Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onia.pl

samotność trzydziestokilkulatki

Polecane posty

Gość kudlata wiewiórka
ja nie musze porównywac :) bedac w zwiazkach nauczyam sie troche :) i w kazdym kolejnym walczyam o tzw. MOj w,asny idealny:) jak sie latwo domyslic idealne nie byly ale zadnego nie zaluje:)

Gość onia.pl
a ja znowu na kafeterii, chyba za duzo czasu spędzam na necie :-O juz lepiej obejrzałąbym jakiś film na przykład... albo położyła sie wcześniej spać do mojego dużego, podwójnego łóżka :-)

Gość onia.pl
a ja znowu na kafeterii, chyba za duzo czasu spędzam na necie :-O juz lepiej chyba obejrzeć jakiś film na przykład... albo położyć sie wcześniej spać korzystając z tego, ze całe duże łóżko tylko dla mnie ;-)

Gość agnesina
jak sie wlacza agresor na mezczyzn to sa pierwsze oznaki staropanienstwa

Gość onia.pl
a jaki jest objaw właczonego agresora na mężczyzn? ;-) w moim życiu w tej chwili nie ma mężczyzn (ci z pracy się nie liczą, nawet nie zawsze chce mi się z nimi rozmawiać, wolę z koleżankami) więc trudno nawet mówić o jakiejkolwiek agresji a czy mam jakieś "cechy starej panny"? wydaje mi się, ze jeszcze nie :-)

Gość kudlata wiewiorka
witam:) nie wiem jak innym ale mnie sie objawia w ten sposob,ze sama ich obecnosc w bliskiej odleglosci sprawia,ze mam od razu cohote odwrocic sie na piecie i odejsc. reaguje dosc impulsywnie jak w moim otoczeniu prezentuja poglady sprzeczne z moimi. zachowuje bezpieczny dystans wiec wypicie kawy przy jednym stoliku to dla mnie nie lada wyzwanie :) a dzis mi sie randka odwolala:( troche szkoda bo mialam ochote na spacer mimo zimno. a wczoraj mialam randke i byla przyjemniusia:)

Gość onia.pl
a gdzie szukasz kandydatów do randkowania? bo chyba nie na ulicy ;-) ja często czuję na sobie spojrzenia mężczyzn, najczęściej młodszych, ale wiadomo, że nikt nie umawia się z nieznajomymi.... a chyba Ci pozazdrościłam i też chętnie bym poszła na jakąś kawkę/spacer z przedstawicielem płci przeciwnej ;-)

ja ide po najmniejszej lini oporu:) korzystam z mozliwosci jaka daje czat :) zapisalam sie na portalu randkowym a ostatnio poznalam chlopaka dzieki GG. Pozniej sie spotkalismy:) WOle to niż zabawe znajomych w swatki :)

Gość onia.pl
w takim razie pisz jak te Twoje randki, może w końcu ja też się przełamię, chociaż na pewno nie będzie to proste, bo jeżeli kogoś poznam to zapewne będzie nas dzieliła mniejsza lub większa odległośc (mieszkam w małym mieście) nie wiem jakie mam BMI, ale postaram się obliczyć :-) w każdym razie mam 170cm i 56 kg to ile to może być?

Gość onia.pl
w zasadzie mogę podac swoje GG, bo przeciez w razie czego dajemy blokadę i po kłopocie :-) 3446879

Gość kudlata wiewiorka
mam niedowage:) powiem chyba tylko tyle. Te internetowe zjaomosci to fajna zabawa ale...jakze uciazliwa. wczoraj zadal mi taki jeden pytanie... "a kto bedzie gotowal jak dojdzie miedzy nami do zwiazku maulzenskiego " albo...zamieszkasz w miejscowosci X?? pytam dlaczego mialbym zamieszkac a on odpowiada" bo wlasnie tam kupie chyba mieszkanie" on chyba mysli,ze kazda 30-latka jest zdesperowana. Nie mam sumienia powiedziec mu po jedynm spotkaniu,ze nic z tego nie bedzie,ale jak zacznie jeszcze raz taka gadke to mu powiem. Usilnie namawia mnie na randke a ja wszelkimi sposobami probuje go splawic a on NIC.