Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość true__love

KOMU JEST IDEALNIE W ZWIĄZKU BEZ ABSOLUTNIE ZADNYCH ZASTRZEZEN?

Polecane posty

Gość gackowata
np.jakich????????

Gość gackowata
bo to zalezy jakich nie????????

Gość ehhh te czaty
Nie wiem czy taki związek istnieje. Można kochać, byc kochanym i szczęśliwym ale zawsze jest to coś. Przecież jak to sie mówi 'ideałów nie ma" i to święta prawda.

Gość true__love
Nie powiem jakich, bo kazdy moze miec inne. Pytam tak jakby ktos zadał Wam pytanie- czy jest idealnie w zwiazku? Jesli powiesz tak, ALE (np. ale mógłby by bardziej romantyczny)- to znaczy ze masz jakies zastrzezenia. kapujesz? :D

Nie ma idealnych związków, bo nie ma idealnych ludzi. Ile masz lat, że o tym nie wiesz?

Gość true__love
Kinka a jednak ;)

Gość teoretycznie mi
praktycznie czasem denerwują mnie u niego pewne cechy... ale przecież miłość polega na akceptowaniu wad,czyz nie? :) Tak na prawdę zupełnie idealnie byłoby,gdyby mówił mi,że mnie kocha (bo odczuć daje...i to bardzo:) ) i chciałabym z nim zamieszkać :) ale to pewnie z czasem...

Gość gackowata
a ja mam zwiazek idealny ...tylko czasami mi czegos brakuje , no ale to przewaznie z mojej strony

gackowata a czego może ci w twoim związkuz twojej strony brakować?:> to że jak? sama z soba jesteś?:D

taki związek nie ma szans na przetrwanie.... bo kobiety nie kochają \"za coś\" tylko \"pomimo czegos\" a autorka jest w cudownym związku z Enrique Iglesiasem w wersji jpg.... ale to ma tez wade, bo jesli bedzie sie w niego ciągle wpatrywac, to zawali kolejną klase w gimnazjum

jest ok- ja mam duże wymagania ale przede wszystkim wymagam od siebie- ot i cała recepta na idealny związek: praca, praca i jeszcze raz praca.

\"ot i cała recepta na idealny związek: praca, praca i jeszcze raz praca.\" tylko, zebyś pracoholiczką sie nie stała :P faceci takich nie lubią :P

Gość zielona wazka
u mnie jest idealnie :) nie chciałabym niczego zmieic

Gość gackowata
mi tylko i wyloncznie brakuje .........tego ze mamy malo czasu spedzamy ze soba .........praktycznie tylko poranki i noce a pozatym jest ok . ale ja jak to ja zawsze czegos wiecej oczekuje

gackowata...noc zwykle trwa co najmniej 8 h....nadrabiaj, nadrabiaj dzienne zaległości:D

Gość gackowata
nadrabiam jak moge .no ale tez nie moge byc jak ten rzep na psim ogonie .......chodz i czasami tak sie czuje :o

Gość gackowata
tak tyle ze ja ogona niemam ........

typowo kobiece :D:D:D:D buahahahaha co za umiejetnosc autosugestii :D:D najpierw text \"a ja mam zwiazek idealny ...\" a kiedy sie ją pociągnie za język, okazuje sie, ze jej gacek traktuje ją per noga i w sumie to jest dla niego na przyczepke i cierpi z tego powodu :D:D

Gość gackowata
wiesz co .zle zrozumiales ....no ale to juz twoj problem....bleeeeeeeeeeee