Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqd

Przeraża mnie wasz infantylizm na tym forum!!

Polecane posty

Gość sanettowa Kasia
sliczna twoja mania mamaniu, ja tez mam córcie i synusia i mezusia i brzusio i dupeczke i gardełko-cha cha-ludziom niektórym sie ale nudzi!!!!

chinka milo mi że dostaczam Ci tyle radości :P Niestety napisałam już chyba wszystko co mozna napisać w tak NIEINFANTYLNYM temacie :P

Gość chikita
wy wszyscy jestescie pojebani

Gość wqd
BABY BABY NAPISAłA O MNIE "Mylisz sie wqd......."ciećkanie" jest naturalnym odruchem,poczytaj szerzej psycholgów udowadniania He he,matki słuchają serca i intuicji,a Ty kobieto sucha i chłodna maszc dzieci? Czy myslisz juz podczas kopulavcji,by ewentualnie dopuscic do połaczenia komórki jajowej z plemnikiem? A na okres pewnie macica Cie boli ,a karmic bedziesz biustem? Takie osoby jak ty??? Skad sie biorą? popatrz w lustro i zapytaj??Skąd sie wzięłam taka sucha i pokraczna?" A WIEC TAK!!MOZE CZYTAłAM innych psychologow, ale ciećkanie nie pomaga w rozwoju dzieci!!!jest oczywiscie odruchem stosowanym wobec małych dzieci, miłym i takim ciepłym, sama tak robie wobec innych dzieci..ale na Boga...nie tylko tak wyglądac powinen kontakt z dzieciem, powinno sie doniego mowic, normalnie, czytac bajki, opowiadac...!!!to proste, ze to sprzyja rozwojowi dziecka, a matka ktora kocha swoje dziecko, nie chce zeby zatrzymało sie w rozwoju, ale chce by sie rozwijało!! Nie jestem chłodna i sucha nie znasz mnie, jestem fajną symatyczną osoba!!ale czy fajna i symoatyczna osoba, musi zdrabniac!!nie nie musi!!jestem Fajną , miła osobą bez zdrobnień!!Znam niemiłe wredne kobiety, ktore zdrabniaja!!MYSLISZ STEREOTYPOWO BABY BABY!!POWIEM WIECEJ, DZIECI MNIE UWIELBIAJA!!!moze włąsnie dlatego, ze nie podchodze do nich jak do roślin czy zabaweczek, ale jeszcze nie mowią:)ale juz patrzac na mnie uczą sie!!PODCZAS KOPULACJI NIE MYSLE!!O ZARODKACH!!ALE PO PIERWSZE NIE UZYWAM SłOWA KOPULACJA, LECZ MIłOSC KOCHAM SIE Z MEZEM, z miłosci!!i tak nam właśnie wyszło dziecko:)Na okres mowie, ze boli mnie brzuch!!a nie brzusio!!!ani nie macica!!mowsie normalnie!!a Karmic będe piersią!! patrze w lustro i mysle, ale wyładniałas w ciązy:)bedziesz matką:)czeka cie nowe wyzwanie!!wielka odpowiedzialnosc!!jestem osobą bardzo ciepłą:)wbrew temu, ze nie zdrabniam!!!

wqd a ty myslisz ze ktos kto pisze na forum w swoim dziecku \"fasolka\" nie czyta mu bajek nie opowiada nie bawi sie z nim i nie uzywa \"dorosłego języka\"? skad ty masz wogóle takie przypuszczenia?????

mialo być \"o swoim dziecku\"... no i prosze piszesz że jestes osobą ciepla, że dzieci cię lubi - to wszystko mimo ze nie uzywasz zdrobnien i ok. ale są tu też cieple osoby ktore uzywają zdrobnien i nie widze powodu zeby je obrażać!

Gość kunegundeczka
ja tez nie widze problemu jak nie podobaja ci sie takie zdrobnienia to po prostu ich nie czytaj i nie wlaczaj sie w rozmowe z takimi zdziecinnialymi kobitkami

Gość wqd
no, ale czemu służą zdribnienia tutaj na forum!!przeciez tu nie ma małych bobasow!!tylko dorośli ludzie!!nie mozecie pisac, normalnie!!po prostu nie zdrabniając, uzywając słów , a nie słówek!do dzieci mozecie zdrabniac, ale nie dla dorosłych!!bo calkowicie zidiciejecie!! jak wchodze na forum ciąza!!i mam jakies pytanie co druga mi zdrabnia!!czuje sie wtedy potraktowana jak małe dziecko!!jak debil!!

dokladnie,chikita:-O niezaleznie od tego co mowia psychologowie,niezaleznie od tego czy ktos lubi zdrabniac czy nie,nawet na forum... ZACHOWUJECIE SIE JAKBY BYLA TO KWESTIA 3 WOJNY SWIATOWEJ nawet wtedy takie odzywki i docinki nie polepszylyby sytuacji,ale moglabym zrozumiec nerwy... co za pojebany kraj,w zadnym innym gdzie mieszkalam ludzie nie sa tak klotliwi!! topik \"czy mozna w ciazy uzywac samoopalacz?\" zadnej konkretnej odpowiedzi za to klotnia i wyzwiska od \"ciezarne grube krowy z rozklekotanym kroczem ktore na pewno rzuci maz\" na przemian z \"blachary,dla ktorych dziecko jest mniej wazne od wymalowanego ryja\" topik \"czy wasze dziecko nosi jeszcze pieluszki\"-zamiast normalnej wymiany zdan czytamy o leniwych mamusiach glupich dzieci albo dla odmiany o zbyt ambitnych \"kretynkach\" nadwyrezajacych dzieciakom kregoslup na nocniku jak to czytam to sie nie dziwie politykom,ze tak sie bezproduktywnie kloca skoro ich matki juz majac ich w brzuchach klocily sie czy nazywac je fasolkami czy okruszkami ja pierdole

Gość wqd
używajcie zdrobnien do dzieci!!ale nie do dorosłych tu na forum!!nie traktujecie ludzie jak jak małe bobasy!!

Gość wqd
agais, ale po co zdrabniaja na forum i traktują wszystkich jak małe dzieci..przeciez mozna zidiocieć!!

Gość świetnie to napisałaś
agais- udana puenta, zwłaszcza zdanie o politykach.:P:(

sama traktujesz je jak bobasy pouczajac jakich slow powinny uzywac:-P nie jestes ich mamusia przeciez

wqd no, ale czemu służą zdribnienia tutaj na forum!!przeciez tu nie ma małych bobasow!!tylko dorośli ludzie!!nie mozecie pisac, normalnie!! - odpowiadam ci jakże dorosły człowieku: Nie, nie możemy!

Gość wqd
pouczam je po zachowują się jak małe dzieci!!agais nie zaprzeczysz chyba, ze mowienie, co pięc minut brzusio, cycusio, fasolka, cipka!!zamiast normalnie jest infantylne!!czemu to ma słuzyc?

wqd powiem ci czemu sluza- piszemy o swoich dzieciach i poprostu instyntownie uzywamy zdrobnień. kiedy mysle o mojej malej coreczce jakos samo przychodzi mi na mysl malutka iskierka Maniusia. I tak pisze- pisze tak jak czuje! Nie uwazam zebym popełniala jakiś błąd!

Gość wqd
a niech sobei nazywają dzieci jak chcą, ale to forum publiczne i mam chyba prawo wyraźić co mnie razi!!słowo fasolka powtarzane tysiac razy na tym forum, razi!!i denerwuje!!jakby im ktoś pranie mózgu zrobił się zahcowują!!

Mnie tylko jedno drażni: karmienie cycusiem, chodź mamusia da cycusia, moje dziecko woła cycka i wszelakie określenia piersi: \"cyc\". Fasolka, bejbik, fasolinda nie drażni mnie tak bardzo jak ten cholerny cyc.

pouczam je po zachowują się jak małe dzieci!!agais nie zaprzeczysz chyba, ze mowienie, co pięc minut brzusio, cycusio, fasolka, c*pka!! - o tak lepiej mówić \"bebech\", \"doje\", \"płód\" i \"p i z d a\"

Gość wqd
mamani..ale do mnie nie musisz pisac mała iskierka maniusia oki!!nie zycze sobie, sęk w tym, ze same siebie i innych też traktujecie jak bobasy!!

moze one nie sa w stanie inaczej nazywac tych maluchow,moze sama mysl o nich wywoluje zdrobnienia. moze ty jestes inna,a one inne pod tym wzgledem. nie mozesz tego pojac? ze czasem nawet gdy ktos cie irytuje,ale nie czyni ci zadnej krzywdy, lepiej jest po prostu nie zwracac na to uwagi?

Gość wqd
sorki, ale jak nie lubię jak ktos gdy ze mna rozmawia zdrabnia i traktuje mnie jak 5 letnie dziecko!!wiec mam prawo wyraźic własne zdanie, język polski jest na tyle bogaty, ze mozna pogadac miło i sympatycznie nawet bez zdrobnień!!

wqd mysle ze jesli ktos - odbiorca moich slów jest dorosły i inteligentny to nie poczuje sie jak \"dzidzius\" raczej wyłapie ukryty sens zawarty w takich zdrobnieniach- to że chce w nich wyrazić miłosć do dziecka. Zdecydowanie ejst to czytelny komunikat a jesli ktos nierozumie to sa fajne kursy komunikacji werbalnej i niewerbalnej - polecam :)

a ja nie lubie,gdy ktos mnie traktuje jak piecioletnie dziecko i zabrania mi mowic o moim dziecku takimi zdrobnieniami,na jakie mam ochote. akurat sama malo zdrobnien uzywam (tzn wobec corki caly czas,ale nie na forum) ale jak ktos tak wlasnie sie czuje-niech pisze jak chce! jak bedzie mi tego za duzo to po prostu przestane czytac posty danej osoby...

Gość wqd
linea napisała "pouczam je po zachowują się jak małe dzieci!!agais nie zaprzeczysz chyba, ze mowienie, co pięc minut brzusio, cycusio, fasolka, c*pka!! - o tak lepiej mówić "bebech", "doje", "płód" i "p i z d a" ale jestes wulgarna!!wyszło szydło z worka!!!niby tak zdrabniasz!!a tu mam cię, wydało się!!ale jeste powalona kobieto, w zyciu by mi na myśl nie przyszło mowic..pizda!!, a sam fakt, ze Ty to napisałas i Tobei przyszło to to głowy o Tobie świadczy!!czyzby podwojna osobowosc lineo!!do dziecka zdrabniasz!!a potem piszesz..pizda..i takie tam!! nie jak chcesz wiedziec!!!NIE MOWIę BRZUSIO, LECZ MOWIę NAJNORMALNIEJ W SWIECIE "brzuch!!!! nie mowię, ani cycusio, ani DOJE(JAK ty na to wpadłas haha chyba sama tak mowisz po kryjomu buahahahahahahah) tylko piersi!! nie mówię płód, a dziecko!!!! i nie pizda, ale łono!!!Język Polski jest znacznie bogatszy niz myslicie lineo udowodniłas swoja znajomosc jezyka polskiego, widze, ze znasz albo wulgarne wyrazy, albo zdrobnienia!!co za skrajnosci!!ja mowie normalnie za to!!

Gość wqd
co za zakłamanie linea!!tutaj niby milutka mamusia, używajaca zdrobnien i wykłucająca sie o nie, za chwilę walnie takim wulgarnym słowem jak pizda, ktore nawet mi do głowy nie przyszło!!kobieto wydało sie co kryje sie pod tym Twoim niedojrzałym infantylizmem, jakas taka wulagarnosc!!

Gość kunegundeczka
nie mozemy nie zdrabniac jak sie noe podoba to nie pasujesz do kafe

wqd widze ze zdrobnienia raza cie tak samo jak wulgaryzmy- moze opracuj slownik \"wyrazów dozwolonych na kafeterii\" a my postaramy sie nie wykraczać poza to co w nim umieścisz...:-o