Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Gosia*Ty erotomanko jedna.Marcin nie przeżyje:D:D:D prysznic będzie???haha:D:D:D a co do kolan to oj bolą:D:D:D:D:D:D:D:D Herbatka dobra myśl z tymi terminami porodu Kochane podawać mi tu szybko terminy!!!!!! Jesuu mam krótkie palce:D:D nie wiem czy dam rade sprawdzić haha:D:D:D:D:D

Hej Gosiaczku :) :):) Ja do fryzjera wybieram sie w sobotę-rozjaśniam i troszke skracam.A Ty co zrobiłaś z włoskami? Fajnie ,że jesteś zadowolona,bo dla mnie wizyta u fryzjera to za każdym razem trauma i za każdym razem łudzę się,że będzie dobrze ;) Jeśli chodzi o pozycję \"od tyłu\" to osobiście bardzo lubię ;) a Wy jakie(jeśli nie wchodzę za bardzo na intymne tereny) pozycje lubicie?

słuchj no, jak wysoko i ciężko ją dotnąć to dobrze, zbliża się owu u Ciebie, jakbyś jeszcze umiała stwierdzić czy otwarta czy nie, to by nam dużo powiedziało. Zobaczy czy jutro nie będzie jeszcze wyżej. Wysoko - tzn głęboko. Nisko - tzn prawie przy \"wyjściu\". Dotykamy ją z łatwością, jest płyciutko. Moja naprawdę wędrowała w te i spowrotem ;) zabawne zjawisko.

Ja tez sie obmacalam ale przyjemnie bylo hihi :-D Jest niżej wydaje mi sie miękka ale jest ta zwana \"dziurka\" spora moze bez problemu włożyć tam palca. Kurde nie wiem nie mam porównania bo nigdy sie nie badałam.

a moja jakaś twarda i chyba nisko i zamknieta!! ale ciezko okreslic bo tez nie mam porównia!! aaaaale przyjemnie hahah

Dlatego Gosiu trzeba 1 cykl się poobserwować, aby wiedzieć co i jak. Moja \"dziurka\" malutka była ;), ale to różnie bywa. Ale tematy mamy, hehee. Pozycje: od tyłu lubimy ;) Mój termin 10.07.2008. Potwierdzę za tydzień, jak mnie lekarz zbada.

Dziewczynki zaciekawiłyście mnie tym tematem. Mnie się wydaje,że jest wysoko,ale pierwszy raz to robię więc jest to dla mnie sprawa względna.Jeśli chodzi o twardość,to rzeczywiście twarda.Muszę jeszcze raz przejrzeć link od Herbatki :)

ojejku dziewczyny a ja nic nie znalazłam:D:D:D czyżbym nie miała macicy??? zartuje kochane.zaraz pojde się wymacac:D:D

no dziewczyny, spokojnie ! widzę, że przez przypadke odkrywacie \"coś nowego\" ;) dopiszcie swoje dc, będziecie miały jeszcze lepsze porównanie! Np. nisko, twarda - 20 dc. Aha, i notatki proszę prowadzić !

Małgosiu ja tylko skracal włosy nic nadzwyczajnego. Co do pozycji od tylu to tez lubie ale on mnie caly czas popycha i sie oddalam. Jestem z reguły płytka i czasem mnie boli... Raz nawet bylo tak ze dostalam okropnego bólu jajników i musieliśmy przerwać i biedak jechał w środku nocy po tabletki przeciwbólowe. Ale teraz juz tak nie ma. A teraz to mi sie wydaje ze tej szyjki w ogole nie ma :-D

moje wizyty u fryzjerów też zawsze kończyły się płaczem. Dlatego mam długie proste włosy, a grzywkę podcinam sama. Nawet z grzywką sobie nie radzą ! masakra.

Harbatka u mnie 16 dc. Napisałam kilka postów wcześniej moje objawy i temperatura. Jak mozesz to Luknij fachowym okiem. Dzis temperatura 36.6

Harbatka u mnie 16 dc. Napisałam kilka postów wcześniej moje objawy i temperatura. Jak mozesz to Luknij fachowym okiem. Dzis temperatura 36.6

Ale się uśmiałam Gosiu z tego popychania hihihi:) Udana jesteś :)Mój Tomek to znowu najbardziej lubi tzw.\"na jeźdżca\"ale to chyba z lenistwa,bo wtedy nie musi za wiele wysiłku wkladać w te przyjemność :) U mnie 9dc a z z regóły mam 30dniowe cykle.

dziewczynki dzisiaj przyjezdza do mnie kuzynka.jest w zaawansowanej ciąze.potre się z nią brzuchami może to coś pomoże. dla Was też jakieś ciepłe fluidy będą.podziele się a tak w ogóle to sasiadka moja tez jest w ciazy.dzisiaj złapała mnie za brzuch i powiedziała ze w tym miesiacu zaciąze.oby kochane obyyyyy tak było

Gosiu -- tempka jest chyba najbardziej wrażliwym na czynniki \"zewnętrzne\" parametrem, który mierzymy. Pewniejsze są testy owu, szyjka i sluzik oczywiście. Na moje oko, to masz teraz płodne dni, ale co do samego momentu owu trudno powiedzieć. Na wszelki wypadek \"podlej ziarenko\" ;) Najlepiej jakbyś już miała czekające plemiczki w jajowodach.

Małgosia no moj Marcin mnie z reguły popycha i sie czasem przewracam na brzuch. Leze na brzuszku a on działa od tylu to moja ulubioną pozycja. Chyba wszyscy facetci lubią na jeźdźcia ja nie! Krępuje mnie to trochu no chyba ze on działa w tej pozycji ;-) Szkoda ze od milosci francuskiej sie nie zachodzi w ciążę ;-) ale jestem wstretna ;-)

kurcze u mnie dookoła też wszystkie albo ciąży,albo z malymi brzdącami śmigają- a podobno taki problem z niepłodnością w naszym kraju. Poobmacuj te ciężarne po brzuszkach jeszcze za nas,prześlesz nam fluidki wieczorkiem :) :)Z góry dziękujemy :)

ja się pocierałam o brzuszk ciążowy :) i pomogło. Ciepłe fluidki dla Was !!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

z kolei ja do miłości francuskiej nie mogę się przekonać ... jest na to sposób jakiś ?

Harbatka przez te kłótnie z moim chłopem to kochaliśmy sie 5 w poniedzialek i 6 we wtorek wczoraj poszedl spac :-( ale dzis beda bardzo intensywne staranka. Taka mam chcice ze masakra :-D mniam seksik mniam. Dobry seksik nie jest zly. Wezwijcie pogotowie bo cos dzis z główką u mnie nie tak :-D

ale temacik:) ja tez lubie od tyłu:) chyba najbardziej ....harbatka nie ma co na siłe do Francuskiej sie przekonywac:) ja poprostu lubie....i już:)

ja jestem erotomanka:D:D:D to ja lubie każdą pozycje:D:D teraz jestem skazana \"od tyłu\" nie powiem zeby mi się to nie podobało.

Gosiu -- no to \"technicznie\" jest wszystko super ! Dobry sexik w dobrym czasie :) Ale pamiętaj, że co za dużo to niezdrowo, daj plemniczkom nabrać mocy, czyli sexik co 3 dni, nie codziennie !! to też ma ogromne znaczenie.

Miłość francuska to cos pięknego szczególnie gdy facet działa bo ja nie lubie robic kolesiówi dobrze, wole jak on mi. Moja bratowa jest w ciazy i ma termin na kwiecień ale nie pojde do niej pocierac sie o brzuch bo nie wie ze planuje baby ;-) nikt nie wie tylko WY ;-) nie jestem mężatką takze lepiej niech myślą ze to bedzie wpadka ;-)

Ależ Wy jesteście fajne Babki no szok normalnie!!!! Gosieńko no więc tak,ja teżuwielbiam taką wlaśnie pozycję na brzuchu i to najbardziej...poza miłością francuzką oczywiście która jest moją ulubioną z ulubionych:):):)a na jeźdżca to nie potrafię się tak do końca wyluzować :) U mnie dzisiaj seksiku niestety nie będzie bo mamy gościa wrrrrrr,na weekend jadziemy do rodziców ,więc najbliższy terminin przytulanka to sobota rano jak nikogo w domu nie będzie ,no szlak mnie trafi normalnie.

Ja też nikomu nie mówiłam że się staramy...niech to bedzie niespodzianka.Poza tym fajnie mieć jakąś słodką tajemnicę z ukochanym :)

ja to znowu libido mam wysokie jak nigdy :):)hihihi Kiedyś brałam przez krotki czas tabletki,ale to było bez sensu bo wogóle nie mialam ochoty.Przytulanka były 2 razy w miesiącu i to bardziej z obowiązku;)