Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość true__love

KOMU JEST IDEALNIE W ZWIĄZKU BEZ ABSOLUTNIE ZADNYCH ZASTRZEZEN?

Polecane posty

Kinka - w miare szczupła (ale bez przegięć) brunetka o śniadej cerze wzrost około 170 cm... a charakter - silna, inteligentna, zdecydowana, mająca własne zdanie i szerokie horyzonty, zaradna i ambitna oczywiscie umiejetnie dozując te cechy...

Gość gackowata
komiczne ma swoj ideal : cicha skromna , i trzymajaca jezyk za zebami , i nie majaca swojego zdania drobna brunetka lub blondynka

\"ty chyba agresji w zyciu na oczy nie widziales dziecko\" rozumiem, ze potrafisz wpada w wiekszy szał... nie dziw sie, ze facet Cie unika :P wieczorem dziecinko droga, to ja ide ze swoją lubą na jej firmowy bal :)

komiczne jak ty to zmierzysz, ze ona ma ambicje i szerokie horyzonty, czy wezmiesz to tak na oko?

super komiczne, pewnie nie mialeś żadnych problemów, żeby na swój \"ideał\" trafić:)

Gość gackowata
jezeli prace - nazywasz unikaniem to , to gratuluje podejscia do zycia

ill - oceniam po prostu na podstawie doswiadczenia... oczywiscie moge sie pomylic, ale przeciez nie musze sie z kobietą męczyc cale zycie, jesli mi nie odpowiada...

Gość gackowata
ha ha dobre sobie

Kinka.... co do wyglądu owszem, miałem kilka... okazywały sie albo rozkapryszonymi księżniczkami, albo babkami na wiecznym fochu, albo mężatkami :P charakterologicznie mam taką teraz...

\"jezeli prace - nazywasz unikaniem to , to gratuluje podejscia do zycia \" badania wykazuja, ze 60% ludzi przesiadujacych po godzinach w pracy robi to dlatego, bo nie maja do kogo, lub nie chca wracac do domu

Kurcze. Jak mnie kiedys pytali jaki mam ideal faceta, to chodzilo mi tylko o to, zeby byl troche wiekszy, nie taki chuderlak ale dobrze zbudowany mile widziane szerokie bary i akceptowane brzuszysko. Szerokie horyzonty? Ambicja? Kolor wlosow/oczu? Rozmiar buta? To juz bylo dla mnie za trudne, nie moglam sie zdecydowac :D Teraz jak ktos mnie pyta, jaki jest moj ideal faceta (mam takiego przewrazliwionego kumpla na tym punkcie) to sie pytam: widziales mojego Wacka*? No, to to jest moj ideal faceta, trafilo sie jak slepej kurze ziarno. Ale czemu on ideal to nie umiem wskazac konkretnych cech. Nie kloccie sie o cos, co z zasady dla kazdego ma inne znaczenie, inna wartosc. * imię zostało zmienione :P

chlop z mazur jak ty cos walniesz to nie wiem na co sie zdecydowac -> :o :D :P

komiczne jednym słowem te same kawały o blondynkach- ty- pod patronem brunetek opowiadasz:D:D:D

Gość gackowata
a ja pozbierac sie nie moge tak mnie zaskoczyl swoja ineligecja :p

przez większość miesiecy mój związek był jak z bajki, teraz niestety doczekał sie rzeczywistości

Gość gackowata
jezeli on ma zdrowe spojrzenie to ide jutro glosowac

nie mam brzydala... nie moglbym byc z kobieta, ktora nie wydawalaby mi sie atrakcyjna, ale mam blondynke o dosc jasnej cerze :) miałem juz efektowniejsze kobiety i co z tego?

Gość gackowata
na poczatku przewaznie wszystkie zwiazki sa jak z bajki ..........czasami trwa to dosc dlugo az wkoncu nadchodzi final ,z dobrym moralem