Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onia.pl

samotność trzydziestokilkulatki

Polecane posty

Gość deczko prawdy
To szukaj wolnych a nie trzymasz sie jak inne- zajętych facetów. facet zajęty to ten co ma dziewczyne, anie tylko żonę Kobieta z klasą uszanuje to, a nie będzie pisac sms, maile i go nagabywać. wstyd! :P

Gość onia.pl
po raz pierwszy od wielu misięc rozczuliłam się nad swoim losem, wydawało mi się, ze jestem twarda i oswoiłam samotność, a dzisiaj omal nie odezwałam się do byłego żeby zgodzić się na zaproponowane jakiś czas temu spotkanie (na pewno nie wyszłoby mi na dobre) chcę się poprzytulać :-(

Gość zdaniem.faceta
onia.pl , przyznaj się bez bicia 'księżniczko' jak to się stało, że jesteś samotna, czyżby na własne życzenie ?

Gość onia.pl
zdecydowanie to ja zrezygnowałam, tylko dlaczego teraz, po kilku miesiącach mam reakcję w postaci 😭

Gość deczko prawdy
psychologia wiele razy tak jest ze jak nie ten kobieta ryzugbuje ale potem widzi ze mija czas a nikogo nie poznała w sensie uczuc. Dookola nic I nachodiz ja! a trzabyło byc z tamtym, lepszy rydz niz nic! tylko ze taki zwiazek to lak a nie zwiazek, takie spoiwo, bo sama nie chce byc.

Gość zdaniem.faceta
I co, teraz masz ochotę wrócić do starej znajomości ponieważ czujesz się samotna a może czujesz, że należy się przeprosić ? Co ze starym powiedzeniem, że do tej samej rzeki nie należy wchodzić dwa razy ?

Gość onia.pl
nie mamy za co sie przepraszać, może bym wróciła, ale na innych warunkach, a te się nie zmieniły (on wiecznie zajęty, nie rozumiejący choćby minimum emocjonalnych potrzeb normalnej kobiety) nikogo od tamtej pory nie szukałam, pomyślałam, ze co ma być itd.... no ale jak poczytałam o związkach, miłości i seksie to niestety uświadomiłam sobie jak bardzo brakuje mi męskich komplementów, dotyku i wszystkiego pokrewnego :-) a teraz zastanawiam się, czy są tutaj kobiety, które czują się szczęśliwe w pojedynkę?

Gość qvyrevfv
zadna laska nie czuje sie szczesliwa bez faceta i adoracji. Ok moze przez jakis czas prowadzic bujne zycie, zarabiac kase, podrozowac i budowac dom ale przychodzi taki dzien, ze stwierdza ze brakuje jej kogos i biadoli ze wszystkie jej kolezanki maja juz rodziny.

Gość Pielgrzan
To kwestia pogodzenia sie z życiem i światem. Zakładam, że majac 30 lat i będąc samotną, rozstałaś sie, bo albo on zrobił cos okropnego, alb Wam sie nie układało. Teraz zależy tylko od Ciebie jak podejdziesz do własnej samotnosci. Czy zamkniesz się na innych ludzi, nowe znajomości i będziesz tylko biadoliła jaka jesteś samotna i nieszczęśliwa wdając sie w kolejne beznadziejne, często toksyczne znajomości, czy postanowisz być szczęśliwą. szczęśliwa kobieta to kobieta znająca własną wartość, samodzielna, znająca swoje miejsce w świecie. Wtedy na pewno ktoś wartościowy sie koło Ciebie zakręci, moze już tak jest, tylko nie zwracasz na niego uwagi :). Pozdrawiam

Gość onia.pl
to by się zgadzało - ja wpadłam w wir zakupów, wydałam masę pieniędzy na rożne fajne ubrania itp, przez chwilę się zachwycałam jak dobrze w nich wygladam, a teraz nadszedł czas biadolenia :-D ech, szkoda, ze nie ma prostych rozwiązań....

Gość zdaniem.faceta
onia.pl ale skąd wiesz, czy on jest nadal wolny , być może tylko Ty chcesz wrócić ( na innych warunkach ) ? Co złego jest w tym, że facet jest ciągle zapracowany ? Czy wolisz takiego, który łazi byle gdzie ?

Gość onia.pl
wydaje mi się, ze znam swoją wartość, i nawet ktoś się mocno kręcił tego lata (niestety to był facet z innej bajki) ale szkopuł w tym, że tu gdzie mieszkam ciężko o nowe znajomości, umawianie się na seks przez internet również niezbyt mnie interesuje :-) chyba pozostaje liczyć na cud ;-)

Gość Pielgrzan
Ależ to jest proste, odpowiedz sobie na pytanie, czy uważasz sie za pełnowartosciowego człoweika tylko przy boku faceta, czy samodzielnie? Wiele kobiet za sens swojego życia uważa złapanie goscia, usidlenie go, rezygnacje z siebie, spedzanie kazdej wolnej chwili z nim, a jak zostaną same, to zaczyna sie dramat. Oczywiście ból po stracie ukochanego to normalne, ale potem dochodzi cos dużo gorszego PUSTKA, brak zainteresowań, co zrobić z wolnym czasem i wtedy pojawiają się posty: Prosze o poradę jak znaleźć sobie hobby żeby już nie mysleć o byłym?

Gość zdaniem.faceta
onia.pl Napisałaś, że wydałaś mnóstwo kasy na nowe ciuchy i mam pytanie, czy kupiłaś te ciuchy aby się sobie podobać , czy aby zrobić wrażenie na facetach ? Jaki powinien być facet z 'Twojej bajki' ?

Gość onia.pl
po pierwsze, nie napisałam, ze chcę wrócić po drugie, jest wolny, mamy kontakt, po trzecie, jest tak zapracowany, że nie ma w jego życiu czasu na wspólne mieszkanie z kobietą... po ponad dwoch latach oczekiwałam czegoś więcej niż związku typowo weekendowego z przerwami na zupełne milczenie....

onia.pl... znam to :) wlaśnie mnie to dopada. tylko,ze ja wiekszy mam problem niz samotnosc:) -brak pracy i choroba ( co prawda tylko zwykla grypa ale niczego mi nie ułatwia.) smutno mi jest wieczorem, kiedy nie mam komu powiedziec jaka to jestem z siebie dumna lub co mi sie nie udało.

Gość onia.pl
do Pielgrzan, ja czasem myślę, ze jestem zbyt samodzielna i dobrze znosząca samotność, i to właśnie może mnie zgubić... bo dzisiaj sobie popłaczę, a jutro wstanę, ładnie sie ubiorę i ruszę do codziennych spraw.... a czas będzie płynął niebłagalnie, a wraz z tym upływem będą malały moje szanse na wymarzony związek i chociażby jednego potomka :-)

Gość zdaniem.faceta
onia.pl W dzisiejszych czasach mnóstwo par i związków tak żyje, mieszkają razem ale tak naprawdę to się widzą rano i wieczorem przy kolacji, omawiają następny dzień i rano znowu do pracy, mają czas dla siebie tylko w weekendy, takie życie, skoro nie chcesz w ten sposób żyć to zadaj sobie pytanie, czy nadajesz się na partnerkę ?

Gość onia.pl
do Pielgrzan, ja czasem myślę, ze jestem zbyt samodzielna i dobrze znosząca samotność, i to właśnie może mnie zgubić... bo dzisiaj sobie popłaczę, a jutro wstanę, ładnie sie ubiorę i ruszę do codziennych spraw.... a czas będzie płynął niebłagalnie, a wraz z tym upływem będą malały moje szanse na wymarzony związek i chociażby jednego potomka :-)

Gość zdaniem.faceta
kudłata wiewiórka , życzę zdrowia 🌻 dla Ciebie, powiedz proszę dlaczego nie masz pracy w dobie poszukiwania fachowców przez pracodawców ?

Gość onia.pl
nawet zaczęlam się śmiać z tej mojej niedoli, jak tak dalej pójdzie to zaraz sobie wmówię, ze wlaściwie tak jest dla mnie lepiej, bo przynajmniej nikt mnie nie zrani, ech.... chyba odłożę te analizy na czas jakiś i ugotuje jakiś pyszny obiad dla jednoosobowej rodziny :-)

Gość zdaniem.faceta
onia.pl Nadal mnie nie odpowiedziałaś, jaki powinien być ten 'Twój książe z bajki' , może sama nie wiesz ?

Gość czyżbym
wyczuwała Justysię, podającą sie za /zdaniem faceta/ ??

Gość zdaniem.faceta
czyżbym , Nie wiem , czy Justynka tu nadal bywa ale kiedyś gawędziliśmy, ciekawy jestem co u niej, może wiesz ?

Gość onia.pl
Kudłata Wiewiórka, zdrowia! szkoda, ze nie mogę Ci podeslać pysznego spaghetti, zapewniam, ze poprawiłoby Ci humor ;-)

Gość czyżbym
No tak cała Justyna!!! Witaj 🖐️ Kogo jak kogo ale mnie jeszcze nikt nie nabrał.

Gość onia.pl
do Zdanem faceta, a jak odpowiedź na Twoje pytanie ma się do tematu dyskusji? przecież tutaj chodzi o mnie a nie o mój ideał :-)

Gość zdaniem.faceta
onia.pl Zapraszam Ciebie na dwuosobowy obiad, już rano przygotowałem cielęcinę natarłem czosnkiem, dodałem kminek i majeranek , do tego surówka , mam białe wino , wpadniesz ?