Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionaa21

jaka fryzura z lekko kreconych wlosow?

Polecane posty

Gość fionaa21
mam wlosy do ramion, takie dziwne, bo krecą sie kiedy chcą:D tzn jak umyje i nie wysusze suszarka, to mam ladne loczki, natomiast jak tylko je uczesze szcztotka lub wysusze to mam takie siano na glowie:O co mozna zrobic z takich wlosow? nie lubie krotkich fryzur, dlugosc chcialabym miec podobna do tej co mam, ale nie mam czasu codziennie rano zostawiac mokrych wlosow do wyschniecia, zeby zrobily sie ladne loki, bo musialabym chyba o 4 rano wstawac..macie jakies pomysly?bylabym wdzieczna:)

Hejka ja tez mam takie same wlosy,utrapienie z nimi:(wrrrrrrrr Zawsze susze bo tez nie chce mi sie czekac az wyschna bo sa grube i dlugo schna:( a jak wysusze i chce rozpuscic to prostuje i tyle nie moglabym wyjsc na ulicy w takim sianie na glowie wrrrr

Gość fionaa21
:O a masz jakos wycieniowane wlosy czy cos? ja od lat zapuszczam( rosma mi po 3 cm na rok:O) i od lat nie bylam do fryzjera-kiedys mnie tak baba obciela, ze tydzien ryczalam:O nie wiem wlasnie, chce cos z nimi zrobic, ale nie wiem co:O

Mam dosc mocno wycieniowane,na czubku krotsze i potem coraz dluzsze mam wlosy sporo za ramionai podcinam co 2 miesciace czasami co 3 miesiace.Musisz czesciej podcinac i zobaczysz jak szybciutko ci zaczna rosnac.Ja tez kiedys mialam bardzo krociotkie wlosy i zapuszczalam 3 lata zeby dojsc do takich tzn teraz juz 5 lat minelo.I tez balam sie podcinac,bo zapuszczam to nie bo musza urosnac.Ale pamietaj raz na 2 miesiace musisz podciac bo wtedy naprawde szybciej rosna bo sa odswiezone.

Namawima zebys poszla do fryzjera,nie boj sie kiedys tez pare razy fryzjerka zj..... mi wlosy ale potem trafilam na super babeczke i jetsem bardzo zadowolona:)

Gość ja rowniez polecam
czestsze podcinaie wloskow rosna o wiele szybciej, za to stanowczo odradzam cieniowanie falowanych wlosow chyba ze masz duzo cierpliwosci i czasu na codzienne ich ukladanie co rano

Gość
daj foto aktualnej fryzury... ja mam podobne włosy, tylko cienkie i rzadkie