Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Julik dostałam!!!Jesteś bardzo ładna!Wasze dziecko na pewno nie będzie miało kompleksu niskiego wzrostu :-)Dziewczyny mają rację, wyglądasz jak modelkka.

Julik dostałam!!!Jesteś bardzo ładna!Wasze dziecko na pewno nie będzie miało kompleksu niskiego wzrostu :-)Dziewczyny mają rację, wyglądasz jak modelka.

Julik dostałam!!!Jesteś bardzo ładna!Wasze dziecko na pewno nie będzie miało kompleksu niskiego wzrostu :-)Dziewczyny mają rację, wyglądasz jak modelka.

Małgosia B. dzięki, no nasze dziecko nie powinno miec problemów ze wzrostem :):):)

Dzięki Gosiu za fotki-faktycznie masz chochliki w oczach :)

Koug bardzo dziękuje.zdjęcie malutkie ale i tak doskonale widze ,że fajna kobitka z Ciebie:) Ja swoje też Ci wysłałam

Goisa każda wypije flaszke soku:D:D:D nie rób smaka zaciązonym ciekawa jestem jak nasza margeritka daje sobie rade bez szlug

Gosia Ty lepiej zobacz ile Ty masz postów na swoim koncie.:D:D:D:D:D przebiłaś fisie chyba ,że działasz pod tym nikiem na innym topiku:)

dziewczynki bede wieczorem:) ide sie pieknić:) miłego dzionka! aha dzieki za zdjatka:) jestescie piekne:):) kazda ma te chochliki w oczach!:)

Nie pisze pod innym nickiem bo liczba postów by szła pod tamten nick i rzadko udzielam sie na innych topikach. Moze wczesniej cos tam pisalam na jakis irytujący mnie temat ;-) Mialam na myśli tylko flaszke soku. Fisia erotomanko- alkoholiczka ;-) zartuje.

oj poucikały mi dziewczynki z topika:( ja tez mykam na chwilke ciąg dalszy robót domowych 😘 dla Was

pouciekały miało być.chyba od dziubassek mi sie udziela Gosia a ja już miałam nadzieje,ze walniemy jakieś %.EROTOMANKO:D:D:D

a ja dzisiaj się wybieram do kina na \"Film o Pszczołach\", może zajrzę wieczorkiem. pozdrowionka dla wszystkich!!!

dopiero dojechalam o domu😡 jestem glodna i zla;) zaraz ide robic obiad wczesniej nie pisalam bo kafe nie chcialo mi sie wlaczyc😠😠😠

Gosia nie ma nikogo:P:P:P:P ja dziewczynki uciekam z topiku bo m. wraca do domku trzeba kochanemu cos pysznego i gorącego przygotować.odezwe sie później👋

ja jestem-troche tu troche na gg atak wogóle to w pracy :) :) :)

no nooooooo nie było mnie od wcoraj, a tu całe 10 stronic :) fiu fiu, fajowo. fisiu 🌼 od tamtej pory jak sie skusiłam na jaranie to nic ani namyśl mi nie przyjdzie zapalenie , po prostu mnie nie ciągnie nic a nic - no i dobrze. powysyłam Wam moje fotki chociaż musiała nieźle nakąbinować z nimi , bo mój M lubi foty w albumie , więc pościągałam od znajomej na płycie nasze zdjęcia i wrzuciałam na komp. muszę teraz pospisywać Wasze e-maile i powysyłam, ja też proszę o odpowiedz ze zdjęciem:);):):):):):)

no nooooooo nie było mnie od wcoraj, a tu całe 10 stronic :) fiu fiu, fajowo. fisiu 🌼 od tamtej pory jak sie skusiłam na jaranie to nic ani namyśl mi nie przyjdzie zapalenie , po prostu mnie nie ciągnie nic a nic - no i dobrze. powysyłam Wam moje fotki chociaż musiała nieźle nakąbinować z nimi , bo mój M lubi foty w albumie , więc pościągałam od znajomej na płycie nasze zdjęcia i wrzuciałam na komp. muszę teraz pospisywać Wasze e-maile i powysyłam, ja też proszę o odpowiedz ze zdjęciem:);):):):):):)

Cześć dziewczyny... Mam do Was parę pytań więc jeszcze raz opiszę swoją historię...Moje cykle są długie 32/33 dniowe. Podczas tego cyklu po raz pierwszy robiłam staranka, zaczęłam dość wcześnie ponieważ byłam przeziębiona i wszystko mi się rozregulowało. Pierwsze staranie zrobiłam z 8/9 dc (8/9 bo działałam po północy) następnie 9/10dc, 12/13dc, 13/14dc w/g kalendarza na 15 dc powinnam mieć owulkę ale nie zauważyłam nic szczególnego więc starania robiłam nadal 16/17dc. Starałam się wczesniej dużo przed owulką ponieważ chciałam wycelować na córkę bo mój facet marzy właśnie o dziewczynce ale ponieważ wyczytałam że czasami wcale nie jest tak łatwo zaskoczyć za pierwszym razem więc pomyślałam że synuś też będzie kochany.Na 18dc zauważyłam wreszcie dużo śluzu (kurze białko) i ból jajników owulacyjny więc nie mając pewności czy się wcześniej udało postarałam się raz jeszcze 19/20dc. W 21dc (na 3 dni po owulce) po raz pierwszy miałam wrażliwe brodawki. W 23dc przez cały dzień z przerwami nudności oraz (ja to nazywam \"mydlenie w brzuchu\" bo to nie jest ani ból ale coś mi się tam mydli dziwnie ) jak przed okresem ale podczas tego cyklu dużo za wcześnie W 25dc częste kłucia w jajnikach (naprzemienne) maiłąm wrażenie jakbym miała wzdęcia i po raz pierwszy w tym cyklu i w ogóle spłynął mi śluz przy oddawaniu moczu http://smyk.com/index.php?option=com_forum&action=thread&id=2365&Itemid=0 (dokładnie drugi opis kobiety) w 26dc (dziś) nudności, nudności, nudności..i rano po raz pierwszy odruchy wymiotne ale nie zwymiotowałam treścią pokarmową tylko śliną. Moje pytanie do Was jest - czy to jest możliwe że mi się udało?? czy te objawy mogą świadczyć o ciązy?? czy nie wystąpiły zbyt wcześnie?? nie mam z kim porozmawiać na ten temat ponieważ wciąż trzymam to w tajemnicy i nie chce nikomu robić złudnych nadziei a potem zawołać \"fałszywy alarm\".... chce mieć pewność za nim się pochwalę. Jeszcze mam prośbę do was, ponieważ staranka zrobilam pierwszy raz w życiu i wczesniej nigdy nie robiłam testow ciążowych ( jestem llaikiem) a do tego jestem za granica i nic nie zrozumię czytając instrukcję....proszę napiszcie mi dokladnie jak mam go zrobić od momentu otwarcia pudełka Na ten czas rozpoczęłam odliczanie....6 dni do spodziewanej miesiączki. pozdrawiam was wszystkie i życzę milego dnia

Cześć dziewczyny... Mam do Was parę pytań więc jeszcze raz opiszę swoją historię...Moje cykle są długie 32/33 dniowe. Podczas tego cyklu po raz pierwszy robiłam staranka, zaczęłam dość wcześnie ponieważ byłam przeziębiona i wszystko mi się rozregulowało. Pierwsze staranie zrobiłam z 8/9 dc (8/9 bo działałam po północy) następnie 9/10dc, 12/13dc, 13/14dc w/g kalendarza na 15 dc powinnam mieć owulkę ale nie zauważyłam nic szczególnego więc starania robiłam nadal 16/17dc. Starałam się wczesniej dużo przed owulką ponieważ chciałam wycelować na córkę bo mój facet marzy właśnie o dziewczynce ale ponieważ wyczytałam że czasami wcale nie jest tak łatwo zaskoczyć za pierwszym razem więc pomyślałam że synuś też będzie kochany.Na 18dc zauważyłam wreszcie dużo śluzu (kurze białko) i ból jajników owulacyjny więc nie mając pewności czy się wcześniej udało postarałam się raz jeszcze 19/20dc. W 21dc (na 3 dni po owulce) po raz pierwszy miałam wrażliwe brodawki. W 23dc przez cały dzień z przerwami nudności oraz (ja to nazywam \\\"mydlenie w brzuchu\\\" bo to nie jest ani ból ale coś mi się tam mydli dziwnie ) jak przed okresem ale podczas tego cyklu dużo za wcześnie W 25dc częste kłucia w jajnikach (naprzemienne) maiłąm wrażenie jakbym miała wzdęcia i po raz pierwszy w tym cyklu i w ogóle spłynął mi śluz przy oddawaniu moczu http://smyk.com/index.php?option=com_forum&action=thread&id=2365&Itemid=0 (dokładnie drugi opis kobiety) w 26dc (dziś) nudności, nudności, nudności..i rano po raz pierwszy odruchy wymiotne ale nie zwymiotowałam treścią pokarmową tylko śliną.

Cześć dziewczyny... Mam do Was parę pytań więc jeszcze raz opiszę swoją historię...Moje cykle są długie 32/33 dniowe. Podczas tego cyklu po raz pierwszy robiłam staranka, zaczęłam dość wcześnie ponieważ byłam przeziębiona i wszystko mi się rozregulowało. Pierwsze staranie zrobiłam z 8/9 dc (8/9 bo działałam po północy) następnie 9/10dc,

Cześć dziewczyny... Mam do Was parę pytań więc jeszcze raz opiszę swoją historię...Moje cykle są długie 32/33 dniowe. Podczas tego cyklu po raz pierwszy robiłam staranka, zaczęłam dość wcześnie ponieważ byłam przeziębiona i wszystko mi się rozregulowało.