Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Mnie po 2 dniach pokarm zalewał,ale trzeba było brać antybiotyki i nici z karmienia,pokarmiłam sobie całe 4 dni.

Herbatka zapraszam do siebie i do mojego ginka facet konkretny i oki linka szpitala w którym teraz pracuje wkleiłam w jakimś poście wczesniej jejku ale mnie wzieło na wspomnienia ze sobie właczyłam kasete jak Martusia była mała.

Nie pamiętam już jak Danio był mały.Jakby mi ktoś dał do rąk takie maleństwo to nie wiedziałabym jak złapać ;-)

ja bardzo chciałabym karmić piersią:):) jak leżałam w szpitalu z mała to leżała ze mna taka dziewczyna.obie nie miałyśmy pokarmu i sie męczyłyśmy.przyjechała do niej jej mama i sie złapała za głowe.powiedziała ze ona ma dobry sposób na laktacje.i przyniosła na po butelce piwa karmi.jejku dziewczyny coś w tym jest bo sąsiadka z łożka obok dostała tyle pokarmu ze cyce jej chciało rozwalić a mnie sie własnie pojawiły te \"litry\":D:D:D bałam sie bo to przeciez piwo jakby nie było ale mama tej dziewczyny powiedziała ze alkoholu nie zawiera to wypić pół szklaneczki możemy zaraz mnie tu ktoś wyzwie od alkoholiczki:D:D:D:D:D:D:D

witam, jestem juz po pracy i zakupach, teraz do garow, sprzatania ehhh jestem zmeczona i wkurzona baba w sklepie nie chciala mi sprzedac miesia bo nie mogla odczytac kodu na foli😠 naszczescie zanim wyszlam ze sklepu znalazly kd i bede miala co na obiad:P a tak w ogole dzieki za odpowiedz na moje pytanie:) teraz juz wszystko jasne:) ide w gary 😡

ahaaa i jeszcze mi sie cos przypomnialo... mianowicie wczoraj zle sie czulam strasznie bylo mi nie dobrze(bo sie najadlam slodkiego o czym maz nie wiedzial) no i sie tak słaniam na nogach skorczona a ona sie pyta co mi jest a ja,ze nie dobrze mi:( a on wystrzelil z tekstem \"a moze cie zapylilem?\" hahaha wiem wiem strasznie jest delikatny:):):)

hej dziewczęta!!! Kurteczkę kupilam :) Obiecalam, że powiem o tym....podoba mi się i jest cieplutka.... Bardzo duzo się rozpisalyscie, Basia bardzo mi przykro z Twojego powodu....ale napewno następnym razem będzie dobrze... Wiem, że prosto tak mowić ale glowa do gory, Niedawno wrocilam z pracy i już po obiadku...:) U mnie okres jakis taki krótki dzisaj już trzeci dzień a już prawie koniec..... Mam nadzieję, że szybko weźmiemy się do roboty hihihih

Mam jeszcze trochę pracy z pracy....Wzięłam dzisiaj do domu..... Jakoś mi się niechce pozatym glowa mnie bolala praiwe caly dzień...ale teraz już przechodzi.....nie wiem pewnie ta zmiana pogody tak na mnie wplynela....:(

hej dziewczynki byłam u lekarza i tak jak się spodziewałam wyszłam z niczym, wizyta polegała na zmierzeniu ciśnienia i podaniu lekarzowi kilku informacji odnosnie poprzedenich ciąż i tyle. Mam czekać na zaproszenie ze szpitala na usg(w 12 tygodniu czyli za jakies 3 tygodnie, drugie usg będe miała w 20 tygodniu i tyle), no i mam czekać na list od położnej z datą wizyty u niej, nie dostałam narazie żadnego skierowania na badania krwi i moczu, normalnie nic. Już nie mogę się doczekać wyjazdu do Polski i kiedy zrobie sobie wszystkie badania. mar---gerita ja też mam momenty że ciągnie mnie do fajek ale na szczęście radze sobie z tym i na całe szczęście zapach dymu mnie odrzuca i zaraz mi niedobrze

Witajcie Kochane...byłam w domku juz o 15-stej tak wiec szybko, czuje sie dobrze staram sie nie wgłebiać, nie zastanawiac i nie rozpisywać Wam bo wy jesteście od tego aby sie cieszyc i pozytywnie myśleć ani przez chwilke sie nie smutać:) Lekarza powiedział mi ze za dwa mesiące moge sie starać...dlaczego dopiero za dwa? Dziękuje za troske i buziaczki dla wszystkich:*

Basiunia kochana🌻 dzielna dziewczynka z ciebie😘 2 m-ce bo muszelka musi sie troche zagoic od srodka... nie martw sie kochana jestesmy z toba i bedziemy sobie nawzajem kibicwac;)

🌻NICK .....WiEk...MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ..CYKL 🌻Fisia .........29 ....śląskie........Marta 3lata .....4 cykl 🌻Gosia .......21 ....Łańcut............................7 cykl 🌻Dziubassek.21.....Trójmiasto.......................2 cykl 🌻validos27 ....27 ....Kraków -.........................5 cykl 🌻Michelle......21.....kuj.-pom.....Daniel 1,5rok....1 cykl 🌻Demiluna ....26.....Anglia .......Wiki 3 lata........ciąża 🌻Vichy ........27 ....Śląsk..........Karol 6lat ........ciąża 🌻Wiktoria1980.27....USA...............................3 cykl 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . ...................ciąża 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa......................ciąża 🌻Harbatka ....28.....Warszawa......................ciąża 🌻Maliwina29...29........................................1 cykl 🌻Dafodilek ....27......Wrocław........................2 cykl 🌻mrufcia ......21.....Dolnośląskie...................ciąża 🌻Wiktoria80..27..................................... 🌻Avinion.......29.....Kraków..........................1 cykl 🌻Melusia80....28.........................................1 cykl 🌻Basiunia*......28.......śląsk.....Szymon 4 lata....... 🌻Poli..............28.....opolskie...................

Melduje sie. U nas na podkarpaciu pogoda wręcz paskudna. Pada śnieg i deszcz i jest potwornie ślisko. Jade za chwile z chłopem na pierogi mniam :-D Dzis mi sie chyba owulacja skończyła. Nic sie nie wydziela, nic nie pobólewa... Wg mnie koniec a wg kalendarza i temperatury nie. Nie wiem co o tym myśleć... Dzis rano znowu 36.6. W tym miesiacu przez te kłótnie sie raczej nie udało. Chociaz po wczorajszym wszystko mozliwe ;-) ostro sie pogodziliśmy ;-) Pozdrawiam

hej!!! To znowu ja :) u nas w Wawie zimno... Nie chce mi się nic robić ale muszę zabrać się do tej roboty i popisac troszkę do pracay... Kurczę kończy mi się już miesiączka czy to normalne tak od niedzieli rano???? Mąż oglada jakiś filmek...Jakoś lepiej się czuję niż przed miesiączką, otymistyczniej....

Hallo!!!! Ja już po wizycie u lekarza i jestem przeszczęśliwa :) Widziałam moje maleństwo :) Nawet serduszk już biło :) Wg. usg to 5 tydzień liczony od owulacji :)Kartę ciąży już mam założoną a następna wizyta za miesiąc :) Cieszę się bardzo :) To tylke bo mąż mnie wygania z kompa :o Wpadne jutro

Vichy to wspaniala wiadomosc :) 🌻 Malwinka ja nie spie tylko siedze na necie i szukam szczescia;) zaraz tobie poprawie w tabelce

🌻NICK .....WiEk...MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ..CYKL 🌻Fisia .........29 ....śląskie........Marta 3lata .....4 cykl 🌻Gosia .......21 ....Łańcut............................7 cykl 🌻Dziubassek.21.....Trójmiasto.......................2 cykl 🌻Validos27 ....27 ....Kraków -.........................5 cykl 🌻Michelle......21.....kuj.-pom.....Daniel 1,5rok....1 cykl 🌻Demiluna ....26.....Anglia .......Wiki 3 lata........ciąża 🌻Vichy ........27 ....Śląsk..........Karol 6lat ........ciąża 🌻Wiktoria1980.27....USA...............................3 cykl 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . ...................ciąża 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa......................ciąża 🌻Harbatka ....28.....Warszawa......................ciąża 🌻Maliwina29...29........................................2 cykl 🌻Dafodilek ....27......Wrocław........................2 cykl 🌻mrufcia ......21.....Dolnośląskie...................ciąża 🌻Wiktoria80..27..................................... 🌻Avinion.......29.....Kraków..........................1 cykl 🌻Melusia80....28.........................................1 cykl 🌻Basiunia*......28.......śląsk.....Szymon 4 lata....... 🌻Poli..............28.....opolskie...................

hmmmm dziewuszki poszlyscie juz spacku?? ja zaraz klade sie z m. spac bo jestem wykonczona starankami:P milej nocki🖐️

Hej. Jest tu kto jeszcze? Ja normalnie wrocilam od mojego chłopa. Mial taka chcice ze od progu zaczął mnie molestować ;-) aż mnie wszystko teraz boli ;-) ide spac bo jutro trzeba wstac na kolejny dzien pracy. Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.