Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO DNO

Apel do wyborców PO!

Polecane posty

Gość Kwach Stalinski
kayka---ty jestes niestety przykladem tych sposrod nas,ktorzy maja zamiast mozgu w glowie--odbiornik telewizyjny.Wierzysz w klamstwa.Piszesz dokladnie to,co mozna uslyszec,przeczytac we wrogich Tobie samej tzw."mediach".Bez obrazy.Ale to prawda....Piszesz ze az ci sie krew burzy,a mowisz ze to PiS sieje jakas nienawisc....

Gość macie wybiorcza pamiec
kajka a myslisz ze PO kogo zatrudni???? Walter z tvn ------PO telewizja POwnicza a Kasia tusk tam ma byc pogodynka wymieniac dalej?

Kwach - ja nie ogladam TV !! Ja znam temat z innej strony ! Tobie Kaczor rozum zlasowal

PIS wam mozgi zaćmił !! Wszedzie komuchow widzicie i uklady ! no niestety wszedzia sa układy idz do pierwszego urzedu szpitala czy szkoły i zobacz ze one sa ze raczka raczke mykje szara strefa dział wszedzie jeden drugiego kryje a tak nie moze byc w cywilizowanym kraju polacy to taki naród który jak nie widzi bata dostaje na łeb wiec tylko takie twarde rzady jak PIS moga cos wskurac

Gość PO DNO
Kayka dla dobra siebie samej lepiej w niedziele zostan w domu :-D

no chyba nie powiesz ze nie słyszałas o kasi w tvn wpisz sobie w gogle kasia tusk a ilosc tematów o tym cie zadziwi

Gość on-wawa
DO Kayki, cz Ty naprawdę jesteś idiotą/tką czy tylko udajesz? Masz prawo nie głosować na PIS, ale nie bredź że: 1. Młodzież nie wie co to PRL- naród bez przeszłości nie ma przyszłości 2. PiS chce zamykać kina, sklepy w niedzielę i kontroluje Gagu-Gadu. Hipermarkety w niedzielę są pozamykane w całej zachodniej Europie (poza Słowacją, Polską, Czechami). W całej Europie rządzą Kaczyńscy? Kto mówi o zamknięciu kin w niedzielę? Stuknij się w móżg, a później stukaj w klawaiturę !!!

tak.. tu tez jest uklad. Matko kochana !!! Ratuj ! Czemu ojciec Rydzyk nie zostaje usuniety za obrazanie prezydenta ? Czemu wylecial Lis ? Kto zasiada w Radzie nadzorczej TVP ? odpowiedz tylko na to.

Gość nie słuchajcie oszolomów Pisu
tylko i wyłacznie PO!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość racja _______racja
tylko PO

Jestem idiota........... no wreszcie cos madrego napisałas

on - wawa... Nasza gospodarka nakreca sie w weekendy ! Giertych - o ile mi wiadomo wicepremier TWOJEGO rzadu mowil o zamknieciu kin ! Ostatnie audycje radiowe i telewizyjne pokazywaly tą WYJATKOWO oswieconą mlodziez :)

wybiorcza pamiec. Zamiast obrazac (rozumiem ze solidaryzujesz sie z premierem) odpowiedz na 3 proste pytania).

ja nie widze klapek u niego ale u ciebie dziewcze owszem za duzo TVN szkodzi pamietaj

kayka a czy nie powiedzieli ci w tVN ze giertych juz jest wywalony za gadanie takich miedzy innymi głupot wiesz jaki dzis dzien tygodnia miesiac rok?

Gość Marcinkiewcz swoj chop
poznał sie na Kaczkach ....poparł dziś Tuska ..tylko czekać jak Rokita dołaczy do PO nie moga rządzić dwaj bracia ! absolutnie !! Ludzie opamietajcie sie !!

skad ma bydz rydzyk usuniety? nie wiem za co lis jest usuniety nie ogladam polsatu wcale w radzie nadzorczej TVP nie zasiada nikt z PO w przeciwienstwie do TVN bo tam sa wszsyscy z PO

Gość on-wawa
Kayka: pisać można wszystko, nawet te brednie co Ty. Ale to świadczy tylko o Tobie. Ja Tuska nie popieram, ale nie piszę że on chce Pomorze oddać Niemcom, a ty bredzisz, że kaczory chcą kina zamknąć w niedzielę. Więc jeśli to nie głupota to co? Napisz od razu, źe kaczory chcą obóz w Oświęciumiu otworzyć, i całe PO i LiD tam umieścić. Po co się rozdrabniasz ? I dopisz jescze, że Kaczory chcą zakazać stosunków pozamałżeńskich !!! Idź na całość !!! Twoje hasła będą podwalinami pod tą nową Irlandię!!!!

a kto miał byc wice premierem skoro PO sie obraziło ze przegrało i odmówiło wsolpracy ???No powiedz kto?

Gość PO DNO
Oczywiscie w tym kraju niema zadnych ukladow! Czystym przypadkiem jest ze byli PZPR i SLD oraz powiazani zasiadaja na wysokich stanowiskach w sprywatyzowanych firmach Blida zabila sie bo miala chilowa depresje... oczywiscie niema to nic wspolnego z tym iz ssala pieniadze z mafi weglowej lepiej niz nie jedna tirowka Mozna pisac dlugo... mam prosbe, zrob pobaw sie detektywa- poszukaj spisu zarzadu jakiejs polskiej panstwowej lub sprywatyzowanej spolki (np Orlenu) i dzieki internetowi poszukaj biografi konkretnych osob w niej zasiadajacych :-D Nie kazdy musi sie znac na Polityce! to zaden wstyd, ale jesli niemam zielonego pojecia o histori, ekonomi oraz podstaw dyplomacji nie rozmawiam o tym!!! Dobra rada dla wszystkich a'la kayka :-D :-D :-D