Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

ale mamy tematy:D:D:D:D ja też mam dzisiaj gości na noc ale coś wykombinuje:Dw koncu co...staramy sie nie???

Harbatka wiem wiem z tymi plemniczkami. Ale dzisiaj moge sie seksić tak juz nawet dla przyjemności? Silniejsze chłopaki na pewno dadzą sobie radę ;-) następny seksik zapowiada sie w niedzielę rano bo Marcinko ma imieniny i w sobote sobie wypijemy i nie bedziemy w stanie ;-) zreszta nie lubie po pijaku i widzisz Fisiu mnie wyzywasz od erotomanek a ty co nimfomanko? Małgosiu bierz auto i do lasu na sexy ;-)

cześć dziewczęta!!!! U mnie drugi dzień cyklu....ale jeśli chodzi o staranka to wszyscy raczej wiedzą....i wypytują co jest wkurzające a wiedzą dlatego, że to pol roku po slubie a ja w styczniu skoncze 3o lat.:( więc czas najwyższy i sama o tym mowię a starać się zaczęliśmy dopiero w tamtym miesiącu:) U mnie teraz 5 dzien cyklu hihihi miesiączki już praiwe nie mam ale kochać mie się chce...:)

o tak, tabletki obniżają popęd. Fajnie u nas:) zobaczysz jak będzie wieczorem, jak reszta dziewczyn poczyta o czym tu wypisywałyśmy ;) O 16.00 kończę pracę, będę dopiero jutro rano. W domku nie siedzę przy kompie, wystarczy 8 godz. w pracy.

Cześć Małgosiu :) Witamy w naszej gromadzie starających się bądż zaciążonych...:) Ja też szukalam topiku jakis czas temu i ten wydal mi sie najfajniejszy i przeczucie mnie nie mylilo... Zaraz idę robić obiadek bo niedawno wrocilam z pracy....

z własnego doświadczenia wiem ze nie ma co się chwalic ze sie staracie.ja to wypeplałam wszystkim a teraz co.kazdy pyta czy to juz a mnie jest przykro ,że jeszcze nie.zaczynają sie spekulacje czy wszystko oki a moze powinnam zmienić lekarza a to a siamto a sramto.jakby nikt nie wiedział to by tego nie było wypeplałam dlatego ze córe planowaliśmy wczesniej niż ślub to pozniej były komentarze ze \"wpadke\" zaliczyliśmy. niektórym cięzko było uwierzyc ze było inaczej. a zreszta w du**ie mam co inni mowia:D:D:D:D drugie będzie wiem to na 100% nie teraz to pozniej

Dzięki Malwinka. Naprawde jestem jeszcze w ciężkim szoku,że jest tyle fajnych kobitek z którymi można fajnie poplotkować.Buziaczki dla wszystkich :)

Małgosia ha ha ha ha ja we wtorek sie kochałam z marcinem na włączonej pralce a jego rodzice byli w pokoju obok ;-):-D ale numer ha ha ha ha ha ha ha ha ha :-D:-D:-D

Małgosia ha ha ha ha ja we wtorek sie kochałam z marcinem na włączonej pralce a jego rodzice byli w pokoju obok ;-):-D ale numer ha ha ha ha ha ha ha ha ha :-D:-D:-D

He hehe powiem Wam, że ja jestem bardziej opanowana jeśli chodzi o miejsca a mój mąż to wszędzie dla niego nie ma różnicy....czy to w lazience, czy obok ktoś jest...czy w windzie hihihi Z tą windą zartowalam ale ma tego typu pomysly...hehehe I czywiście o każdej porze dnia i nocy...

Małgosia pomysł z pralka jest super:D:D:D:D:D moja pralka dostaje ostatnio wariacji i jak wiruje to tanczy po całej łazience:D:D ale to dobrze bo sie nie trzeba będzie namęczyć:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Gosia Gosia😘 aparatka

O właśnie dziewczęta co trzeba jeść pić aby plemniczki były szybsze? Ale pytanko? hihih Slyszlama, ze pestki dyni, slonecznik itp.

ale trafilam:) ja kiedyś z byłym chłopakiem na sylwestra kochałam się w łazience na pralce ,ale niestety wyłączonej:(na włączonej są pewnie fajniejsze doznania :)

Ale na włączonej pralce ihihih ale mnie rozbawilyście dobry pomysl do wypróbowania ;) hehehehe

Możecie uznać mnie za wariatkę ale dwa lata temu w lipcu w nocy kochałam sie na środku drogi :-D mialam tyle szczęścia ze nikt nie jechał ani nie szedł. To bylo bardzo krotko bo sie przestraszyłam. Dobrze ze domów tez nie bylo. Kurcze juz tak nie robie :-D

Gosia* no nieeee:D:D:D:D:D:D ty to masz pomysły, moja droga a moze to o was tak głosno było w tv ostatnio??? pokazywali pare kochajaca sie na środku ulicy w centrum miasta

A dlatego na drodze ze w samochodzie byli nasi znajomi a w rowie byly pokrzywy. Fakt spróbowalismy w tym rowie poparzylam sobie dupsko i przeszlismy na środek drogi. Lipiec cieplutki asfalt :-D

Nie Fisiu to nie o mnie wtedy byla druga w nocy :-D i to bylo w jakiejś wiosce :-D gdzies na końcach rzeszowa :-D

Gosia* ja już nie mam pytań:D:D:D:D:D::D:D vichy gdzie Ty mi się swatowa podziewasz halooooo

Gość nikaaa5
Dziewczynki mam do was pytanie, ale najpierw moj przebieg wydarzeń...Miesiąc temu miałam okres 18 pazdziernika, teraz z piątku na sobotę uprawiając seks, słońce moje skończylo we mnie 4 razy...;) Jaka jest szansa, ze zaszlam w ciążę? Dodam, że jak wczoraj mierzylam sobie tam temperaturkę to było ponad 37 stopni...

Gość nikaaa5
Dziewczynki mam do was pytanie, ale najpierw moj przebieg wydarzeń...Miesiąc temu miałam okres 18 pazdziernika, teraz z piątku na sobotę uprawiając seks, słońce moje skończylo we mnie 4 razy...;) Jaka jest szansa, ze zaszlam w ciążę? Dodam, że jak wczoraj mierzylam sobie tam temperaturkę to było ponad 37 stopni...

Gość nikaaa5

Gość nikaaa5
Dziewczynki mam do Was pytanie....zacznę od przebiegu wydarzeń....Okres miałam 18 pazdziernika, teraz z piątku na sobotę uprawiając seks z moim panem, zakończyl on we mnie tą całą zabawę aż 4 razy...;) Jaka jest szansa, że będę w ciąży? Dodam, że jak wczoraj mierzyłam sobie tam temperaturke to miałam ponad 37 stopni...?