Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaosobaPrzegraniceZy

czuje sie biedna

Polecane posty

:( 😭

Gość jeżeli jesteś zdrowa
to nie jesteś biedna

nie jestem zdrowa :O

a co cie skłoniło do takie refleksji?? brak nowej mp3, wypasionej komórki czy spodni rurek za 300zł z americanosa??

kasa idzie na wyglad estetyczny na izotek ok 1000 zł na dentysdte 1500 zł juz poszło a mam jeszcze dwie siory :O

polihymnia ---> brak cycek i kasy na peracje bo muszesama zbierac a takze to ze nie moge przytyc bo mnie nie stac na kupowanie nutridrinków czy kilku batoników dziennie :(

roksi i leanne --> ja sie pocieszam mysla ze to nie beize trwało wiecznie i ze gównoe mnie to wszytsko obchodzi bo i tak umre na szczecie

ja ty dziewczyno pierdolisz:o wejś sie lepiej idź zaszczel bo ty chyba nie wiesz co mówisz:o faktycznie jestes przykładem nastoletnich przymułów:o oj beznadziejna zalamałas mnie teraz:o

szybko mi sie psują :o no i poszło na plomby miałam chyba z 11 ubytków no a jedna wizyta ok 140 zeta

Gość jezu
gdzie ty chodzisz do dentysty

tępa :o tez sie czuje tępa i to pod wieloma wzgeldami czuje tepote pod wzgledem towarzyskim a takze szkolnym nie umiem chemi ani fizyki słabo mi tez idzie jezyk o sie go nie ucze nie mam na nic sił :( polihymnia --> ale który wpis konkreteni bo juz kilka zązyłąm napisac ? tzn z czym pierdole ?

no normalnie prywatnie :O tyle teraz biora :O

tekt o tym że jesteś chora o tym że musisz zbierac na sztuczne cycki itp. itd. kurcze dziewczyno sa owiele wazniesze rzeczy na świecie niż cycki... ja też mam małe no i trudno, nie mam zamiaru przez to sie ciąć i potem cierpieć:o a fiza i chemia w liceum to pikuś wystarczy że przysiądziesz i dasz rade, a co do zębów to kup sobie lakalut na wzmosnienie;0

wazniejsze ? tzn ? np ? dla mnei sa teraz najwazeniejsze dla akceptacji a grupie w mojej klasie wsyztskie dziewczyny maja idelane figury

a co z twoją przyszłościa?? kurcze nic poza fizycznością sie dla ciebie nieliczy?? takie pojęcie jak bogate wnętrze jest dla ciebie obce?

znam pto pojecie ale ni za bradzo wiem co ktos ma na mysli je przywołując jakies konkretnen zachowania ? cechy ? teraz przysżosc buduje sie miedzy innymi poprzez znajomsci

Gość candywoman
tak jak myślałam jestes biedna bo musisz zbierać na operację biustu żałosne, naprawdę

Gość flakowa
ja place 5 dych na denstyste:O ale beznadziejna jak czytam twoje pierdoly to chociaz zaczynam trzymac fason i przestaje marudzc bo nie chce byc tak beznadziejna jak ty.nara

Gość AlinA.
A co powiecie o mojej siostrze? Ma nadwagę, zaburzenia hormonalne, hirsutyzm i do tego wykryto u niej guza :(

wszystkie cechy charakteru składają sie na twoje wnętrze;) kurcze żeby miec znajomości nie trzeba być ładnym trzeba być: cwanym, obrotnym i zaradnym życiowo, sztuczne cycuchy pomogą ci jedynie w tym ze będziesz dla częsci facetów dupą z wielkim cycem, a napewno nie pomoże ci w twojej przyszłości;)

Gość monikac12
No rzeczywiście jesteś biedna. Ale dlatego, że masz takie poglądy na życie.

ale ja chce byc po porstu akcpetowana nie hcce miec wilekich cycków tylko zwyczjane przecietne B pozdrawiam tych co sie namnie dowartosciowuja przynajmniej z moich narzekan jest tu jakis pozytak :o 🖐️ polihymnia --> no tak zgadzam sie z tymi wszystkimi cechami ale przewaznei maja jes osoby ładne /przecietne takim dziwnym wyskoi i bezcycjków trudno jest uzyskiwac czyjes perzkoenanie i uznanie byc wałsnie pewnym siebie i cwanym

jak na moje oko nikt cie nie akceptuje bo jesteś zryta i tyle... sory za szczerość ale ja bym tez nie chiała miec takiej płytkiej kolezanki, lepiej zmień podejscie do świata...

tzn jestem raczej jestem akceptowna ale nie dokobnca bo wiele rzeczy nie moge zrobic przez wyglad własnie :o yhh a jeszcze bardziej wkurza mnie fakt ze niukt tego nie rozumie ! :( 😠

Gość candywoman
nikt cie nie akceptuje bo ty nie akceptujesz siebie banalne ale poste miałam kolezanke, ktora uwielbiała w towarzstwie narzekac na siebie i swój wyglad a tu za dużo, a tu za mało robiła to po to, żeby słuchać ciągle zapewnień że jest piękna i cudowna oddaliłam sie od niej i nie utrzymają z nia bliskich kontaktów, bo mnie to znudziło i zmęczyło ciągłe narzekanie nikt cie nie akceptuje, bo jestes zwykłym wampirem energetycznym a pizac te bzdury na forum, oczekujesz takich własnie odpowiedzi, potiwerdzających twoją beznadziejność zeby sie tym swoim stanem jeszcze bardziej napawać