Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaosobaNieukJeden

nie wiem skąd mam wiedziec pewne rzeczy z chemi

Polecane posty

teraz sie wsciekam ze to olałam no i dupa tej teblicy tez nie umiem wydrukowac bo jest zapisana w adobe Reader i nie iwem jak z ja zapisac w formacie a4 :O a nic nie rozumiem, tego w ksiazce tego nie mam ,a czas na kompie mam ograniczony chyba dalej bede liczyc na to ze jakos to bedzie i robic sciagi z teori 🖐️ swinkowaaa dzieki za pomoc 🌼 ale jestem na to chyba za tępa

Gość swinkowaaa
w cale nie jestes tepa , tylko cie sie nie chcalo:) jak otworzysz tablice i klikniesz na druguj, zaznacz opcje "Fit to Page" , znaczy sie zeby zmiesciol na jednej stronie :) znajdz gdzies jakies rowanie , ktore jest zrobione poprawnie, nawet z zeszytu, a ja ci postaram sie wytlumaczyc cos tam. niestety chemii trzeba sie uczyc od podstaw , bo jak cos sobie odpuscisz, to pozniej moze byc ciezko, bo jedna informacja bazuje na drugiej :( a moze nauczycielka by ci pomogla. tylko musisz do niej pojsc z konkretnymi pytaniami, a nie " bo ja nic nie rozumiem"

wydrukowało mi :) ja juz schodze z kompa bo siostr muszą coś tam odrobic przejrze jeszcze raz te moje notatki i ksiazke moze mnie olsni nauczycielka juz raczej nie wytluczmay nbo na nastepnej lekcji sprawdzian :o pa pa i dziekuje naprawde ze ci sie chcialo :)