Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Kurde no nie jestes pechowa! Mała a moze mnie chce przyznac kredys bezzwrotny hehehe Gosia to nasza lekarka;) w dobrym tego slowa znaczeniu ja moge dopomoc ale na wszystko inne tylko nie ciaza:P wlasnie czytalam smutna historie o kobiecie ktora maz zostawil z 3 letnim dzieckiem , byl za granica 4 lata i tam znalazl sobie kochanke ktorej zrobic dziecko😠 zabila bym takich skur***li

Kurde no tzn w ktorym dniu cyklu byla mniej wiecej u ciebie owulacja ????

jasne z tym kredytem bezzwrotnym ;) zapraszam :) tylko poczekajcie musze troche dodrukowac nominalow bo mi zaczyna brakowac;)

cos czuje w powietrzu ze moj kierownik niedlugo przyjedzie :( mam nadzieje ze dlugo nie bedzie siedzial i gledzil.

ok tylko dla wszystkich nie wiem ile mi zejdzie drukowanie ale jak skoncze dam znac obiecuje i wysle :)

Validos27: no plany super bardzo podobne do moich, tez myslalam o prywatnym przedszkolu :) z wyksztalcenia jestem pedagogiem rodzinnym a trafilam do pracy do banku. Ale moze kiedys moje marzenia sie spelnia :)

mała80 mnie wystarczy maszynka do robienia pieniedzy i sama sobie naprodukuje:P mnie tez sie marzy wlasny dom, nie musi byc wielki ale wazne,ze wlasny... w tedy miec conajmniej 2 dzieci:) i wlasna firme tylko nie wiem jeszcze jaka:Pmoze razem załozymy przedszkole:P Gosia no jestem chinka niemka:P

Kurde no... napisz mi jeszcze jakie masz dlugie cykle i kiedy byla ostatnia @

Szczerze mowiac to czasami mysle o rodzinie zastepczej ale znajac mojego meza to nie wiem co musialo by sie stac zeby podzielil moje zdanie. Wiem ze to jest bardzo trudna sprawa zalozenia takiej rodziny ale moze kiedys przyjdzie taki dzien ze wroce do tego tematu z wieksza sila psychiczna :)

Kurde no!!! Babo!!! ja ost mialam 24.10 a owulacje 10-14 listopada. I to jest pewne bo wynika z temperartury. Kochana sluz \"niby\" plodny byl u mnie 4,5,6 i wcale nie bylo owulacji. Maials dni plodne to nie swiadczy ze owulacja byla. Ja test ciazowy mam zamiar robic miedzy 24 a 28 listopada. Wez jutro z ranca termometr i zmierz sobie tempke. a test zrob miedzy 26 a 30 listopada. Ten co zrobilas byl zrobiony stanowczo za wczesnie.

wicie co? ostatnio bylam u kolezanki i oa mowila,ze liczy sobie cykl od OSTATNIEGO dnia miesiaczki a ja sie klocilam,ze liczy sie od PIERWSZEGO dnia !!! jestem zła ale teraz tak sobie mysle czy przypadkiem ja sie nie myle? oswieccie mnie;)

HHHHHHHHHAAAAAAAAAAA no i co:P mialam racje:P nawciskala mi,ze tak jej ginekolog powiedzial i zglupialam:O

Dni płodne poznajesz po śluzie i szyjce a temperaturą potwierdzasz przebycie owulacji.

no ja tak liczyłąm swój cykl jak Twoja koleżanka jak miałam z 16 lat :). ja nie mierzę tempki, nie badam szyjki macicy zawsze zwracałam uwagę na śluz ale nie miałam na tym punkcie obsesji. jak dziewczynki zaciążone - rosną Wam brzuchy? mój jest twatrdszy niż zwylke czasami pobolewa ale malutko już, mam jadłowstręt nie wiem co mam jeść jak na wszystko robi mi się niedobrze. Tylko owoce bym wpylała, nawet nie wiem co dziś na obiad zrobić , przecież chłop z roboty wróci zmęczony trzeba coś na ruszt włożyć :) podajcie dziewczynki jakieś przekąski, co dziś robicie na obiadek błoagam tylko nie mięso bo nie strawię :), herbatko - ja też mam mdłości i sa okropne nie do zniesienia ale cóż trzeba jakoś dać radę , poza tym jestem bez sił, wypompowana kompletnie zwłaszcza wieczorem, od kilku dni głowa mnie boli niemiłosiernie szok dla mnie !! a co najgorsze nie mam ochoty na sex. Każdy dotyk sprawia mi bół (piersi), ci..jakaś drętwa, mam wrażenie ,że wszystko jest takie sztuczne czuję niechęć, cholerka do kiedy tak??? buziaki dla Was.