Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqd

Przeraża mnie wasz infantylizm na tym forum!!

Polecane posty

Gość wqd
pewnie, ze nie pasuje do kaffe, tu siedzą zdziecinniałe kobiety!ciećkające sie do włąsnych, męzow,koleżanek!!

Gość kunegundeczka
no to co tu jeszcze robisz??

Gość wqd
jasne, ze nie lubie wulgaryzmow!!ty jako przyszła matka tez nie powinnas przeklinac!!a może zdrabniasz na przemian z przeklinaniem!!nie lubie skrajnosci, a wy jestescie skrajne w tą drugą stronę zdziecinnienia!!

Gość kunegundeczka
no i co z tego tak cie to boli, jezu ale babsko z ciebie nie masz nic do roboty widac

wqd rozmawiam z toba juz jakis czas i nie uzyłam ani jednego wulgaryzmu- sprawdź. a ty stawiasz nagle niczym niepodpartą teze że naprzemian zdrabniam i przeklinam. Mysle ze powinnas przemysleć sporo rzeczy!

wqd, jesteśmy wulgarne, skrajne, zdziecinniałe, niedojrzałe, infantylne i jeszcze ajkie tam chcesz. czy teraz czujesz się usatysfakcjonowana? I przypomniam ci, że to ty zaczęłaś zachowywać się niezbyt kulturalnie :-) Po raz kolejny żegnamy cię. A nie wracaj już tutaj :-)

Gość dewded
linea..gratuluje, ale to Ty pokazałas, ze msz na mysli wulagrne słowa..uzywajac słowa pi-zda..dałąs sie wyporowadzic z rownowagi, nie jestes, jednak taka słodka, jak Twoje zdrobnienia!!jestes widac, ze wredne na maksa babsko!!!!!!!!!!!

a moze zaczneimy do ciebie \"ciećkać\"? ;-) moja ty kruszynko, dziubeczku od starego czajniczka, perełko z noska wydłubana, jesteś bystra (jak woda w klozecie), chcesz jeszcze? ;-)

Gość kunegundeczka
o tak takie wredne bo powiedziala pizda, no to przynajmniej pokazala ze nie jest na tyle cieplusia, o co wam chodzi? ja piernicze o co sie tu wyklocac

dewded, (lub wqd :-D), o tak jestem bardzo wredna, lepiej ze mną nie zaczynaj bo i ciebie obrzucę błotem :-D

Gość kunegundeczka
za to wqd pokazala klase naprawde, tylko nie wiem o co jej chodzi. nie podoba sie to niech nie czyta. sama powiedziala ze tu nie pasuje. wiec co tu jeszcze robi?

Haris moja droga, czym? Z tego co wiem siedzisz tutaj dość często, więc nie mów że nie słyszałaś gorszych haseł :-) mówi się, że zasranej baletnicy i rąbek u spódnicy przeszkadza ;-) (teraz pewnie zostanę zjechana za \"zasraną\" :-D)

Gość baby to zawistny gatunek
Czy Wy nie potraficie kulturalnie rozmawiać? Non stop się kłócicie.

Gość dewded
linea, bo jestes wredna , a prawda w oczy kole, używanie zrobnien, nie zakryje Twojej wredoty..zreszta sama wpadasz w pułapki, ktore na innych zastawiasz...

Gość kunegundeczka
ma prawo przebywac, ale po co czyta te topiki w ktorych tak zdrabniaja jesli jej sie to nie podoba to nie znaczy ze te kobiety przestana tak pisac

dewded,hehehehe, ja zastawiam pułapki! Jesteś rozkosznym dzieckiem :-) Haris, i tu przyznaję ci rację - nie warto

Gość myszkamikii
Zgadzam sie autorka. Babom po prostu odbija na tym forum i zdrabniaja wszystkie wyrazy. Niestety po roku czy dwoch takiego zdziecinnienia nie wraca sie juz do normalnego stanu...

Gość wqd
myszkamiki!!przybij piątke!!buahah, ale sie usmiałam hahahah

Gość żubrówka z sokiem jabłkowym ..
:) Dzięki za poprawę nastroju w ten pierwszy dzień tygodnia:) Sama nie mam dzieci ale też się wypowiem. Jesteście super. Temat zaczął się niewinnie a rozkręciłyście się na maksa :) W dodatku jeszcze sugerujecie żeby osoba która założyła ten temat, wyniosła się z niego skoro jej nie odpowiada Wasz styl wypowiedzi. Prawda jest taka, że rzeczywiście coś się dzieje z kobietami w ciąży lub mamusiami małych dzieci. Coś jak z wtórnym analfabetyzmem. Dla porównania zajrzałam jeszcze na temat "mięsko ze słoiczka". Nie znoszę zdrobnień w życiu dorosłym i zastanawiam się czy też bym zdziecinniała tak jak wy :) .

Gość dedededed
TO ZALEZY OD KOBIETY, ja jestem w miare inteligentna wiec nie zdziecinniałam do bólu:)

fajnie że ty tam byłaś, przynajmniej jasno się orkeśliłaś (cyt: jestem dnem )

czytałam ten topik nie czuje się wystarczająco kompetentna aby doradzić w tak cięzkiej sytuacji nie jestem psycholgiem i nie byłam nigdy w takiej sytuacji, a więc nawet z własnego doświaczenia nie dam zadnej rady

bo z tym problemem idzie sie do psychologa dzieciecego a nie do kafeterii. dzieki,paris,ale to nie moj maz;-) zyjemy bez slubu;-)

nie rozumiem w czym problem??? ja do swojego dziecka mowie i bede mowic jak mi sie podoba i wcale nie zamierzam przy nim cwierkac czy jak ty to nazywasz ciećkac ...Co nie oznacza ze nie moge go pieszczotliwie nazywac:) nawet fasolką