Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO DNO

Apel do wyborców PO!

Polecane posty

Gość PO DNO

W czasie popołudniowego brifingu w Sejmie o godz. 16.45 prezes UPR Wojciech Popiela zaapelował do wolnorynkowych wyborców pokładających ufność w PO, aby w obliczu ujawnionych przez CBA materiałów oddali swój głos na przedstawicieli Unii Polityki Realnej. Widać wyraźnie, że wolnorynkowe hasła PO są ciągle, jak za czasów KL-D (nazwanego później Kongresem Aferałów) i UW-AWS - dwóch formacji pana Donalda Tuska - przykrywką do zupełnie innych działań. Do podnoszenia podatków, zwiększania biurokracji i traktowania prywatyzacji jako medoty nieuczciwego dorobienia się, a nie poprawiania obsługi klientów i lepszej dla nich oferty. Działania formacji w których był poprzednio pan Donald Tusk zniechęciły i nadal zniechęcają Polaków do kapitalizmu, prywatyzacji, wolnego rynku i idei wolności. Obecnie pojawiła się przed wolnorynkowymi wyborcami szansa wprowadzenia do Sejmu i Senatu przedstawicieli autentycznej walki o wcielenie idei wolności i konserwatyzmu w życie - przedstawicieli Unii Polityki Realnej startujących z Komitetu Wyborczego LPR (lista nr 3). Stąd apel prezesa UPR do wszystkich tych, których marzenia przez lata III RP były niszczone działalnością pseudowolnościowych formacji. Przed nami wielka szansa na przywrócenie blasku słowom wolność, wolny rynek i własność prywatna!

Gość PO DNO
Osobiście apel p.Popieli mnie nieźle wkurvił, bo uważam LPR i UPR za kompletnych debili. No ale ja głosuję na LiD a nie na PO, więc w sumie mi tam obojętnie. :-) 🖐️

Gość no to spierdalówa ciołku
🖐️

Gość niccolazzi
o co chodzi z tym wprowadzeniem oplat za studia przez PO?

Gość Kwach Stalinski
PO to sa tez komunisci.Maja z nim z racji swego pochodzenia zazyle stosunki.Mysle tu rowniez o korupcji.Kazdy moze sobie wejsc na strone iTVP-telewizji interaktywnej.Tam mozna sobie wszystko zobaczyc i pezekonac sie,ze afery z udzialem czlonkow PO,to nie jest sprawa nowa.Obejrzyjcie sobie te programy.Polecam szczegolnie:Misja Specjalna,Konfrontacja,Celownik i Sprawa dla Reportera.Tam sa takie rzeczy,ze niektorych,ktorzy sa oszukiwani przez "media" typu Gazeta Wybiorcza,Newsweek,czy Wprost-moga zadziwic.....Rzecz charakterystyczna,ze sa tam w niektorych audycjach dziennikarze z roznych tzw."mediow",z roznych opcji politycznych,a spotkalem sie tam tez z wypowiedzia niejakiego...J.Urbana.....

Gość Kwach Stalinski
Tu mozecie obejrzec sobie,czy komuchy sie rzeczywiscie oburzaja na ministra Ziobro i czy podadza go do sadu,czy jest to tylko komunistyczny bluf,podobny do tego,w ktorym Miller i jego olesie nam zafundowali przy jednej ze spraw korupcyjnych,tzw.mafii warszawskiej.Ja jestem pewien,ze zaden komuch nie odda sprawy przeciw min.Ziobrze do zadnego sadu.Naraziliby sie wtedy komuchy na potezne ciosy prawdy,ktore zakonczylyby ich dzialalnosc.Chodzi tylko o to,zeby w swiadomosci spoleczenstwa powstalo "przekonanie" o tym,ze sprawa znajdzie sie w sadzie.Komuchy sa mistrzami manipulacji.Mozecie to teraz sami zobaczyc. http://www.itvp.pl/event/celownik/

Gość Kwach Stalinski
Program trzeci od gory,to ten o slaskiej mafii weglowej.Mozecie sobie tam zobaczyc zdjecia niejakiego Kwasniewskiego z troche dziwnymi ludzmi,albo jego szanowna ,no oczywiscie prawdomowna malzonke,ktora przed komisja siwe zarzekala,ze ona oczywiscie nie zna zadnego Kuny,Zagla a juz w ogole Mazura.Jakos na zdjeciach widac cos calkiem innego....To dopiero sa jaja....

ma gleboko gdzies czy ktos komuch czy nie !! Dzisiejsza mlodziez nawet nie wie co to PRL. Chce zyc w wolnym kraju, miec prawo wyboru, moc isc do kina lub sklepu w niedziele, chce ogladac wolne media, mam dosc paranoi i ukladow. Dosc mam klotni, hipokryzji, kontorli, blokady gadu gadu... Chce zeby moj prezydent godnie reprezentowal moj kraj. W zyciu nie zaglosuje na PIS.

Gość Kwach Stalinski
Z wprowadzeniem oplat za studia przez PO chodzi o to,o czym mowili oni juz od dawna.A raczej przebakiwali.Chca wprowadzic platne studia i w ten sposob doprowadzic do powstania a wlasciwie do umocnienia sie dziedzicznosci bogactwa z jednej strony i biedy z drugiej.To przeciez ich pomyslami byly hasla w stylu:"menager musi dobrze zarabiac".To doprowadzilo do olbrzymiego rozwarstwienia spolecznego i tzw.kominow placowych.Jedni zarabiaja po kilkaset tysiecy zlotych,drudzy po kilkaset zlotych.Teraz chca isc dalej,wprowadzajac platne studia.To juz kompletnie zamkneloby droge biedniejszej czesci spoleczenstwa do edukacji.Cos jak Indie.Jak sie urodzisz w biednej rodzinie,to w takiej umrzesz.Jedyny ratunek to....reinkarnacja.... Chcialbym powiedziec wam,forumowicze,ze w UE koszt roczny studiow,to E 1000.Cena ta jest rowna dla wszystkich czlonkow UE.W Polsce juz w tej chwili jest to znacznie wieksza kwota,tyle ze ukryta.Tam-to E 1000,to koszt rzeczywisty.Mam przyjaciela,ktory skonczyl studia wlasnie tam.Jest Hiszpanem a studiowal w innym kraju.

Gość nie pierdziel
to PIS chcial wpropwadzic a nie PO !

Gość macie wybiorcza pamiec
Chce zyc w wolnym kraju, miec prawo wyboru, moc isc do kina lub sklepu w niedziele, hahha a teraz ktos ci tego zabrania?

W nosie mam ten apel - i tak zagłosuję na PO. Zwłaszcza że w takiej sytuacji w jakiej znalazła się Polska dzisiaj, nie warto tracić głosu na partię która nie przekracza progu wyborczego. Kiedyś owszem, głosowałam na UPR, ale teraz stwierdzam że to nie ma sensu. Do tego Korwin-Mikke zachowuje się ostatnio tak, że jest mi wstyd, że głosowałam na niego kiedyś w prezydenckich :o

Gość Kwach Stalinski
kayka---jezeli chcesz tego o czym piszesz---to wlasnie PiS jest tego gwarantem.To jest naprawde smutne,ze wielu tego nie rozumie.Przeciez trzeba sie troche interesowac tym co sie dzieje wokol nas i poszukiwac prawdy.Poczatku trzeba jednak szukac dosc daleko.W latach 40 ubieglego wieku.To dziwne,ale ja zawsze sprawdzam kto jest kim.Nie wyobrazam sobie glosowania na kogokolwiek bez sprawdzeniakim jest te czlowiek,jakie ma poglady itd.A najwazniejsze jest nie to co mowi,ale to co robi.Stosujac od dawna tego typu metodyke,nie wyobrazam sobie glosowania na jakiegos komucha.Dlaczego?Bo wiem kim oni sa.Podobnie w ten sposob odkrylem bez trudu to,ze dzisiejsi dzialacze PO,to byli ortodoksi(wieloletni!)z PZPR.To nie jest tlumaczenie czy ktos cos wie,czy nie.To niczego nie usprawiedliwia ani nie tlumaczy.Poza tym,obowiazkiem tych ktorzy wiedza,jest mowienie o tym i przypominanie.

Gość Kwach Stalinski
kayka---jezeli chcesz tego o czym piszesz---to wlasnie PiS jest tego gwarantem.To jest naprawde smutne,ze wielu tego nie rozumie.Przeciez trzeba sie troche interesowac tym co sie dzieje wokol nas i poszukiwac prawdy.Poczatku trzeba jednak szukac dosc daleko.W latach 40 ubieglego wieku.To dziwne,ale ja zawsze sprawdzam kto jest kim.Nie wyobrazam sobie glosowania na kogokolwiek bez sprawdzeniakim jest te czlowiek,jakie ma poglady itd.A najwazniejsze jest nie to co mowi,ale to co robi.Stosujac od dawna tego typu metodyke,nie wyobrazam sobie glosowania na jakiegos komucha.Dlaczego?Bo wiem kim oni sa.Podobnie w ten sposob odkrylem bez trudu to,ze dzisiejsi dzialacze PO,to byli ortodoksi(wieloletni!)z PZPR.To nie jest tlumaczenie czy ktos cos wie,czy nie.To niczego nie usprawiedliwia ani nie tlumaczy.Poza tym,obowiazkiem tych ktorzy wiedza,jest mowienie o tym i przypominanie.

pamietasz PRL i nie zagłosujesz na PIS ? to oznacza ze popierasz PRL wolno ci

Gość Kwach Stalinski
Ale powiedzcie mi teraz-wy,ktorzy deklarujecie ,ze zaglosujecie na PO.Powiedzcie mi,czy ogladaliscie cos z linkow ktore wam przeslalem>jestem raczej pewien,ze nie.Nawet tej odrobiny wysilku nie chcecie poniesc,by isc w strone prawdy.Zamiast tego chloniecie klamstwa z "mediow".Idziecie na latwizne.Na gotowce.Ale czy lubicie byc oszukiwani?To jest moje pytanie dla was pod rozwage....

tak -... pis - zieje nienawiscia... Ganiaja za pijakiem ktory pojechal po prezydencie.. A ksiadz Rydzyk rządzi ... Babcie ktore miaja juz blizej niz dalej rzadza. A do obywatela sie mowi SPIEPRZAJ DZIADU !! NEVER !!! Az mi sie krew burzy jaki ten naród durny !! Wybiorcza pamiec --> chyba nie do konca interesujesz sie polityką .. nie masz pojecia o ustawach ktore czekaly juz w kolejce !

Gość Kwach Stalinski
Pamietac czasy PRL i nie glosowac na PiS.No coz deklaracje ida z roznych stron....Nie chce byc niegrzecznym,ale ty niczego nie rozumiesz....

Wybiorcza pamiec -- pierdzielisz jak Ziobro !!! \" Nie ma dowodow to najlepszy dowód na to ze sa dowody\" JA pamietam PRL i PIS to dla mnie dokladnie to samo ! Hipokryci popieprzeni ! Siostry i wujkow kaczor pozatrudnial w urzedach, telewizje opanowal, z polsatu lisa wywalil ! Wescie sie ludzie opamietajcie !

Gość PO DNO
Kayka> Piszesz ze masz gleboko gdzies czy komuch czy nie bo jedyne co ci sie marzy to zyc w wolnym kraju Tylko ze to wlasnie ci "neutralni" dla ciebie komunisci chca ci ta wolnosc zabrac, bo czym jest wolnosc? To mozliwosc samodzielnego podejmowania decyzji dotyczacych MNIE oraz nieograniczona zdolnosc do zarzadzania uczcie zarobionych pieniedzy bez zgody urzednika, pozwolen, koncesji, pozwow, PITow itp A to komuchy zabieraja ci 70% tego co wypracujesz, to komuchy decyduja za ciebie jaka moralnosc jest jedyna slusza indoktrynujac twoje dziecko "oswieconymi" Eurobzdurami w panstwowych szkolach, to komuchy buduja mit panstwa "opiekuncze" czyli panstwo zbiorowej kradziezy dla kolegow z partii, TO KOMUCHY CHCA CIEBIE ZNIEWOLIC!!!!!!! Wiec niepisz do cholery ze ci ludzie daja ci "wolnosc"

http://pl.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y a pamietasz okragłe stoliki i ukałdziki a w nich donia w roli głownej jak wy macie słaba pamiec ludzie Po juz rzadziło pod nazwa AWS, Unia wolnosci ci co podpowiadaja Tuskowi jak działac juz byli sprawdzani i nic nie umieja np Buzek Bielecki - czy wy na serio nie widzicie czy raczej nie chcecie tego widziec ?