Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Ja znowu tylko na chwilusie bo wzięłam leki i mnie wyganiają tu do łóżka dziubdziu ja ostatnią @ miałam 14 marca a nie 11lutego.popraw mi słonko w tabeli ojjjjjjj nie mam siły nawet klikać

Fisiu wybacz ale albo maz robi glupie zarty i kreci w tabelce albo ja jestem zawinieta jak nalesnik:O ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .......WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ 🌻Validos27 ....27 ....Kraków -....................9 cykl....14.02 🌻Fisia ..........29 ....śląskie.....Marta 3lata ...7 cykl....14.03 🌻Dziubassek...22....Pomorskie..................0 cykl....18.02 🌻Maliwina29...30.....Warszawa..................2 cykl....03.03 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom..Daniel..2 lata.5 cykl....27.01 🌻Agi37..........37.....Warszawa..................5 cykl....23.02 🌻Schering......35.....Wrocław....................2 cykl....07.03 🌻Basiunia*.....29.....śląsk.....Szymon 4 lata...1 cykl....18.02 🌻Yennyfer.....31.....Lublin....Wojtek 12lat....2 cykl....01.11 🌻Cebulka30....30.....Piotrków Try..Nadia 6lat.2 cykl....08.03 🌻Gooosha......24....Ballymena...................2 cykl....05.02 🌻Majek123.....22 ...Zakopane....................0 cykl....28.01 🌻Titowa1.......28....Irlandia......................2 cykl....06.02 🌻Anucha26.....27....Śląsk..........................0 cykl....20.02 🌻Ania.K_81.....26....Dublin..Weronisia 2lata...1 cykl....01.03 🌻Mania23.......23....Warszawa....................2 cykl....19.02 🌻MamaZuzi.....20....Bytom........................1 cykl....19. 01 🌻Wiola30........30....Kuj.-Pom....Angela 7lat...1 cykl....04.02 🌻Zuza-82........25....Pomorskie...................1 cykl.......... 🌻Sara82..........25...Podkarpacie.................0 cykl....24.02 🌻Robur................Zach.-pom...Daniel 8lat.....0 cykl....21.02 🌻A.N.N.A........30...BARLINEK.....Oliwier 4lata..2 cykl...06.04 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻...........................ZACIĄŻONE........................ .ter.por. 🌻Demiluna .....26....Anglia .....Wiki 3 lata....ciąża....21.06.08 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa...................ciąża....30.06.08 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto ................ciąża....30.06.08 🌻Harbatka ....29......Warszawa................ciąża.....05.07.08 🌻Agital.........26.....Żywiec.....................ciąża..... 20.07.08 🌻Avinion........29.....Kraków.....................ciąża....02 .08.08 🌻Wiktoria80...27...................................ciąża.... 22.08.08 🌻Dafodilek ....29.....Wrocław....................ciąża....12.09.08 🌻Koug..........34....Opole...Michał 11,Ola 7....ciąża...18.09.08 🌻Kasika1......23....Rzeszów..Kacper 21m-cy..ciąża....02.11.08 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️

Titowa:) pomogła mi 5 tabletka:) dopiero weszła do domu:) a Ty moze powinnas testowac:) juz chyba czas najwyzszy:) ja prosze o zmiane w tanelce na @ 18-03 i 10 cykl byłam u spowiedzi u znajomego ksiedza bez kolejek :) w sali :)na fotelach:) wiec jestem od dzis grzeczna:) dla wszystkich zjadłam kolacje i wanna na pewno mi pomoze odpoczac:) Fisiu jak zdrówko??

dziubasku zmien mi prosze w tabelce date @, bo dzis dostałam czyli na 18 marca. przyszła po 29 dniach wiec moze wrescie cykle mi sie wyregulowały i nawet nie jest tak bardzo bolesna jak te oststnie. titku powazna sprawa u Ciebie z brakiem @, moze rzeczywiscie czas na tescik :) trzymam kciuki za Ciebie i pisz nam tu co i jak :) validos a my razem w tym cyklu sie do roboty bierzemy, co??? :)

Spieszcie się dziewczynki bo tyle Was na górze a co miesiąc po dwie miały byc zacisnięte :) Hehheehehe a może zamiast ciążowe staranka nazwijcie to przyjemne bzykanka...wtedy bardziej na luzie podejdziecie do tej miłej gimnastyki

koug no własnie moze tak było by lepiej :) ale kurcze to nie łatwe, tj jak mi sie konczy okres to nie mylse o seksie pod kontem ciazy ale im blizej kolejnej @ tym wiecej stresu i zastanawiania sie czy sie udało, ale teraz postanawiam zero analizowania

dobranoc, lece do łózia bo @ troszke meczy i nie ma to jak wygrzac sie pod kołderką :)

no dobrze, no dobrze więc jeśli jest za ciasno w tabelce na gorze więc trzymajcie kciuki bo u mnie już za chwileczkę już za momencik...piatek z owulką kręcić się będzie...hi hi hi - jeszcze raz proszę o krótkie uświadomienie mnie kiedy dokładnie celować!! dzień przed owulką czy dzień po??? moje dane w tabelce są aktualne

Beata-najlepiej dzień przed i dzień po :D Dzień doberek śpioszki światełko raz :) Ciepła herbata stoi

hehe ja tez dostalam wczoraj @ wiec Mania, Validos :) razem cierpimy;) 2 dni @ sie spoznila i juz myslalam.ze moze przypadkiem .... hmmm ale nic z tych rzeczy mam jeaszcze pol roku na przygotowania:D dzien doberek w ten piekny zimowy dzien:) miegu mam co nie mialara! doslownie wszystko pod pierzynka puchowa;)

a ja staranka narazie odpuszczam:-( wczoraj pojechałam do pulmonologa ze wzzgl. na ten ciężki oddech i skierował mnie na szczególowe badania do szpitala na 5 dni:-( z podejrzeniem astmy. Chyba sie zastrzelę, mam już dość i jeszcze tyle dni bez mojej Niuni. Nie wiem co mam robić, chce mi się płakać...jak nie urok to sraczka!!!

witeczka w dalszym ciagu umieram.wszystko mnie boli.całymi dniami spie i jeszcze nie wyspana jestem spadam odezwe sie później ppappaappaa

dzień dobry, kurcze biało za oknem :( az z domku nie chce sie wychodzic a zaraz do pracy ruszam. :( dzis zaspałam i maz jeszcze sniadanko chrupie a juz dawno powinien byc w drodze do pracy, to chyba przez ta pogode buuuu. a ja dzis po południu po pantofelki sie wybieram, bo mam nadal cicha nadzieje ze moze na swieta je założe :) cebulko, nie martw sie na zapas moze niczego badania nie potwierdza i raz dwa w domku bedziesz i staranka zaczniesz, głowka do góry! koug, powiedz to rzeczywisce jest jakas zasada kiedy powinno byc bara bara by dzidziul był, bo my po prostu staralismy sie w dni płodne i nie tak ze co 2-gi dzin tylko jak sie chciało to i codziennie :) tym bardziej ze ja nie czuje kiedy mam owulacje tylko po sluzie moge te dni rozpoznac, bo tempki nie mierze dziewuszki powiedzcie jak Wy rozpoznajecie kiedy macie owulacje, czujecie to czy moze testy owulacyjne stosujecie badz tempke mierzycie??? pozdrawiam!

Cebulciu:( ja na slowo szpital mdleje ale jesli to ma ci pomoc i znajda przyczyne twojego problem,u to moze trzeba sie przemoc, ejstesmy z toba🌻 Mania ja mam w owulke bole jajnika, promieniuje i jest duzo sluzu.

Dzieńdoberek :) Dziubassku, proszę, popraw w tabelce, mam 28 lat, nie 29 ;) Wiecie co? spodnie zaczynają uciskać, po prostu brzuszek się pojawia! :D Dziołchy, Koug ma rację! do roboty, bo już dawno nie było dobrej wieści o następnym dzidziusiu na naszym topiku! Kto nas zaskoczy?? może titowa? A moze schering? :D Schering, ja myślę, ze najlepiej codziennie! aż do skutku ;) a po seksie, pupcia w górę, zeby ułatwić drogę wojownikom. Aha i powiedz mężowi, ze orgazm kobiety pomaga zajść ;)

dziubasku ja miałam takie dziwne ukucia po stronie jednego jajnika 15 dnia cyklu i niestety nie moglismy wtedy nic działac bo nastepnego dnia miałam wizyte u ginka i nie wiedziałam czy moze cytologii badz jakis wymazów mi nie zrobi wiec współżyc nie chciałam, ale porzadnie działalismy 14 dnia i 16 tez i miałam kurcze duza nadzieje ale niestty nie udało sie :(

Mania jak widzisz stworzenie dzidzi to sztuka:) nie wystarczy wlozyc i wyjac i gotowe? nio dobra czasem sie zdaza:P ale w wiekszosci nie jest to takie proste;) czerp przyjemnosc z sexu:)

widzisz poprzednim razem udało mi sie od razu, w pierwszym cyklu, tyle ze wtedy nie staralismy sie tak baardzo tzn wiedzielismy ze chcemy ale tak na spokojnie do tego podchodziałam i od razu udało sie. a teraz po prostu za duzo o tym mysle :)

Cebulko trzymam kciuki za Ciebie słonko:) Mania hmm nie takie to proste jak nam sie wydawało jak człowiek miał 18 lat:) ze tak łatwo miec dziecko:)) hmmm w Kwietniu powalczymy moze prezent na 28 ur:) bardzo bym chciała pd soboty jem Clo mam nadzieje ze nic mi sie nie bedzie działo bo nie ukrywam ze tesciowa wyłapie kazde moje złe samopoczucie ze jestem odrazu w ciazy.:( a ja nie chce im mówic ze sie leczymy!!!

eeee... no codziennie :o ?? toż to żołnierzyki będą liche :D Mówię Ci Mania jak już walczysz to co drugi dzień od 10 dc i będzie GIT no i oczywiście polecam moją metodę ze świecą-jak widzisz Dafi skorzystała i ma swój wymarzony brzuszek :) a owulkę poznasz będąc w toalecie jak Ci się papier bedzie z rąk wyślizgiwał ;) tzn. że to jest to :D

maniu wiem,ze latwo mowic zeby nie mysle tak o tym ale sie nie da! jesli czegos bardzo pragniesz ciezko sobie powiedziec zeby zwolnic i sie uspokoic nie wiem jak ja bede reagowala mam jeszcze chwilke na to ale napewno martwila bym sie jak ty za akzdym niepowodzeniem co nie znaczy ,ze nie byla bym bojowo nastawiona na nastepne staranka:P

Wy kochane o starankach mi tu a ja jestem taka obolała ,że nawet bym siły nie miała na sexik.ojjj niech to cholerstwo już odemnie odejdzie bo się wykończe. dawno nie spałam.czas na dżemke hihi

hello, ja dzis ide na genetyczne USG 4 D. i cholera boje sie..nawet mi sie dzis to snilo, w nocy nie spalam.. byle do 18.00.ide z husbandem. ps. swiece moge i ja polecic..;) 3majta sie! zdam relacje z USG dzis wieczor lub jutro rano.

apropos śniegu to gdzie Wy macie zime?????? bo u mnie raczej wiosennie.grama śniegu nie ma.

Kurde no napewno będzie wszystko GIT więc się nie martw.trzymam kciuki mocno

validos nie musicie sie nikomu tłumaczyc. rozumiem Cie, bo mnie tez wkurzaja pytania rodziny i znajomych którzy nie wiedzieli o tamtej ciazy, kiedy zaczynamy sie starac. np w ten weekend moja mama robiła imieniny i ciotki zaraz ze ja juz koncze studia ze moze fajnie by było o dzidziusiu pomyslec itp. i tak samo sąsiadka wczoraj przyszła i tez dyskusje zaczeła ze długo to nie ma co czekac itp ze włąsciwi to teraz na piatym roku mogłm chodzic w ciazy bo mam mało zajec, mogłabym sie oszczedzac itp i ze szkoda ze po ślubie nie pomyslelismy by tak od razu to akurat po studiach bym urodziła, no myslałam ze padne :(

Gość artigiana
U mnie jest dokładnie to samo. W czerwcu mamy 3 rocznicę ślubu. Jestem w 9 tygodniu ciąży. Do tego czasu każda wizyta teściowej zaczynała się od pytania; jesteś w ciąży? No szału można było dostać. I tak przez 3 lata. No czułam się jak ikubator. Teraz jeszcze nic nie wie i powiem Wam że chcemy to utrzymać jak najdlużej się da w tajemnicy przed nią.

dziubasku dla Ciebie to po prostu najlepiej by było gdybys po prostu wpadła zanim jeszcze staranka zaczniecie tak oficjalnie :) oszczedziłabyś sobie tych wszystkich mysli i niepokoi :) koug: bede działać co 2- gi dzien ale juz po @ zaczne :), tyle ze wtedy to nie było tak ze my działalismy codziannie na siłę tylko mi sie naprawde tak chciało, sama nie wiam czemu, moze dlatego ze dłuzasza przerwa była ostatnio po tym zabiegu ale powiem ze nie sadziałam ze ta czestotliwosc moze niec az tak duza znaczenie a i swiece tez sobie pocwicze a co tam hahha :) ale wiecie co nawet mój maz jakos ostatnio mowił ze on najbardziej to tak co drugi dzien lubi działac ze ma tak najlepsza przyjemnosc i najsilniejsze orgazmy :) wiec moze cos w tym jest!

fisiu ja w warszawaie mieszkam i tu co chwila sypie snieg :) kurde no zobaczysz bedzie ok, trzymac kciuki jeszcze bede i odezwij sie do nas koniecznie