Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia21

nasze dzieci słoneczka najdroższe

Polecane posty

najstarsza zolwica to jestem ja :P, ale nie wygladam jak zolw :classic_cool:....mama 36 wybacz, ale ja sie przesune na pierwsze miejsce jesli chodzi o dzieci ;) dwie corki: 21 i 19 lat :D.........pozdrawiam

Gość nadia..
witam! ja chyba tez zostane mama..mam 21 lat.. ojciec praiw 31. kocham go, on mnei tez... znamy se krotko..ale to byl moj pierwszy.. Troche sie boje tego wszystkiego, zycia, obowiazkow.. Poradzicie cos? jak powinnam o siebie dbac? test wyszedl pozytywnie,ale sprobuje za tydzien jescze raz..

Witam was kobitki fajnie ze kto napisał mam nadzieje że topic nie umrze śmiercią głodową... ;) nadia ja proponuje ci zażywanie kwasu foliowego albo falwitu skoro w sumie nie jestes pewna czy jesteś w ciązy jeżeli mineło ok 4,5 tygodni od ostatniej miesiaczki to mozesz smiało isc do lekarza ktory moze to potwierdzic Zazwyczaj jest tak że kobieta dowiadując się żę jest w ciąży zaczyna panikować bać się przyszłości targają nią sprzzeczne uczucia ale ten stan mija i przychodzi radość wraz z oczekiwaniem na skarb Zaufaj swojemu instynktowi on najlepiej podpowiada co robić!!! Z dzieckiem sobie poradzisz miliony kobiet zachodzą w ciąze i dają rade . Ciąża poród i macierzyństwo to najpiękniejsze momenty w życiu kobiety wiem coś na ten temat bo sama jestem mamusią Powiem ci że sama chciałabym być choć jeszcze raz w ciązy ... ale niestety nie mogę pozdrowienia;)

Gość nadia..
dziekuje za mile slowa.. Na pewno masz racje, biorac pod uwage ze jesli jzu to bedzie to dziecko z odpowiednim mezczyzna.. Boje sie troche reakcji rodzicow, bo bede musiala wyjechac..bie wspomnialam wczesniej ze on mieszka w USA. jak jesyem w ciazy mam nadzieje ze dam sobie rade:)

Gość pytanie takie mam
mamusiu21- dlaczego nie mozesz byc juz w ciazy? :(

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin