Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z krwi i kosci

Jak kobiecie zalezy , to facet nie musi jej zdobywac !

Polecane posty

Gość facet z krwi i kosci

Nie musi sie plaszczyc itd, na ta o ktora musisz walczyc przypadaja 3 o ktore nie musisz......... Co to za milosc o ktora musisz walczyc ? Milosc powinna byc bez laski....

Gość woow roxxx
stara prawda jak swiat :) wiec po co ja wywlekac ? One i tak sie z tym nie zgodza, a my prawde znamy ;)

Gość jjgjkg
"zdobywać" to tylko dla głupków oznacza "płaszczyć się" poza tym trzeba być wybitnym egzemplarzem męskiego gatunku aby udowodnić swoją wartość bez starań o kobietę... osobniki jęczące na kafeterii' wylewające swoje frustracje do takich nie należą

Gość woow roxxx
taaaaa dla was nawet napisac pierwszej sms to jest plaszczenie sie...wiec nie zabierajcie glosu na ten temat...

Gość asdasd
"Tym, co mężczyzna ceni u kobiety, która mu się długo opierała, nie jest jej cnotliwość, lecz jego własny upór. "

lubisz jak kobiety biegają za Tobą? A gdzie Twój instynkt łowcy?:) Pamiętaj, że kobieta która nie jast łatwa dla Ciebie nie jest łatwa dla nikogo i nie wskakuje do łóżka pierwszemu lepszemu:P Takie kobiety wydają mi się bardziej wartościowe;):) I co Ci z tych trzech, które miały często po kilkunastu partnerów?

szukam cie wzrokiem, napisalas najwieksza bzdure, jesli nie jest latwa dla mnie to z tego trzeba wyciagnac wniosek ze to samo jest, dla innego, albo zes chopem albo , no juz naczynam wchodzic na niemile rewiry wiec skoncze

Tylko idiotki biegają za facetami i się narzucają. Prawda jest taka, że to faceci wolą zdobywać. Moge kusić i prowokować, ale nigdy nie pokaże facetowi, że mi chociaż minimalnie na Nim zależy. Wręcz przeciwnie- czasami stosuję delikatna olewkę:)

Gość ccccccccccc
masz racje typowy, niech żyje konkurencja i wolny rynek !!!

Typowy, są różne sytuacje w życiu. W moim przypadku jest tak, facet wie, że nie jest mi obojętny, ale nic nie robi. Być może z racji tego, kim jesteśmy.... Więc co mam się mu narzucać? Odpowiedź jest prosta... Lubię _żonatych moje zdanie jest takie, że jeżeli facet Ci się podoba, to można mu to delikatnie dać do zrozumienia;)

Gość jak mężczyźnie zależy
,to kobieta nie musi zdobywać!:P:D

Gość Widzisz kolego ...
piszesz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia :) Myslisz, że jak ktoś kocha to się plaszczy? Myślisz, że jak ktoś kocha to robi łaskę ? Kocha się po prostu, czy chcesz czy nie, to jest niezalezne od ciebie, kochasz i już ... pozyjesz zobaczysz jak to jest :) Jeżeli kochasz zrobisz dla tej osoby wszystko, a nawet i więcej ... wierz mi to nie ma nic wspólnego z "płaszczeniem się", kochasz i traktujesz ukochaną inaczej, chcesz ją wyrożnić i pokazać, że dla ciebie jest kims wyjątkowym, dajesz jej swoje serce "na dłoni" ... A tu masz piekny wiersz Gałczyńskiego (to rozmowa 2 osob i tak trzeba ten wiersz czytac :) ) - Powiedz mi jak mnie kochasz? - Powiem. - Więc? - Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie, i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie - nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółka przylata. - A latem jak mnie kochasz? - Jak treść lata. - A jesienią, gdy chmurki i humorki? - Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien? - Zimą kocham cię jak wesoły ogień. Blisko przy twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu. Przeczytaj sobie inne wiersze tego poety i wiersze o tematyce milosnej innych poetów jak np. Marii Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej, Adama Asnyka, Tuwima ... Polceam, pozdrawiam ... :-D

Gość Dodam tylko
do przedmówcy, musisz wiedziec, że meżczyzna to zdobywca, łowczy ... :)

facet nie ma kobiety zdobyc, facet ma kobiete uwiesc ;) zdobywa sie szczyty a nie kobiety a kobieta ktora rzuca sie sama w ramiona mezczyzny, rzuci sie kazdemu ktory bedzie ja chcial, a jak jej sie nie spodoba w tych ramionach to sie rzuci nastepnemu kolejnego dnia... jak cos przychodzi latwo to ma mala wartosc (dla posiadacza/zdobywcy) ale jak trzeba bylo sie najpier ostro nawysilac by to osiagnac, to sukces smakuje duuuuuzo lepiej i ma calkiem inna wartosc ale jak sie jest leniwym to lepiej sobie odpuscic wyzwania. zreszta dla wiekszosci kobiet lepiej, ze leniwce sobie odpuszczaja ich uwodzenie, bo po co im u boku leniwiec

Gość Do ...Faith Hope Glory
... "To ja jestem spokojny w takim razie i cierpliwie poczekam aż dziewczyna zacznie się łasić."... hhhhhhhmmmmm to czasem możesz czekac do śmierci ... :( PS "łasić" a może konkretniej ?

Gość sisi 72
Do ... Faith Hope Glory Jest takie powiedzenie, że ... lepiej cierpieć z milości jak z jej braku...

Gość wowo roxxx
sisi 72 Tylko dziwne ze kobiety jakos nie sa skore by stosowac sie do twoich slow...tylk ofacetow do tego zachecaja....

Do ...Faith Hope Glory \"W takim razie się nie doczekam\"... Twoja strata, ... a tak na marginesie widocznie jeszcze nie kochałeś wszystko przed tobą :-D Może pogadamy na ten temat jak się zakochasz, powodzenia

Gość przeciez to twoja wina ze
jak facet jest leniwy to doceni kobiete ktora jest latwa i go podrywa

Gość hiszpanka86
a ja nie uwazam ze jesli kobieta okaże swoje uczucia tzn ze sie przed nim płaszczy po prostu chce zeby on wiedzial ze ona darzy go szczególnym uczuciem, jeśli on tego nie doceni to już inna sprawa... ktoś napisał ze wtedy oznacza ze kobieta jest łatwa i moze ja kazdy miec z tym tez sie całkowicie nie zgadzam (tzn wiadomo ze sa rozni ludzie, ale nie mozna wsyztkich wrzucac do jednego worka) sama byłam w takiej sytuacji i wiem ze okazanie uczuc, nie jakiejs miłos.ci ale tego ze mi zalezy było najlpepszym wyjscie, pozdrawiam;)

Gość hiszpanka86
a co umrzesz od tego? nie ma porażek są tylko nowe lekcje...

moim skropnym zdaniem: cenniejsze jest to co sami zdobędziemy niż to co samo przyjdzie.. dlatego aby cos z tego być mogło.. starać się i zdobywać muszą obie strony.. -- ale zauważyłam że faceci sie leniwi zrobili wolą to co wpadnie, niż to o co się starać trzeba..