Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Gość mrufcia
dzieki dzieki :) no to tak na imię mi Gośka 21l. miejscowość Góra (dolnośląskie) jejku jak sie ciesze :) :*

🌼NICK .........WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ....CYKL 🌼 Fisia ......... 29 ...śląskie..............Marta 3lata ......4 cykl 🌼Gosia ........21 .....Łańcut -...............................7 cykl 🌼Dziubassek.. 21.... Gdańsk -............................... 2 cykl 🌼validos27 ....27 .....Kraków -.............................. 5 cykl 🌼Michelle.......21.....kuj.-pom..........Daniel 1,5rok....1 cykl 🌼 Demiluna .....26......Anglia .............Wiki 3 lata.......ciąża 🌼 Vichy ..........27 ....Śląsk................Karol 6lat .......ciąża 🌼 Wiktoria1980. 27.....USA...................................3 cykl 🌼 Sylwia ..........29 ....Trójmiasto . ........................ciąża 🌼 Mar--gerita....26 ....Warszawa............................ciąża 🌼 Herbatka ......28.....Warszawa................................ .. 🌼 Lake tahoe............................................... ............ 🌼 Maliwina29......29......................................... ..1 cykl 🌼 Dafodilek ......................................................1 cykl 🌼 mrufcia .......21.......dolnośląskie........................ciążą

no to rzecz biorac 5 dziewczynek juz jest w ciąży:):):) a wiekowo przewazaja 21-latki hehehe:P znowu gg mi nie dziala wsciekne sie😡

🌼NICK .........WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ....CYKL 🌼 Fisia ......... 29 ...śląskie..............Marta 3lata ......4 cykl 🌼 Gosia ........21 .....Łańcut -...............................7 cykl 🌼 Dziubassek.. 21.... Gdańsk -............................... 2 cykl 🌼 validos27 ....27 .....Kraków -.............................. 5 cykl 🌼 Michelle.......21.....kuj.-pom..........Daniel 1,5rok....1 cykl 🌼Demiluna .....26......Anglia .............Wiki 3 lata.......ciąża 🌼 Vichy ..........27 ....Śląsk................Karol 6lat .......ciąża 🌼 Wiktoria1980. 27.....USA...................................3 cykl 🌼 Sylwia ..........29 ....Trójmiasto . ........................ciąża 🌼 Mar--gerita....26 ....Warszawa...........................ciąża 🌼Herbatka ......28.....Warszawa................................ 🌼 Lake tahoe............................................... ........ 🌼Maliwina29......29......................................... ..1 cykl 🌼 Dafodilek ......................................................1 cykl 🌼 mrufcia .........21......dolnośląskie.......................ciążą

cholera dwa razy tabelke robiłam i dwa razy niewypał wyszedł:(:(:( ja sie juz za nia nie biore😭😭 niech ją ktoś poprawi😭 dziubasek mnie też pozbawili gg😭

🌻NICK .........WiEk...MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO .....CYKL 🌻Fisia ........29 ....śląskie......Marta 3lata ...4 cykl 🌻Gosia ........21 ....Łańcut......................7 cykl 🌻Dziubassek....21.....Trójmiasto..................2 cykl 🌻validos27 ....27 ....Kraków -....................5 cykl 🌻Michelle......21.....kuj.-pom.....Daniel 1,5rok..1 cykl 🌻Demiluna .....26.....Anglia ......Wiki 3 lata....ciąża 🌻Vichy ........27 ....Śląsk........Karol 6lat ....ciąża 🌻Wiktoria1980. 27.....USA.........................3 cykl 🌻Sylwia .......29 ....Trójmiasto . ...............ciąża 🌻Mar--gerita...26 ....Warszawa....................ciąża 🌻Herbatka .....28.....Warszawa........................ 🌻Lake tahoe........................................... 🌻Maliwina29....29.................................1 cykl 🌻Dafodilek .......................................1 cykl 🌻mrufcia ......21.....Dolnośląskie................ciążą

jeszcze raz bo nie rowna 🌻NICK .........WiEk...MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO .....CYKL 🌻Fisia ...........29 ....śląskie...............Marta 3lata .......4 cykl 🌻Gosia .........21 ....Łańcut.......................................7 cykl 🌻Dziubassek..21.....Trójmiasto.................................2 cykl 🌻validos27 ....27 ....Kraków -...................................5 cykl 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom............Daniel 1,5rok....1 cykl 🌻Demiluna ....26.....Anglia ...............Wiki 3 lata........ciąża 🌻Vichy ..........27 ....Śląsk.................Karol 6lat ........ciąża 🌻Wiktoria1980.27.....USA........................................3 cykl 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . .............................ciąża 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa..................................ciąża 🌻Herbatka ....28.....Warszawa......................................... 🌻Lake tahoe................................................................... 🌻Maliwina29...29...................................................1 cykl 🌻Dafodilek ...........................................................1 cykl 🌻mrufcia ......21.....Dolnośląskie.............................ciążą

ja jestem ale tylko chwilowo bo mam troszkę roboty dziś. witam Kochane mrufcia----- gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! rany co za topic ! dziewczynki! super,że w takim tempie się rozmnażamy tu 🌼. no wczoraj powiedzieliśmy teściom. Cieszyli się bardzo, myślałam,że z tą pracą ich radość nie będzie wielka , a jednak - bardziej cieszą się że będziemy mieli maleństwo. senna jestem jak ..........brzuch już mniej boli chociaż mam napady, a jak Wy kobietki zaciążone się czujecie?? jakoś mało piszecie co?? już nie lubicie tego wspaniałego topicu?????

hej dziewczynki wczoraj wiezorem nie miałam netu więc nie mogłam nawet zajrzeć. mrufcia -moje gratulacje, no naprawdę idziemy jak burza mar---gerita - ja czuję się całkiem dobrze, brzuszek juz prawie nie pobolewa(tylko od czasu do czasu albo przy nagłym ruchu-ale wtedy to bardzo), nudnosci mam tylko rano ale tylko do momenty gdy nie zjem śniadania(i bardzo dobrze bo inaczej śniadań bym pewnie nie jadła) i piersi tkliwe ale chyba trochę mniej, i m mówi że zrobiłam się straszna maruda. teraz biorę się za generalne porządki i pranie bo mi jakaś wielka góra urosła, a przynajmniej mam okazję wysuszyć na dworze bo słoneczko świeci no i do tego obiecałam M że zrobię gołąbki więc cała masa pracy przedemną. a więc najpierw śniadanko a potem do pracy

demiluna - dobrze,że zdrówko Ci dopisuje; ja też będę dziś robić gołąbki!! nie mam na nic innego ochoty oprócz parówek drobiowych z majonezem (używam light - bo wiadomo jaka to bomba kaloryczna :( ), i na gołąbki mam ogromną ochotę , M ma zapowiedziane,że ryż i mięsko mielone ma dziś koniecznie kupić. juz chciałąbym być u gina , zobaczyć co tam w śroku się dzieje a tu jeszcze tle czsu...........15.11.br cóż podejrzewam,że szybko zleci ale jak pomyślę to jednak 2 tygodnie i ciut. fisia ----- szpital jest lux, zazdroszczę jeśli będziesz w nim rodzić. Jak na filmie fotely.🌼 buziaki dla Wszystkich dziewczynek

Gość mrufcia
:) według obiczen to poród wypada u mnie na 07.07.2008 uff ale sie ciesze :)

Gość mrufcia
a czy test moze sie mylic??? mam wrarzenie ze snie i nidlugo sie obudze :( test robilam w 5 tygodniu od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki gg 10683525

Fisia co tam porabiasz? jakos dzis skąpe posty wystawiasz:P Mar--gerita cudownie,ze rodzice sie ciesza:) najwazniejsze jest zdrowko fasolki. Demiluna kochana tylko sie nie przepracowuj:) Mrufcia nie snisz:) musisz sie przyzwyczaic do tej mysli,ze bedziesz mamusia:P

hej dziewczynki🌼 ale mi narobiłyscie smaczka na te gołabki.ja dzisiaj mam schaboszczaka z ziemniaczkami dziubassek jest u mnie sąsiadka wiec nie wypada tak siedzieć na kompie .pójdzie to klikne coś więcej mrufcia kochana nie śnisz nie śnisz.bedziesz mamuisą i takie są realia:D:D:D:D mar---gerita no szpitalik lux az jestem w szoku juz mojemu m. uświadomiłam gdzie będziemy rodzić:D:D:D demiluna 🌼 i buziaczki dla Wikusi Vichy kochana gdzie Ty mi sie podziewasz????😘 dla Karolcia

fisia* ten szpital co podałaś linka jest rewelacyjny!!!!!! U nas syf straszny,wszytsko sie sypie,a pod prysznic strach anwet w laczkach wejść zeby grzyba nie dostać :-/ Miałam możliwość rodzić w dobrej klinice,bo ciotka tam była położną,ale zrezygnowałam,bo to daleko i musiałabym jakiś czas przed porodem tam leżeć.Teraz żałuje.Musze wybrać jakiś dobry szpital następnym razem. Mrufcia gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Jak na sie uda w tym cyklu to jeszcze sie na lipiec załapie :-D

Michelle ja też jestem w szoku ze taki fajny szpiatlik stworzyli i ,ze jak tam bede rodzic(najpierw muszę zaciązyc)to bede miała swojego ginka na miejscu.no i konfort oczywiście tez jest ważny chociaz ja ksiezniczka nie jestem ale fajnie mieć wokól siebie czyściutko i nowocześnie.ten szpitalik to w sumie nie tak bardzo daleko mojego domku bo autkiem to jakieś 45min przez centrum ale m. już oznajmiłam i pokazałam jak sie gościc będziemy.hehe fajnie dziewczyny by było jakbysmy tak wszystkie zaciązyły do konca roku.jejkuuuuuu suuuuper by było

Ja wciąż czuję bóle podobne do tych miesiączkowych, choć nie cały czas. Poza tym czasami coś mnie zakuje w boczku. No i wzdęta jestem, aż mi w spodniach niewygodnie. Odczucie mdłości faktycznie występuje rano, tak do 9. Nie jest to jakieś bardzo straszne, ale wolałabym, by się nie pojawiało. Piersi dość mocno wrażliwe. No i ta niechęć do robienia czegokolwiek... Jednym słowem leniuszek jestem:)

Sylwia... no no objawy masz typowo ciążowe:D:D ponoć w drugim trymestrze jest lepiej bo niektóre objawy już mijają ale pewnie to też zależy od organizmu.ja jedynie co miałam w ciąży to sennosc sennosc i jeszcze raz sennośc:D:D:D:D:D dziewczyny gdzie Wy łazicie????????

Hej Witam Was Serdecznie 🌼 Mrufcia SERDECZNIE G🌼R🌼A🌼T🌼U🌼L🌼U🌼J🌼E🌼 Bardzo się cieszę że Ci się udało ❤️ Fisia❤️ fajnie że jesteś zadowolona z wizyty u ginka a i szpitalik fajny ,naprawdę super :)Buziaczek dla Martusi👄 A ja do was tak mało zaglądam bo albo jestem zajęta w pracy,mam od paru dni 2 nowe koleżanki które muszę szkolić albo mam humorki ciążowe i mi się poprostu nie chce :o A senna jestem jak jasna cholera i nie wiem jak ja dziś wytrzymam jeszcze 7h w pracy Jeżeli chodzi o inne objawy to czasem mnie lekko brzuch zaboli,piersi wyrażnie powiększone i wrażliwe są i przeszkadzają mi niektóre zapaachy. Wczoraj jak jechałam autobusem i siadła koło mnie kobitka która strasznie śmierdziała moczem to myślałam że na nią zwymiotuję :o fuj Jutro też będe mieć prawdopodobnie wynik bety a najpóżniej w piątek. Jak tylko odbiorę to wam napiszę :) Dziewczyny w ciąży a pijecie jeszcze kawkę czy całkowity zakaz,bo mi kawa nie smakuje wogóle ale zdziałałaby cuda :)

J piję jedną małą filiżankę z rana. Wcześniej piłam po 3 kubki, więc ta filiżanka to naprawdę PIKUŚ;)

Sylwia❤️ to ja się chyba napiję bo tu zaraz usnę a w 1 ciąży odstawiłam odrazu i cały czas spałam :) Fisia a ja nic nie mam na poczcie :( pisałaś że coś fajnego wysłałaś :) Filmiki śmieszne to z lustrem dobre :D

Dobrz,ze ja wcale kawy nie pije :-) Czasem zrobie sobie z mlekiem i cukrem taki mały kubeczek z pół łyżeczki kawy.

ja nie lubie\"czarnej\" bardziej mi smakuje capuchino i teraz eksperymentuje z roznym gatunkami dzis pilam smietankowe... pyszota :P:P:P nie dlugo ide do domu ,pozniej zakupy no i obiad:O Vichy🌻