Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klociaaa

Mamy w domu.... i nie tylko

Polecane posty

musze zrobić obiad kupiłam pierś kurczaka a dzieci mówią że chcą do tego frytki ... no ok ale powiedzcie mi w jaki spoób mogę przyrządzic piers tak zeby pasowała do frytek? Macie jakies swoje sposoby?

Gość zrób nugetsy
pokrój pierś na kawałki, przypraw, później obtocz w jajku, bułce tartej i na głęboki olej. moje dzieci to uwielbiają

no tak robie właśnie przeważnei i szukam jakiegos innego pomysłu nie wiem zeby zrobic na pikantno albo na słodko a moze na slodko-kwasno i wlasnei neiwiem jak to zropbic... kiedys u mojej cioci jadłam otoczoną w platkach kukurydzianych mmm pyszne to było ... albo otoczone w serze tez pychota:) ale nei mam przepisu na to i dlatego pytam was?

musisz pokruszyc,zgniesc platki kukurudziane(wloz do woreczka i potłucz kilka razy tluczkiem do schabowych),potem miesko zanurz w jaju,potem w platkach i na patelnie(platki naturalne)

Moze piers w ciescie nalesnikowym przyprawiona wegeta, pychotka Fajny tez przepis jest nastepujacy: piers kroimy w kostke plus pieczarki, dodajemy 3 lyzki majonezu ubitego z 3 jajami, troche z tartego sera zoltego i maki, takie placki smazymy, mozna tez dodac do tego papryki, cebuli wedlug uznania