Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqd

Przeraża mnie wasz infantylizm na tym forum!!

Polecane posty

piotka* a Tobie o co chodzi? MaMani bo wiesz temat zamknięty ale ona nic takiego nie napisała :-)

wqd, to chyba z Twoim \"jarzeniem\" jest coś nie teges, skoro tak późno zareagowałaś na swój słynny już tekst o kupie ;-) poczucie humoru jest ci obce, a szkoda

MaMani - :D skarbie lub kochanie jest jak najbardziej ok ktos tu dawal ten przykład z : Anno, czy masz ochotę oddać stolec? podam ci teraz grzechotkę. weź ją w dłoń, ponieważ w ten sposób rozwijasz koordynację wzrokowo-ruchową. Przeciez nie chodzi o to, zeby tak mówic! :p Ale mnie np. doprowadza do pasji takie coś: \"Ciu ciu ciu, bobasku mamusi zlobimy telaz kupeńkę?\" :o

Gość wqd
chodziło mi o zdrabnianie przesadne, nawet na topicu,pisałam przeciez, ze fajnie jest z dziecmi czasem pogugąc, ale bez przesady nie ciągle, mozna im bajki opowiadac,rozmawiac z nimi, traktujac je jak człowieka a nie jak zabawke!!a swoja droga przekreciłyscie topic jak kota ogonem, bo prawda w oczy kole

Gość wqd
haris piltona jedyna mądra..masz racje!!dokładnie tak jak piszesz!!

Gość wqd
na forum siedzą jednak idiotki

Gość piotka*
natka900 ----- "MOGŁABYM WIEDZIEĆ O CO WAM CHODZI Z TYM KAŁEM?PRZECZYTAŁAM WSZYSTKIE WYPOWIEDZI I NIE ZAUWAŻYŁAM ŻEBY AUTORKA NAZWAŁAM SWOJE DZIECKIEM-KAŁEM!!! " przeciez nikt tu nie napisal tego ze autorka nazywa swoje dziecko kalem :D chyba jednak nie przeczytalas wszystkich wypowiedzi

wqd pisze tu juz troszke i jakoś nie spotkalam się z tym żeby ktoś ciągle coś zdrabnial. Oczywiscie ze są mamusie ktore mówią na swoje dzieci \"Fasolki czy bejbisie\" ale nie opowiadają tego w stylu \" byliśmy z bejbisiem na spacereczku w laseczku i odlądalismy ptaszeczki\". skoro sama twierdzisz że od czasu do czasu mozna sobie pozwolić na pieszczotliwe okreslenie i powyglupianie się to ja nie wiem o co chodzi i gdzie jest problem?

Gość wqd
chodzi , o to, ze traktuje moje dziecko poważnie, a nie infantylnie jak fasolke, a was niestety nie da się poważnie traktować..natomiast wy odwrotnie traktujecie bobasa niepoważnie, a forum, śmiertelnie poważnie(czepiajac sie szczegołów)

Mama \"Maniuli\" :O chyba na prawdę nie jest w stanie pojąć o czym mówimy. Moźna czasami tak się powygłupiać tak z dzieckiem ale dlaczego na forum zdrabniacie, przecież tu sa dorośli ludzie i mozna do nich mówić normalnie. jak spotykasz kogoś na ulicy to mówisz normalnym językiem czy tak słodzisz? :O

Gość Babybaby
Mylisz sie wqd......."ciećkanie" jest naturalnym odruchem,poczytaj szerzej psycholgów udowadniania:)))) He he,matki słuchają serca i intuicji,a Ty kobieto sucha i chłodna maszc dzieci? Czy myslisz juz podczas kopulavcji,by ewentualnie dopuscic do połaczenia komórki jajowej z plemnikiem? A na okres pewnie macica Cie boli ,a karmic bedziesz biustem? :D Takie osoby jak ty??? Skad sie biorą? popatrz w lustro i zapytaj??Skąd sie wzięłam taka sucha i pokraczna?

Gość piotka*
wqd --- ja rowniez nie widze w tym problemu przeciez nikt tak nie mowi do ciebie tylko do swojego dziecka osobiscie nie uzywam zdrobnien bo tego nie lubie ale niech kazda matka mowi do dziecka jak chce pzeciez nie robi tym nikomu krzywdy

hmm jak spotykam kogos na ulicy to tez mówie \"moja Mania\" , \"moja Marysia\" albo \"moja Maniula\" a jak mam mówic?

Gość wqd
3)no i ten infantylizm typu bejbis, fasolka, brzusio, dzidzi itd.. ciaza to nie choroba a infantylizm 20-30 latek jest nieco irytujacy i jeszcze na dodatek nie mozna z wami podyskutowac. jak wyrazilam krytyke, to od razu odwet za kał buahaha

Gość wqd
ale mi nie chodzi jak mowisz, do swojego dziecka,na codzien, mow jak chcesz, ale to forum robi się do zrzygania słodkie, szczegolnie ciazowe..jak nie mozna normalnie pogadac, tylko kazdy, tu zdrabnia, ciećka sie uzywa jakis dziwnych słow, fasolka..itd..

MaMani, zadajesz infantylne pytania, oczywiste jest to, że powinnać mówić \"mój człowiek, który właśnie skończył pół roku i któremu dałam na imię Maria Paulina\" :-P

Gość nokta
wqd ma absolutną rację. Wiem dokładnie o co Tobie chodzi z tym ciećkaniem, ale wiele kobiet nie zrozumie tego, nawet jeśli je skrytykujesz. Obserwuję to nie tylko w stosunku do dzieci, ale również w związkach, kiedy dziewczyna traktuje swojego chłopaka jak małe dziecko "Mój misiaczek" :o doprowadza to mnie do pasji! zdziecinniałe, niedorozwinięte kobiety:o

Gość wqd
moze wg was uzywanie zdrobnień swiadczy o.. czułosci, sercu człowieka, a nie o infatylizmie ,ale znam jakos dziwnym trafem dwie wredne osoby, ktory zdrabniają wszystkie słowa, co nie przeszkadza im krzywdzic z premedycja innych ludzi i wykorzystywac innych do swoich celow..wiec infantylizm to tylko forma

to co tu jeszcze robisz? Przerzuć się na erotyczny, może tam są prowdzone poważniejsze dyskusje, a na pewno nie zobaczysz tam zwrotów \"fasolka\" itp. Żegnamy cię z ogromnym bólem, bedzie to dla nas niepowetowana strata :-(

linea przepraszam przykro mi ze nie zaskoczylam odrazu :( bede się stosować. \"forum jest słodkie\" hmm nie ejst bo od czasu do czasu ktos sie zjawia i pisze \"ale na tym forum infantylne osoby siedzą\" :P gdyby nie takie temaciki to pewnie by bylo slodkie. Wydawało mi sie ze maciezynstwo i czas ciązy to okresy w ktorych kobieta wlasnie emanuje takim spokojem i radoscią i to wyraża np uzywając zdrobnien w stosunku do dziecka ale jak widze to równiez mój infantylny pogląd na zycie :) oj wstyd wstyd! Obiecuje się poprawić!!

Gość wqd
nikta dokładnie o to mi chodzi!!a takie zdziecinnie wcale nie świadczy jak ktos pisał, o wrazliwosci czy dobrym sercu, tylko o zdziecinnieniu, troche o cofnieciu sie ...

Gość wredota obrzydliwa
MaMani ty naprawdę jesteś taka głupia czy tylko udajesz? :O

to spadaj z tego forum wqd, jak az rzygac ci sie chce-twoj poziom wyrazania tez jest niczego sobie

chinka butelką karmie- nie butla niestety tylko butelką i nic mnie nie boli :P a jak mnie boli to nie istotne czy nazwe to pipcia czy cipcia czy cipsko to nie pisze o tym na forum tylko ide do lekarza!

Gość wqd
Chinka Czikuczikulinka you are the best!!P:)włąsnie bo co zdrabniac na forum!!o to mi chodziło, to dzieci mozna pogugać, ale ludzie jak tu normalnie rozmawiac z 12 letnimi dziewczynkami w ciązy!!hehe