Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Aha dziewczęta od kiedy można podlewać fasolki, bo moj mąż się pyta......

Dzień dobry :) Mania -ten schemat minus 3 miesiące plus 7 dni sprawdza się tylko dla regularnych 28 dniowych cykli.Jeśli cykle są dłuższe badź krótsze automatycznie termin się wydłuża bądź przybliża.Gorzej jest natomiast wypośrodkować termin kiedy ma się cykle z różnicą większą niz tydzień-wtedy bierze się pod uwagę najdłuższy i najkrótszy,wylicza średnią i sprawdza w suwaku. Tu masz kalkulator internetowy w miarę dokładny-da się wpisać długość cykli :) http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79533.html Malwina -Fasolkę należy podlewać często :) zawsze powtarzam że dziecko musi się oswoić że nie tylko jest mama a pierwszy kontakt z ojcem dla dziecka jest wręcz znamienny :D Cmokas dla wszystkich staraczek-łapaczek oraz dla mam i ich brzuszków

Koug a w tak na początku myślisz, że to nie będzie groźne....bo ja się denerwuje....

jejuuuuu czemu wy nie możecie dziewczyny spać?:-) ja wstałam o 6 bo Mała jedzie na wycieczkę z przedszkola, i teraz nieprzytomna jestem. wcinam śniadanko i Inke:-) Malwina co do seksiku to sie nie wypowiadam bo ja w ciąży wogóle nie miałam ochoty, a jak już na porodówce lekarz mnie zbadał to od razu powiedział że ze mnie to chyba dziewica:-) :-) Dziubasku bidulko oj Ty masz z tym siusianiem, wspólczuje. Siedziało sie gołą pupą na kamieniu;-)

dzień dobry poranne ptaszki koug wpisałam w Twój kalkulator 3o dni jako przeciętną długośc cyklu.i wyszedł mi termin 18 grudzień(ur mojego męża):D:D:D:D:D proszę mi termin zmienić w tabelce.nie będę rodzić w Sylwestra

a mi wyszedł chyba 9 albo 11 styczeń :) jeszcze trochę a były by urodzinki męża albo moje oboje jesteśmy też ze stycznia ;)

fisiu ktory to suwaczek????? Powiedz to też sobie spawdzęw razie czego....proszę ;)

cebulko jak bym wietrzyla pupcie na zimnym to bym sie teraz nie dziwila ale bralam juz furagin i nie pomogl:( czy to moze byc od zapalenia pochwy?

dziubasku a pijesz wodę z cytrynka i duuuużo picia.....oby nie kawy....bo dziala moczopędnie....kup sobie urinal on naprawde jest dobry mnie wyleczyl w tydzień jakoś......w tamtym miesiącu...

malwina ale l;ekarz mi powiedziala,ze to nie mozliwe,ze furagin nie pomogl i pytala czy wspolzyje bo moze otarło sie tam cos i dlatego boli ale mnie przy siusianiu szczypie wiec juz sama nie wiem buuuuu

Dziubasku na zapalanie pochwy to mi to raczej nie wygląda, a może to coś z nerkami? Fisia ty tu nie kombiunj z tymi terminami, bo my z Titkiem mamy już zamówione kreacje na sylwestra, a to nie lada wyczyn;-) ło rany idę zarzucic coś na oko i spadam zaraz do robotki Titek to super że twoje wyniki są dobre, ja przed pracą odbiore też moje. Juz się denerwuje i wkurze jak się nie poprawią. ahhhhhh !!!

Jak ja bym chciala już iść do ginekologa i zobaczyć co slychać u mnie w brzuszku ;(

Dziubasku jak Cię szczypię przy siusianiu to faktycznie może to być jednak jakiś stan zapalny pochwy. Idź do gina i niech da ci jakieś czopki.Bo gdyby to były nerki to by cie bolało z boku brzucha. nie wiem ale wizyta u gina jest tu wskazana.

dzien dobry deszczowo! a ja w oczekiwaniu na taxi, pada deszcz a nie mam parasola i ani zadnej kurtki nieprzemakalnej 😠 a parasolki chyba z 5 sie od tego wiatru mi polamalo... zycze duzo slonka! i mysle ze u Was tak kropelkowo nie jest. 🌻

Jeżeli to tak długo Cie trzyma to rzeczuwiście powinnaś iść..... Zeby nie zrobil się z tego jeakiś poważny stan zapalny...

cebulko malwina ciagle siusiam i straszne mam parcie na mocz na koncu siusiania boli mnie koncowka cewki... ale gin w sumie tez sie zajmuje i pochwa i pecherzem:P no tylko,ze nie mam jak isc bo przyjmuja rano:( zwariuje ja zawsze mam jakies problemy...

malwina takie rzeczy umie robic tylko żona mojego męża:D:D:D:D:D:D

Fisiu Twoja fasolka starsza:) ale mamy suwaczki Koug ja ja mulasto od rana:) i głowa peka i kłóje:) ale co tam :):):):):) dzidzia rosnie!

dzień doberek jestem zła aż mnie nosi od wczoraj ....jeszcze do tego ta pogoda jest szaro i ponuro chcę słoneczka :-(:-(:-( robie kawusie której zrobić jeszcze????

Wiola nie denerwuj sięzłośc piękności szkodzi.może zamiast kawy meliska????:P