Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość jozefinka

MEDYCYNA NATURALNA-porady

Polecane posty

Gość klaudyś kl.
jakie zioła na torbiel jajnika ?

Gość inessi
witam, szukam józefinki, jak wnioskuje .....finka to józefinka? znalzlam Ciebie w watku trombofilia, i przeczytalam jak brzydko zostalas potraktowana, ja wlasnie lecze zakrzep (oczywscie m.in lekami) ale dodatkowo pije sok z surowej cebuli (razem z pomidorami), zuje olej, codziennie gotuje siemie laniane, czasem popijam ocet jabłkowy - ale to niestety obniza mi hemoglobine we krwi:/ i jestem w kropce bo obniza plytki krwi ale tez obniza hemoglobine:( mam wielka prosbe, jakbys mogla mi napisac na gg cos wiecej na temat leczenia zakrzepicy, bo nie mam najmniejszego zamiaru do konca zycia brac leki. pozdrawiam. moje gg 12343609

Gość ....finka
MIKSTURA UDRAZNIAJACA ZYŁY ---str 1......................................

Gość ....finka
VENOFORTON-----str 1 .....................................................

Gość ....finka
OCET JABŁKOWY --do picia nadaje sie tylko naturalnie mętny ,własnorecznie zrobiony .

Gość ....finka
Torbiel jajnika -----czytaj na :Choroby kobiece -porady

Gość ciekawa annas
na opakowaniu herbatki nagietkowej jest napisane tylko do użytku zewnętrznego czy można to pić?

Gość ....finka
Jesli herbata to tylko sypana .Polecam jednak :Nalewke z nagietka -wygodna w uzyciu .Sprawdzona i skuteczna . Takze do uzytku wewnetrznego .Do kupienia w aptekach.

Gość klonyatak
gronkowiec na twarzy

Mam problem z dzieckiem. Otóż to jest już nastolatek i wczoraj w toalecie zaczęła mu nagle lecieć krew - w pierwszej chwili myślałam że ze środka, okazało się, że nad odbytem ma dwa niewielkie pęknięcia i trzecie zupełnie maleńkie. Synek akurat 5 dni temu jeszcze zachorował miał wysoką gorączkę. Przyłożyłam mu Linomag - zresztą niewiele tu mam możliwości zdobycia innych rzeczy (jestem w Anglii). Możesz mi coś poradzić:-))

Gość ////////////////////////////
lili11 polecam urynoterapię, poważnie, niech posiusia na wacik i robi okłady

Gość ....finka
GRONKOWIEC NA TWARZY ---polecam BALSAM MUMIO

Gość ....finka
Lili -czy problem jeszcze istnieje ?Posmarowanie tłustą mascia było tu nie wskazane poniewaz proces krzepniecia krwi trwa 24- 48 godz .

Finko, ja od razu nasączyłam watkę sokiem z cytryny, bo nic innego nie miałam, linomag to na drugi dzień zaczęłam stosować. Podpowiedz co dalej. Wielu rzeczy on nie może przyjmować, bo ma kamicę szczawianową. Liczę, że coś wymyśłisz;-) Pozdrawiam

Gość kici 100
Jestes ? Jesli masz gg ....Napisz kiedy bedziesz .

Gość ....finka
?...finka

Gość ....finka
lili- nie wiem co tam u Was mozna zastosowac......Zadbac trzeba o przewiewny ( "chłodny ") ubiór w tym miejscu .Jak pisał ktos wyzej : przymoczki z własnego moczu (moze przekonasz ).Jesli jednak nie ...to moze przykładac błone rozdzielajaca kolejne warstwy cebuli -doskonały antyseptyczny srodek .Kompresy z utartego ziemniaka -mase lekko wycisnac ,zawinac w gaze i przykładac .Jesli potrzeba zmieniac okład nawet parokrotnie w ciagu dnia . Okład z rozgniecionego i posmarowanego olejem liscia np kapusty lub innego ... przeciwzapalnie ,sciagajaco -zregeneruja chora tkanke . Bardzo tu pomocne . Jak by co ...to na g g ....Zajrze wieczorem ,rano .Napisz ......

Zastosowałam Suddocrem (taki w szarym opakowaniu dla dzidziusiów" wydaje się że jest ok. Al;e mam do Ciebie pytanie z innej bajki - co ma jeść osoba , która ma zwyrodnienie mięśnia sercowego z lekką niedokrwistością - dodam, że nieco już starsza, chociaż mimo problemów zdrowotnych bardzo aktywna

Gość ....finka
SERCE ---głog stosuje sie we wszystkich chorobach serca .Dod atkowo pic nalewke z czosnku .Odkwasic organizm!!!"-wapnem"Zakwaszenie organizmu" --temat jest na forum .Masowac strefe refleksyjna -serce.

Gość ....finka
RANY ,zylaki ..................................

Gość ....finka
RANY...........................................................

Gość ....finka
Mój ojciec(lat 77) ma żylaki od lat,1,5 roku leczył sie u lekarza na żylaki a dokładnie miał głęboką ranę ropiejącą na lewej nodze nad kostką ,niestety żadne metody stosowane przez lekarza nie dawały rezultatu,od lat sam czyszczę swój organizm mumio i lecze otwarte rany spirytusem mumio,gdy zauważyłem jak ojciec cierpi w związku z tą nogą zdecydowałem się przeprowadzić kurację na jego organiżmie:3 tabl.(0,2g)xdzień i smarowanie rany spirytusem mumio 4-6 razy dziennie ,po 1,5 miesiącu rana o wielkości 50 mm długa,15 mm szeroka i 5mm głęboka całkowicie została wyleczona

Gość Kasia ze Szczecinka
Mimo iż mam ciemniejszą karnację zawsze rano jestem bardzo blada.

Gość blablablable
Finka ciemna babo,zeby leczyc trzeba zbadac.Paskudna kreaturo-nie leczy sie objawow,ale chorobe.Ze tez na to forum prokurator nie zagląda.Te co sie finki swinki radza i słuchają to ciemne baby.Wejdzcie jeszcze do piekarnika na 3 zdrowaski.Amen.

Gość zastanów się kobieto
jejku jakby tacy wszyscy lekarze byli super to by ludzie nie szukali pomocy gdzie indziej. Zastanów się co za pierdoły wypisujesz. Ja nie twierdze że wszystkie alternatywne sposoby leczenia są super ale na pewno też pomagają. Jeśli lekarz ma w dupie albo nie potrafi pomóc to niby czemu nie można spróbowac np ziół itp, niektórym na prawqę pomagają. A nawet jak ktoś się leczy normalnie u lekarza to niby dlaczego ma nie myśleć pozytywnie??? Czy to jakieś straszne jest czy jak??? To chyba właśnie o to chodzi że mamy mieć dużo pozytywnej energii mimo że z tym ciężko i starać się myśleć pozytywnie. I jak najmniej myśleć o chorobie. P.S. Do kościołą wcale nie chodze i żadnych zdrowasiek nie odmawiam - tak w ramach wyjaśniem co byś mnie mianem ciemnogrodu nie nazywała:/

Gość zastanów się kobieto
I prawda jest taka że wielu ludzi jest zbadanych a lekarze olewają nawert jak już się coś dzieje , a jak ktoś ma jakieś symptomy to lekarz odprawia z kwitkiem. Nie nawidze takiej obłudy. Przez taką pizde pierdoloną bo inaczej o tej lekarce nie potrafie się wyrazić moja ciocia zamiast wcześniej, to później odkryła, że ma raka jajnika.A chodziła do lekarza owszem i to nie raz, bo strasznie jej brzuch puchł, wystarczy na neta wejść i widać że jest to 1-y niepokojący objaw raka jajnika własnie. Ale ta głupia trąba nawet na usg brzucha jej nie skierowała, no a pacjemnt nietsety nie zna się na wszystkich chorobach więc trudno żeby od razu wiedział i wszystko podejrzewał. Ta super lekarka activie jej kazała pić na niestrawność. Dopiero po kolejnych nast. razach jak tamta krowa ją zbyła, znowu spuchła i ją bolec zaczęło to poszła na izbe przyjkęć sama. A tam też sami mądrzy lekarze.....Pierwszy objaw co na necie pisze, a oni to zacżęli od całkowicie innej strony badania i po miesiącu w szpitalu wzięli się za badania ze to może tamto:/ To są w ogóle super lekarze skłonni bardzo do pomocy.A tamta lekareczka taka dokładniutka ach i och jak ciocia teraz tylko do niej pójdzie po jakiś tam lek to wszystkie lekasrtwa sobie pięknie w tabeleczce wypisuje jakie bierze itp że taka dokładna niby:/ Szlag mnie trafia jak spotykam takich lekarzy:/ i TAKICH LUDZI CO PIERDOLĄ ZA PRZEPROSZENIEM GŁUPOTY JAK TY że tylko lekarze mają racje a inni co chcą pomóc na prawdę to nie.

Gość Malenka90k
Zmarszczki mimiczne

Gość Nie przejdzie samo
Mamy demokrację i kto nie chce niech nie czyta, zamiast decydować za innych. Finka wróć. Czekamy na ciebie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się