Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dunia84

Czy ktoś wyprostował na stałe włosy?

Polecane posty

Chciałabym mieć proste włosy, ale bez używania za każdym razem prostownic. Słyszałam, że niektóre salony fryzjerskie prostują włosy na stałe. Czy ktoś już korzystał z tej usługi? Jak to wygląda? Ile to kosztuje? Jak się potem włosy zachowują?

slyszalam o tym. Jest to mozliwe ale trzeba powtarzac co jakis czas, chyba 3 miesiace. Kosztuje od 200zl wzwyz, zalezy od dlugosci wlosow. Pytalam o to kiedys ale sie nie zdecydowalam. I mecze sie prostownica. Zreszta, sam zabieg tez niszczy wlosy bo dziala tak jak ondulacja tylko ze w druga strone.

Dzięki za informacje. Chyba raczej sobie tego nie zrobię bo mam długie i bardzo gęste włosy więc zapłaciłabym majątek.

A ja mam z natury koszmarnie proste włosy i marze o kręconych :( Jak zrobie trwałą to trzyma mi jakis miesiac a potem mam tylko spuszoną szope na głowie, a wlosy sie proastuja.

A ja mam z natury koszmarnie proste włosy i marze o kręconych :( Jak zrobie trwałą to trzyma mi jakis miesiac a potem mam tylko spuszoną szope na głowie, a wlosy sie proastuja.