktoś mi powie choc jedno miłe słowo na temat mych nóg. zawstydzacie mnie troche. wazne ze wg was moge nosić spódniczki .bardzo bym chciała kiedyś załozyć spódnice i nie wstydzić sie ze ktos idący za mną bezie myslal "rety ale ona ma szczudła".

wcale nie paskudny. po prostu niedopracowany :) ja ćwiczyłam ćwiczenia abs na pupę (są filmiki na you tube) - akurat mi te ćwiczenia wystarczają, ale mozna też pływać, biegać, skakać na skakance (ale to też i nogi modeluje) ogólnie wrzuć w google ćwiczenia na pupę i znajdziesz tysiąc propozycji :)

Gość kukraczaa
a myslisz ze mi to cos da ??a jak zmaleje to co ??kurcze nie bardzo chce by zmałał :( wydaje mi sie już za maly a co będzie po ćwiczeniach??jak myslsiz samantho ?a myslisz ze w miesiac codziennych abs może sie ten mój tyłas jakios zmienic na lepsze?:)

Gość kukraczaa
przyznam sie wam dziewczyny ze ja nic nie robie by moje nogi byly ładne i tylek i to mój bład.. żadnych kremów antycelulitowych .zle sie odzywiam itd..zero cwiczen i terqaz dzieki wam pomysllaam ze warto zacząc cwiczyć cokolwiek..moze wtedy ta pupa sie poprawi .do celulitisu nie mam sklonnosci chocbym nie wiem co i z tego sie ciesze przynajmniej .choc jedna zaLETA MYCH nóg ze nie pokrywaja sie celulitisem ..jem ile wlezie i nic nie tyje cholera.a chcialalbym miec ten tylek większy i grubsze nogi.

Gość kukraczaa
teraz mykam na debate kaczynski i tusk ale bede wieczorem dzieki za mile słowa wszystkim no to lece.

Gość omgggg
są zgrabne, ale gdybyś, pobiegałą i pojeździła na rowerze wyglądały by dużo lepiej, lekki zarys mięśni i jędrny tyłeczek nie zaczkodzi, pozdro.

Gość wg mmniee
za chude zdecydowanie

Gość eksperymentka
ladne zgrabne nogi, nie masz powodu nie chodzic w spodnicach, popraw samoocene koniecznie, ladnie sie poruszaj, pocwicz moze jakis taniec

Gość zal tylek sciska
Ty to chyba dziewczyno w życiu chudych nóg nie widziałaś! Takie pytanie jest nie na miejscu. Kości ci nie wystają, całkiem normalne nogi! ŻAL...

Gość glosuj na pis
to nie nogi tylko karakony jakies:O

Gość sa chudsze ale...
bardzo chude wg mnie masz te nogi,

Gość kiełbasa studencka
a mnie się link nie wyświetla :o

Gość to sie nie chwal
mala dupka ale obwisla, jakies cwiczonka zrob

Gość bleeeeeebleeeeeeeee
ale masz krzywe te nogi....jakbyś z konia zeszła :O..a może prostowałaś je na beczce :O:P

Gość =autorkooo
sliczne te nogi sa ,i proste jakcholera.wszystko mozna im arzucic ale nie ze sa krzywe.a tylek ma normalny i nie obwisły na pewno. steczkowska ma podobny faktycznie a cwiczy.

Bardzo zgrabne nogi, iwcale nie za chude ! pupa również ładne,nie mam zastrzeżeń:) ja jestem szczuplejsza i chodzę w mini,więc śmiało zakładaj,bo masz bardzo ładne nogi:)

Gość gggggghhh
strona sie nie otwiera

Gość tralalalalaalal
ja mam bardzo podobne nogi do Twoich i tez mi kazda kol mowi,ze za chude