Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec końcówki

jak potoczyły się losy Waszych ex?

Polecane posty

Gość czekolada w ciapki
Linoskoczek 3 były zabrzmiał groźnie,zemsta????

Gość parabellum
ja sie staczam, chyba

A mój były...najpierw wróciliśmy do siebie (to było trzy lata temu) potem znowu zerwalismy (dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi),a kiedy już udało nam się zaprzyjanić...i to tak naprawdę,niemalże wszystko sobie mówiliśmy i było cudownie...zginął w wypadku. Minelo poltora roku,ja jestem zakochana po uszy,a Adam (ex) jest miłym wspomnieniem,szkoda,że czasem czuję jakby nigdy nie istniał,jakby był jakąś bajką przeczytaną dwa lata temu,która zapadła mi w głowie.....

Gość działo się
mój gdy go rzuciłam possedł w tango, będąc w depresji poszedł do łóżka z 1-szą lepszą i ............. cos mu sprzedała, podobno swędzą Go bardzo jaja śmieszne i smutne

Gość a moj ex kopnal mnie w zad
ale teraz za to placi, minelo ponad 5 lat od rozstania, a on nadal nie moze znalezc dziewczyny na stale ;) przestal do mnie wydzwaniac jakies pol roku temu ;) uffffffffffff

Moj ex nr 1 - nie mam niestety pojecia co sie z nim dzieje i zaluje,bo choc nie bylismy dobrani,to fajny z niego facet byl :) ex nr 2 - po rozstaniu mial dwie dziewczyny (z jedna jest do dzis, planuja slub :D), ktore mialy tak samo na imie jak ja, jedna podobna do mnie ;) Przyjaznimy sie,znam jego obecna dziewczyne ex nr 3 - najgorsze dla mnie rozstanie. Zostawil praktycznie bez wyjasnienia, jak sie okazalo dlatego ze wrocil do swojej dziewczyny i z nia wpadl. Nie raczyl mnie o tym osobiscie zawiadomic. Dzis jest zonaty i ma corke. Jak sie widzimy to mowilmy sobie czesc,ale zawsze tak dziwnie na mnie patrzy (hehe blysk tesknoty w oczach ex - bezcenne ;))

Gość pekam ze smiechu w szlafroku
1 ex- ozenil sie, urodzil mu sie syn.po 8 latach jego zona zaszla w ciaze z zonatym wlascicielem firmy budowlanej, juz jest po rozwodzie. 2-ex- bardzo bogaty, byl. ozenil sie i razem z zona skonsumowali caly majatek.jak juz nie mial grosza, zostawila go i odeszla razem z dzieckiem. 3- ex- zaraz po rozstaniu zwiazal sie z babka, ktora pracowala w miedzynarodowej firmie. byla tez hostessa na targach. tam poznala zonatego , kupil jej auto i zabieral na kolacje. moj ex ma juz chyba 10 rozprawe o znaecanie sie nad nia ( psychiczne) bo jak sie o tym dowiedzial, zaczal ja sledzic, dzwonil do zony faceta, nachodzil ja w pracy. obecnie jest sam 4-ex-zanim sie rozstalismy, przez 10 miesiecy bzykal inna. zrobil z niej sekretarke w swojej firmie, kupil toyote, a jej meza zaprasza na grilla i wspolne wekendy. mam nadzieje, ze ten maz sie w koncu kapnie i posle mu kulke armatnia prosto w jego biuro. poki co, czekam

Gość a u mnie tak
no1: zareczony slub w 2008 no2: po slubie a ja jestem z no3 i mi dobrze :D

niektore zwiazki byly na tyle przelotne, ze nie utrzymuje kontaktow w ex i nie mam o nich informacji. Wiem co sie dzieje kilku z nich: no 1: pracuje w znanej firmie, rodzice zafundowali mu mieszkanie i auto, a on ma teraz sporo mlodsza dziewczyne. Poprzednia dziewczyna, z ktora zwiazal sie i zamieszkal po naszym rozstaniu, byla troche niezrownowazona emocjonalnie i ponoc robila mu niezle jazdy. Mamy slaby kontakt, bo rozstanie odbylo sie w niezbyt dobrym stylu i dlugo po tym chorowalam. no 2: rozwodnik, bardzo sie lubimy no 2: zostawil swoja wieloletnia dziewczyne, a teraz jest z 18 latka, ktora jest hm..niezbyt atrakcyjna :P Dzwoni do mnie przy roznych okazjach i wypytuje i mojego aktualnego chlopaka :) mamy b.kumpelskie relacje.

Gość wszyscy moi ex
jakos dziwnie dobrze mnie wspominają. Żadnemu z nich nie robiłam "jazd", zero awantur, na zasadzie "rób co chcesz,droga wolna, mnie to zlega". Nie wiem , jakie sa ich obecne ich partnerki, ale co którego widzę, to oczy im się do mnie maślanią, a niektórzy to wprost mówią,że żałują, chętnie by znów spróbowali i tym podobne kwiatki. Ani ja jestem miła, ani Claudia Schiffer, zwykła baba z jajami a jakos zabawnie po czasie stwierdzają,że dobrze im ze mna było. konie można było kraść, pośmiać się i popłakać, do wyboru do koloru. Ciut mnie to śmieszy, bo jeden to naprawde ma super dziewczynę, do pięt jej nie dorastam, tzn. jeśli chodzi o wygląd. Dziwni są ci faceci.

Gość niepomka
ex nr 1 - nie wiem i nic mnie to nie obchodzi. Podobno ma jakąś kobitę, ostatnie wieści mam sprzed pięciu lat. Po tym jak go zostawiłam jeszcze rok wychodziłam mu bokiem i dobrze mu tak, świni jednej. ex nr 2 - bzyka laski, chyba sobie lata wierności odbija, na stałe nie ma nikogo, jakaś chce się z nim kajtać a on się miga, kumplujemy się. ścięłam się dziś z panem nr 3, ja się pierwsza do niego nie będę odzywać. Zaczął, niech przeprasza. Niestety nie mam drugiego łóżka, żeby nie słuchać jego chrapania. Kołdrę z niego w nocy zedrę i tyle mojego.

Gość porobili kariery naukowe
na ogól doktoraty. Jestem z nich dumna ( i swego gustu tez :)). Przyjaznimy się.Z zonami też.

Gość rekley
podobno sie zareczyla ( wiadomosc nieoficjalna ) nie jestem z nia od 9 mc, po 4 latach zwiazku. nie wiem czy to zart czy prawda, a nawet jesli prawda to dla mnie i tak zart, zareczyla sie w wieku 20 lat mam nadzieje ze bedzie jeszcze cierpiala, za grzechy przeszlosci ....

z moim ex juz nie jestem prawie 5 lat.zostawil mnie z dzieckiem jak maly mial 3 miesiace.od razu znalazl sobie pocieszycielke,albo juz od dawna ja mial,nie wiem.teraz sa razem do dzis.on przytyl tak bardzo,jest gruby jak balon,z wielkim brzuchem.jak ja z nim bylam to byl szczuply i dobrze zbudowany.pracuje tam gdzie zawsze czyli w delegacji na budowach.tyle o nim.a niech go szlag.ciesze sie ze nas zostawil.

Gość olla olla
zalezy który ;) pierwszy - ma już żonę, dzieci, ale nie ma już zębów :) serio drugi - nie mam pojęcia co się z nim dzieje, dzieli nas 500 km trzeci - jakieś 5 miesięcy po naszym rozstaniu które podobno strasznie przeżył, zapłodnił taką wieśniarę... do dziś nie mają ślubu, mieszkają na wsi, a on dojeżdża do pracy do miasta (jakieś 12 km) rowerem (ma teraz 32 lata) czwarty - wyjechał do Anglii piąty - wyjechał do Niemczech

Mój były z kolei, facet z wyższym wykształceniem, znalazł sobie dziewczynę która już dwukrotnie nie była w stanie zdać matury. Oczywiście twierdzi, że ta jest \"kobietą jego życia\" (warto nadmienić, że ja też byłam kobietą jego życia i ta co była po mnie, a przed tą bez matury- też). Mieszkają kawałek od siebie, więc jak się widują raczej uprawiają seks niż prowadzą dyskusje, wiec w sumie nie musi byc specjalnie inteligentnta (były w koncu w wieku 26 lat stracil dziewictwo- do dzis ma do mnie zal ze ja z nim nie chciałam :D ). Ostatnio coraz częściej namawia mnie na \"numerek\". Żałosne :/.

Gość a jeśli
Jak się okazuje miłość mojego życia nie była miłością mojego życia (jak tak dalej pójdzie po pisaniu o tym to kiedyś jej wygarnę). Kobieta do której wszystkie porównywałem nigdy mnie nie kochała. Ja ślepy z miłości nie widziałem że byłem jednym z wielu. Tragiczne. Jak zedrzeć z oczu wspomnienia których nie było? Jestem wściekły na siebie.

Gość mazurski chlopak
moja ex zrobila doktorat na uniwersytecie poznanskim z fizyki jakiejs tam a ja bylem taki swinski ryj polazlem na obrone i zadalem, pytanie tak debilicznie, ze o malo nie obronila, dalem jej czerwona roze i musialem uciekac bo pojawil sie aktualny i chyba i chyba bym teraz nie pisal tylko lezal w pozycji horyzontalnej w milej mogile na junikowie

Gość agi_agi
Trzy lata temu spotkałam się z jego nową. Okazało się że nie tylko się nie zmienił ale nawet jeszcze bardziej pogrążył. Przestał pracować, żył na koszt matki, nowej puszczał te same teksty co mi. Chciała z nim zerwać ale widać jakoś wytrzymała, z jakiegoś powodu, bo właśnie się dowiedziałam że biorą ślub i że nie jest tak źle jak było.

Gość ja 21
Moj ex zostawil mnie dla innej choc zawsze zaprzeczal ze zerwal ze mna dla niej,nie wiem jak mu sie teraz uklada czy jest z ta dziewczyna czy nie,chociaz mieszka niedlaeko rzadko mam z nim kontakt,moze i dobrze....

Gość jesień obok
mój ex został duchownym - naprawdę

Gość apprri
A ja Wam powiem, że ja niestety długodystansowcem w związkach jestem i mam tylko jednego exa :) 5 lat byliśmy razem - wiem, że się ożenił i tyle go widziałam... Teraz jestem w związku, który się sypie, więc za jakiś czas pewnie napiszę co u ex nr 2 ... a tak bardzo tego nie chcę :(

Gość łogacz na łykowisku
??????

mój były z którym nie jestem już prawie 2 lata, ma 19 lat i niedlugo zostanie ojcem... o ile juz nie został...

Gość kaviiiiii
a ja zmoim bylym ciagle sie spotykam i nie mozemy sie rozstac :O ale ciagle jest moim bylym :O chooore

moi ex 1 znalazł love swego życia i jest szczęśliwy 2 z nim się przyjaźnię i nawet bywa że zaszalejemy 3 był przed nimi i nadal mnie ciągnie do niego mam nadzieję, ze wrócimy, bo chcę by pokochał mnie;)