Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 76765755

Okrutne prawdy

Polecane posty

Gość 76765755

Istnieją okrutne, realne prawdy i bez sensu z nimi dyskutować. Chociaż będziecie na rzęsach stawać, nie zmienicie tego. Można sobie pieprzyć poprawne politycznie farmazony.. o ile komuś to poprawi humor. To i tak na nic. Oto Wielkie Mity Tego Świata: 1. Pieniądze szczęścia nie dają. Buahahahaha. Tylko skąd cały tabun ludzi grających w totka i czemu każdy szuka jak najlepiej płatnej pracy. 2. Są rzeczy nie na sprzedaż. Jasne, nie wszystko da się kupić. Np nikt o zdrowych zmysłach nie zabija matki dla pieniędzy. Ale niech każdy odpowie mi na 2 pytania. Zjadłbyś włochatego pająka za 5 zł? Nie? Jasne że nie. A zjadłbyś go, gdyby ktoś zaoferował Ci dożywotnią pensję w wysokości 500 tys. zł miesięcznie? Wniosek - prawie wszystko można kupić. Kwestią jest tylko cena. 3. Orgazmy pochwowe i łechtaczkowe. To łechtaczka jest od tego by dawać orgazm. Kobiet przeżywających tzw. orgazmy pochwowe jest niewielki procent. Nie łudź się więc chłopczyku że wszystkie Twoje partnerki omdlewały z rozkoszy tylko dlatego że im włożyłeś. Poza tym nie jesteś w stanie dyskutować z faktem że somalijskie kobiety po wycięciu łechtaczki nie są już nigdy zdolne do orgazmu. 4. Moje kobiety nie udają. Tylko że statystyki mówią że każda udawała chociaż raz w życiu, a co 3 kobieta udaje regularnie. Koniec ze złudzeniami że to się zdarza innym mężczyznom, a nie Tobie. 5. Mój penis ma 20 cm. Więc weź linijkę i zmierz go od góry, nie wciskając linijki w ciało. Co się okaże? Że Twoje 20 cm to 14. To samo do kobiet uważających że ich faceci mają 25 cm - nie od dziś wiadomo że kobiety mają problem z ocenieniem odległości/długości "na oko". Dla nich również - linijka w łapę. Poza tym fizycznie byłoby to niewykonalne. Licząc od sromu 20 cm to będzie tak... w okolicach pępka. 6. Wygląd nie jest ważny. Gratuluję wobec tego każdej osobie która jest z kimś kto odpycha ją fizycznie. Musi być zdesperowana. 7. Tylko idioci mają samochody / tylko kurwy lecą na kasę. Wiadomo - pisze tak : a) facet który jest biedny i nie ma auta b) dziewczyna takiego faceta, która boi się samotności i zazdrości kobietom które lepiej trafiły 8. Zdrada to koniec związku. Rozejrzyjcie się wokół. Ile znacie par które rozstały się z tego powodu? Podobno 80% mężczyzn zdradza - wobec czego 80% małżeństw powinno kończyć się rozwodem. Jakoś się nie kończy. Ludzie wybaczają sobie więcej niż myśleli że wybaczą (gdy jeszcze byli samotni). 9. On do mnie nie pisze/nie dzwoni/odkłada słuchawkę bo ma mało czasu/ma dużo pracy/boi się zaangażować. Jeśli facet jest zainteresowany kobietą - nic go nie powstrzyma przed regularnym kontaktem z nią. Słowem - jeśli tak robi - ma Cię w dupie. Dziękuję za uwagę.

Nie mozna nie przyznac racji... jakie to plytkie a jakies prawdziwe ;)

Ja się nie zgadzam tylko z tym 8 punktem tzn może po prostu mieszczę się w tych 20% dla których jednak zdrada oznacza koniec i za nic nie dam sobie wmówić, że zmieniłabym zdanie, gdyby mnie to spotkało...na tyle dobrze siebie znam.

z jednym się nie do końca zgadzam, z resztą - jak najbardziej moja kumpela kiedyś powiedziała, że czasami ma całe mokre gacie na widok faceta, który jest brzydki jak noc pożądanie to jedno, bycie z kimś na dłuższą metę, co innego :D wygląd ma znaczenie, ale nie zawsze jak widać ;)

Gość też się zgadzam
z autorem i doskonale rozumiem co autor miał na myśli :-D

ja się nie zgadzam z 1 - zależy co kto uważa za szczeście? 2 - nie zjadłabym nawet za milion.. 8 - to zależy .. napewno koniec jakiegoś etapu..

Gość agnieszka..19
nieprawda 1. Są wazniejsze rzeczy niż pieniądze, poza tym dobra materialne nie cieszą. Cieszy rodzina, uczciwość i prawdomówność. 2. Mnie nie można kupić. 3. Tego nie wiem, nie kochałam się nigdy i się nie onanizuję. 4. jak wyzej 5. Pisałam ostatnio z jednym chlopakiem i napisał 23 cm, więc nie widze powodu dla którego mialby kłamać. 6. Nie jest wazny. Ważny jest charakter i wnętrze. 7. Normalna dziewczyna nie poleci na pieniądze, bo jak pisałam, liczy się wnętrze. 8. Dla mnie to byłby koniec zwiazku 9. Też nieprawda. Chłopak może się np. bać stałego związku, był zraniony albo np ma złe wspomnienia z dzieciństwa (rodzice)

Gość też się zgadzam
miało być żartobliwie i efekt był zamierzony

Gość też się zgadzam
agnieszka, nie obraź się, ale uważam że jesteś jeszcze za młoda, zeby móc wyrazić w miarę obiektywną opinię, na pewno za 10 lat powiesz co innego

Agnieszko ad.1 Są rzeczy ważniejsze, ale bez pieniędzy ich nie zrealizujesz. ad. 2 Każdego można kupić, to tylko kwestia ceny. ad. 3. Słusznie. Onanizują się mężczyźni. Kobiety się masturbują. ad. 5 Zawsze przy okazji takich deklaracji śmiało możesz odjąć 5 cm :) ad.6 Tak mówią tylko pasztety, których nikt nie chce. ad.7 Kobiety zawsze lecą na kasę, choćby podświadomie.

noi też z tym co odnosi się do statystyk .. bo jaka prawda jest statystyka..? to jedynie prawdopodobieństwo..

Gość 76765755
Z pająkiem to był przykład. Przypomnę dowcip - który obrazuje sytuację. Tańczy nieznajomy z nieznajomą. - Poszłaby pani ze mną do łózka za pieniądze? - No co pan! Nigdy! Nigdy! Nie jestem taka! - Gdybym dał pani 10 mln $ za jedną jedyną noc i niczego więcej od pani bym nie chciał? - Hmmm... Naprawdę? 10 mln $? No... może. - A gdybym dał 1 $? - 1 $? Za kogo pan mnie ma?! - To już ustaliliśmy. Teraz się targujemy.

Gość do agnieszki
Jestem kobieta i sie z toba nie zgadzam. Po pierwsze widzac po raz 1 faceta, zwracasz uwage na jego wyglad. Charakter jst wazny ale nie zwiazesz sie z facetem, ktory cie nie pociaga! Po 2, majac do wyboru faceta zaradnego, dobrze zarabiajacego , z wlasnym mieszkaniem, samochodem i pomyslem na zycie a faceta bez pracy, bez kasy zawsze wybierzesz tego pierwszego. Po 3, kasa jest wazna. Dzieki kasie wiesz, ze stac cie na leczenie, spelanianie marzen i inne rzeczy. chyba nie wmowisz nam wszystkim, ze potrafisz cieszyc sie z zycia gdy nie stac cie na wyjazd wakacyjny bo zyjesz od 1 do 1, na wiecznych kredytach. Mam 26 lat i troche inne juz pojecie o zyciu

Bolesław mylisz się nie byłabym z facetem, który mnie odpycha fizycznie, wszystko jedno, z jakiego powodu ale też nie byłabym z takim, który mnie nie pociąga osobowościowo i intelektualnie, choćby był bardzo atrakcyjny i miał niezwykle miłą powierzchowność no chyba, że miałby być to tylko seks i to krótkotrwały, bo nawet romans by mnie znudził z kimś takim ;) wszystko musi być wypośrodkowane, owszem fajnie jest się pochwalić fajnym cukiereczkiem, ale sama słodkość może zemdlić ;)

Gość agnieszka..19
no to się nie masturbuję. Wcale nie jestem za młoda, mam 19 lat i wiem jakie są najważniejsze życiowe wartości. Nie rozumiem jak mozecie się zgadzac z tymi teoriami w temacie. Są... okropne. :(

super jest ten kawał.. -- w moim przypadku to była również przenośnia.. są rzeczy których naprawdę się nie da kupić.. ale to też zależy od osoby.. jedna os. zrobi wszystko za pieniądze.. inna os. nie..

właśnie z faktami się nie dyskutuje.. a my zaczeliśmy więc wynika z tego że nie są one faktami:P

Gość uogólnienia
80 % zdradza,,,,a 60 % kobiet nie wie o tym...stąd związki trwają nadal. dla mnie byłby to koniec.

Gość agnieszka..19
to co? To wszyscy tutaj liczą tylko na ładny wygląd, pieniądze i seks? Przecież te rzeczy zupelnie nie powinny mieć znaczenia, tylko usposobienie i jak się z tą osobą przebywa. Gdybyście byli bardziej ludzcy, to powinniście związywać się także z brzydkimi, biednymi i niezbyt dobrymi w seksie, ale żeby byli mili i wierni. Przeiceż to wnętrze się liczy...

pierdu pierdu, statystycznie rzecz biorac to jest mozliwe ze , po podlozeniu bomby pod budynek, cegly opadajac uloza sie spowrotem w ten budynek hah troche sie z Toba zgodze, ale i tak mysle ze nie wolno uogolniac

agnieszko, kiedy bieda zagląda w oczy kiedy Twój partner na początku znajomości się stara, potem już nie za bardzo, nie dba o siebie, tym samym też i o Ciebie, kiedy w łóżku jest przeciętnie, choć kiedyś bywało inaczej ...wszystko się może zdarzyć jesteś młoda, masz ideały, to jest piękne! ale życie, twarde i okrutne, modyfikuje poglądy sama się przekonasz 🌻