Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Harbatka zabilas mnie tekstem:) !!! co to znaczy,ze pasuje nick jak ulal? wygladam jak ptak?? hahahahha dzieki;) Małgosia B. poprosze twoje focie na maila Julik juz patrze na maila... slicznie:) rzeczywiscie wysoka jestes jak modelka:P

Malgosia B. moja fotka też poszła Dziubasskuuu----- dziękować i czekać na twoją

Fisiu kochen mozesz wyslac moje fotki do Julik??? bo ja nie mam ich na poczcie a jestem w robocie...

O rany, zostawić Was na chwilę ;) Dziubasku -- nie chodzi o żadnego ptaka, tak jak są ksywki Pysiaczek, Misiaczek, tak do Ciebie pasuje Dziubasek :D

dziubassek z tym ptakiem to żeś teraz dowaliła.jakbyśmy wyglądały jak nasze niki to ja współczuje herbatce:D:D:D:D

Narazie dostałam zdjęcia Gosi:-) Faktycznie widać,że dziewczyna z charakterem :-).Piękne oczy!!! Buzia niewiniątka,ale oczy mówią wszystko-piekne!!!!

Narazie dostałam zdjęcia Gosi:-) Faktycznie widać,że dziewczyna z charakterem :-).Piękne oczy!!! Buzia niewiniątka,ale oczy mówią wszystko-piekne!!!!

Małgosia B. -- dokładnie! też tak uważam. Denerwuję się , bo obiadu nie zjadłam jak należy :( zamówiłam rybkę po grecku na ciepło, ziemniaczki, buraczki i kapustę białą, podziubałam, podziubałam i 2/3 odstawiłam bo mnie zemdlił o :( :( :(.

Małgosia B. -- dokładnie! też tak uważam. Denerwuję się , bo obiadu nie zjadłam jak należy :( zamówiłam rybkę po grecku na ciepło, ziemniaczki, buraczki i kapustę białą, podziubałam, podziubałam i 2/3 odstawiłam bo mnie zemdlił o :( :( :(.