Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

hej dziewczynki, my właśnie wróciłyśmy ze spacerku trzeba korzystać ze słoneczka jak jest, bo jak zacznie padać to pewnie 2 tygodnie to potrwa. Sylwia...co do pierwszych objawów to na samym początku w okolicach dnia spodziewanej miesiączki to tylko mnie podbrzusze bolało, potem przyszło ciągłe bieganie do wc, a od 2 dni bolą mnie piersi i są całe w żyłkach no i troche mnie z rana mdli. teraz zabieram sie do gotowania obiadku, zajrze tu wieczorkiem buziaki dla wszystkich

ja juz w domku ale mnie nogi bola:O caly dzien w nowych butach to i sie odcisku nabawilam i paluszki sie gniotły :O kto mi troche rozsciagnie hehe:P Gosia nie ma za co😘 służę pomoca w miare mozliwosci WSZYSTKIM dziewczynkom🌻

czołem babeczki kochane😘😘 Dziubassek nie ma nic gorszego niż buty nie wygodne.przysyłaj je do mnie ja Ci je rozbije....:D:D:D:D demiluna Gosia* super suwaczeki macie Michelle 🌼i 😘 dla Danielka Sylwia.... życze z całego serca aby były to objawy ciążowe kochane ja dopadłam teraz komcia bo małżoneczek mój ogląda filmik.córka koloruje a ja aaaaaa coś się śpiąca zrobiłam

napchalam do butow po 4 skarpetki tak jak radzilas jutro sie przekonam co z tego wyjdzie kto wie moze sie troche rozepchaja;) mam tylko nadzieje,ze teraz nie bede miala siedmiomilowych butow:O teraz sie troszke relaksuje bo akurat jestem sama w domku... moj m. wraca dopiero o 19 :( smutno bez niego ale co zrobic.

Gość mam pytanie....
czy w ciąży kolor moczy zmienia barwę?

no widzę,że pusto od godzinki, chyba każda z nas coś oglądała co? ja M jak miłość :), resztę czasu przelaeżałam od obiadu bo mnie brzuch bolał i bolał jak na okres, chyba tam macica robi swoje - powiększa się co myślicie?, także dopiero teraz troszkę przestało.

heloo kochane🌼 ja myślałam,że wejde i zobacze ze dwie strony zpisane a Wy widze nie napociłyście tego zbyt wiele ale o to fisia wkracza do akcji i zaraz walnie post na całą strone:D:D:D:D:D:D:D mar---gerita 🌼 zołza jesteś i tyle.tak sobie własnie uswiadomiłam,że na weselu byłaś i nam zdjęc z weselicha nie przesłałaś no wiesz Ty co....wstydz Ty się wstydz:D:D:D:D:D kobietki ja dzisiaj miałam senny dzień oj bardzo senny chociaż dwie kawusie wypiłam to padłam na ryjek teraz wyszli znajomi od nas.wypiłam piwko bo tak ostatnio za mną chodziło ze szok. teraz mam w planach puścic sobie jakiś filmik na dvd a później grzecznie spac buziaczki dla wszystkich dziewczynek i 🌼i😘 dla ich dzieciaczków w domku i w brzusiu] jutro z rana pewnie wskocze Wam zrobić pobudke papa kolorowych snów

no ja też myślałm,że wszystkie już śpicie - o ile fisia spać nie poszłaś. Kochana dotarło do mnie co się dziś stało :) czytam teraz różne porady , kiedy do gina się wybrać itd. Nie czytam tylko złych rzezcy typu poronienia itd. - myśle pozytywnie przecież nie może być inaczej;), mąz mnie dziś dopytywał o to wino na weselu (bo wypiłam chyba z litr - nie przesadzam) czy aby nie zaszkodzi, kurde powiedziałm,że nie ( no bo jak już mi mówiłyście tu)...........to uwierzyłam. fisia nie mam zdjęć z wesela jescze, a swojego aparatu nie wzieliśmy - gapiostwo.

hej hej Gosia 🌼 ok. dzięki juz zapomnę o tym winie bo więcej szkody tym stresem niepotrzebnym narobię. Folik łykam - owszem już 2 miesiące i badania wcześniej porobiłam czy wszystko ok, krew, mocz, tarczyca, potem gin - wszystko gra więc zaczeliśmy starania - 1 cykl i siup;) zaciążyłam. Teraz umówię się za jakieś 2 tyg na wizytę ,żeby potwierdzić i powiedzieć rodzicom ;) a u Ciebie z tym okresem to widocznie nici :) może czas na test???

kurcze nie wiem bardzo co Ci poradzić bo nie miałam do czynienia z duphastonem , ale skoro ginka powiedziała,że @ pojawi się po 2 tyg. od odstawienia to masz jescze tydzień o ile dobrze wyliczam 🌼, Kochana myśl pozytywnie.; no to powiem Ci 1,5 roku starań i nic ? - Kochana widocznie nie każdej dane jest to samo chociaż szkoda,że to w wielu przypadkach nie jest takie proste . Gosia uda się napewno i Tobie :) my jak się straliśmy to wyliczyłam dni płodne i owulkę ale widocznie było nam to pisane.

hej dziewczynki coś mi sie z suwaczkiem pokiełbasiło ja zaraz się będe kładła spać, mały łobuziak już śpi, m w pracy, nie mam co robić więc wskakuje do łóżka poogladam jakis film. mar---gerita ja też myslę e nie masz co się przejmować tym weselnym winkiem, ja z kolei paliłam gdy jeszcze nie wiedziałam o ciąży mama nadzieję że wszystko w porządku, poczytałam na necie że w pierwszych tygodniach malestwo jest dobrze chronione przed wpływami zewnetrznymi

gosia ja też wyliczyłam sobie kiedy mam owulacje ale ja zawsze miałam regularne cykle 28 dniowe więc miałam ułatwione zadanie, ale ponoć wogóle bardzo trudno zaobserwować owulacje, czytałam że potrzeba wielu miesięcy obserwacji zeby siebie poznać i rozpoznać kiedy jest owulacja i że te oblicznie dni płodnych nie jest pewne, więc nie wiem czy to nie był przypadek że się udało

demiluna -- miłej nocki odpoczywaj, aj też się pewnie zaraz położę chociaż nie bardzo chce mi się spać, po obiadku kimałam więc teraz lipa , mój M też w pracy także siedzę przed komputerkiem :) a fajki mówisz,że popalasz - kochana ja też popalałam chociaż bardzo to skróciłam od jakiegoś czasu z myślą,że będą starania i czas się odzwyczaić, muszę się przyznać,że dziś wypaliłam oststnią fajkę.

mar---gerita już nie popalam i nawet m dostał eksmisje z fajeczkami do łazienki. jak się dowiedziałam o ciążyto jeszcze 2 dni popalałam (24 fajeczki przez te 2 dni) a potem zupełnie rzuciłam to cholerstwo. Nie powiem ciągnie mnie momentami ale jak mam taka straszną ochotę to biorę do ręki teścik i zaraz mi przechodzi

Gość wiktoria1980
heyah, Gratulacje dziewczyny!!!!!- ciesze sie waszym szczewsciem Szybciej zaciazacie niz ja posty pisze ale to chyba super no nie ? A i mam nadzieje ze to bedzie zarazliwe na naszym topiku :) U mnie trzeci cykl staran i 7dc - wczoraj sobie troszke pobaraszkowalismy bylo hmm bardzo pprzyjemnie! Moje cykle sa w miare regularne co 31 - 32 dni a ostanio mialam z przerwa 33 dniowa czy ktoras z was tak tez ma bo z tego co czytam to prawidlowo to 28 . A wiec z trafem w dni plodne nie bedzie za latwo :( W poprzednim miesiacu mierzylam tem przez jakies czas ale to nie dla mnie strasznie sie wachala juz na samym poczatku wiec sie zniechecilam. Czy ktoras z was korzystala z testow owulacyjnych i z pozytywnym rezultatem ? buziaczki :*****

a no Dzień Dobry!!!! Ciężko wstawać do pracy, gdy za oknem noc... Moja energia ostatnio gdzieś uleciała, przydałoby się trochę zaległego urlopu w końcu wykorzystać. U mnie dziś30 dzień cyklu, w dalszym ciągu @ nie widać. Poranna temperatura - 37,3. Ale cały czas mam wrażenie, że już za chwilę @ przyjedzie, czuję wyraźnie brzuszek. Żyłki na piersiach jakby trochę zanikły. Oj, pewnie dziś @ rozwieje moje wszystkie wątpliwości. Takie mam wrażenie.

Sylwia spokojnie, poczekaj jeszcze dzien lub dwa i zrob tescik:) ja niestety nie mam juz urlopu:( wszystko wykorzystalam, najwyzej do grudniu nazbiera mi sie jeszcze z 5 dni a tak to lipa;) dziewczyny pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej laseczki🌼 dziubassek tak krzyczałaś pobudka!!!!!!!!!!,że mnie obudziłaś:D:D:D:D:D kochane ja wczoraj grzecznie bez staranek poszłam spać a widze,ze Wy tu szlalałyście do późnej nocyD:D:D:D:D Sylwia.... ob wtrętna @ nie zawitała do Ciebie🌼 wiktoria1980 no ja właśnie nie wiem czy te testy owulacyjne są wiarygodne.z moimi cyklami to jest tak ze mam nawet 47 dniowe a jak przyjdzie @ to trwa 2 dni no góra 3 i na dodatek jest tak mało obfita,ze ledwo ledwo demiluna mar---gerita no z tymi fajami to masakra ja przed 1 ciążą specjalnie zyciłam 9 miesięcy przed zaciążeniem a pół roku po urodzeniu na nowo mnie wzięło🌼 Gosia* niech Ci zrobią ten necik bo zbankrutujesz na tym fonie Vichy i 😘 dla Karolcia kochana jeszcze godzinka i sie odezwiesz z pracki do nas:D:D no i oczywiście ja jak sie rozpisze to koniec.ide laseczki zrobić sobie kawusie.jejku ale dzisiaj pospałam hihi

witam dziewuszki ! wczoraj nocą mało nas było,a z samego rańca - proszę wszystko powstawało wypocze:) demiluna - mam nadzieję,że wytrwamy bez fajek. mój M żucił rok temu , ja popalałąm ostro nawet 1 paka dziennie ale długo przed staraniami ograniczyłam do 3-4 dziennie, no chyba,że impreza była piwko i itd - to luz totalny ;), wczoraj oststnia faja, ja jak mam ochotę to myślę jakie to maleństwo o wielkości pestki jest niewinne i bezbronne i przecież jestem jego matką - od razu odchodzi ochota na fajkę :). wiktoria1980 - Tobie też się uda głowa do góry jak nie nz 7 cyklem to za 8. ! ja nie korzystałam z testów owulacjyjnych nawet nie wiem jak wyglądają, mam 28-29 cykle także łatwiej mi było liczyć i obserwować siebie. Sylwia - skoro nie przyszła @ - tfu tfu to bądź dobrej myśli. Kochana ja też miałąm wrażenie ,że już dostaję @ i to co 20 min, czasem i teraz jeszcze tak mam, także nic straconego, jak dziś nie przylezie to zrób jutro rano test :) trzymam kciuki. pozdrawiam również fisię i Dziubasska i vichy i rany wszystkie dziewuszki 🌼

mar---gerita witaj mamuśkajak sie dzisiaj czujesz Ty i Twoje malenstwo????:D:D:D ortografia się nie przejmujja tez byki wale:D:D nikt tu na to nie zwraca uwagi chyba ze znowu wlezie jakaś pomarańcza i dostaniemy zje**e ale tym sie najmniej przejmuje:D:D:D:D Gosia* 🌼 no to sie doczekałaś @ niech szybko Ci sie skończy i do dzieła

mar---gerita witaj mamuśkajak sie dzisiaj czujesz Ty i Twoje malenstwo????:D:D:D ortografia się nie przejmujja tez byki wale:D:D nikt tu na to nie zwraca uwagi chyba ze znowu wlezie jakaś pomarańcza i dostaniemy zje**e ale tym sie najmniej przejmuje:D:D:D:D Gosia* 🌼 no to sie doczekałaś @ niech szybko Ci sie skończy i do dzieła