Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO DNO

Apel do wyborców PO!

Polecane posty

tusk miernota ?... no tak.. Ostatnia debata (a wlasciwie konferencja prasowa premiera) jest tego najlepszym dowodem, prawda ?

Gość macie wybiorcza pamiec
A o kontroli maili nie slyszalas, blokadzie GG ? nie nie słyszałam

dlaczego Tusk pojechał sie tłumaczyc Dziwiszowi?

nie wiem po co. Nie siedze u Tuska w glowie. Dlaczego tlumaczyc ? Moze pojechal rozmawiac po prostu. Kosciol - jak by nie patrzec - spelnia ogromna role w naszym panstwie. I nie mow mi ze Rydzyk to kosciol. Rydzyk to sekta.

dla mmnie ani rydzyk ani dziwisz z kosciołem sie nie kojarzy ale i 1 i 2 z kasa i władzą dziwisz i rydzek to to samo dla mnie a moze wiesz dlaczego zachodnie firmy które maja hipermarkety w polsce zmieniaja nazwe co piec lat?

Moze pojechal rozmawiac po prostu. Kosciol - jak by nie patrzec - spelnia ogromna role w naszym panstwie. a dlaczego PO krytykuje rozmowy kaczek z kosciołem

Powiedziec ci czemu?? bo chce takze zdobyc poparcie beretów robi to zwyczajnie na złosc od dwoch lat ma koscielny slub i rznie wzorowego katolika wczesniej był ateistą nagle przed wyborami 2005 uwierzył??????? cuD! qw jego przypadku cud to cos co zdarza sie notorycznie ide robic obiad moim dzieciom papa

Gość bonnnn
przeciez PO i LiD ztego samego pnia i ideologii sie wywodzą. tylko sie podzielili jak zwykle od 89 sie dzielą by zamieszac wyborcom i by wyborca miał wybór . między dżuma a syfilisem. teraz sie rozgrywa bitwa o Polske. w ktora sie również od lat angazuja zachodnie media w swoim interesie. gł. niemieckie. a Tusk i jego PO to ich [ Niemców ] interesów forpoczta w Polsce.

Gość to pis ma zrobic koalicje
z lid...a nie po. Naucz sie czytac.

Gość Krzysiek z Warszawy
kolejne histeryczne kłamstwo i manipulacja zwolennika PO lub Lid.

Właśnie dlatego, że tak dobrze pamiętam PRL - nie zagłosuję na PiS! Nie odpowiada mi życie w kraju, gdzie dąży się do upartyjnienia wszystkiego, gdzie wciąż węszy się spiski, gdzie używa się ohydnych metod do \"walki z korupcją\" Za PRL-u Bogiem był Związek Radziecki i Breżniew (aż się rzygać chciało), a teraz Bogiem jest Rydzyk. W kraju, gdzie władza brata się i SŁUCHA (co gorsza) kogoś takiego jak on - nie może być dobrze. Już mi się flaki wywracają od tej kaczyzny w sosie z rydzyków. FUJ!

Gość on-wawa
Jęsli Tusk nie jest miernotą, to co zrobił przez ostatnie 17 lat, poza przechodzniem z partii do partii: KLD, UW, PO (z UW odszedł zdradliwie tzn. bez wiedzy szefa Mazowieckiego). I ciągle gada i gada i nic z gadania nie wynika. Głosujcie na PO, tylko nie liczcie że coś się zmieni na lepsze. Tuskowi dwa lata zajmie rozliczanie PiS-u, wróci wszystko do normy, tzn lekarze, policjanci z drogówki i politycy będą brać jak dawniej. A po dwóch latach wygra PiS z bezwględną większością. Tusk, ostatnio źle na buzi wygląda, jakby przegrał po raz trzeci, to mógłby sobie krzywde zrobić. Więc głosujcie na PO, i spotkamy się za dwa lata.

Gość podstawowy argument PO
kaczyzny w sosie z rydzyków. FUJ! zacznijcie mowic o konkretach bo narazie wszsyscy gadacie albo o tym albo o cudach licza sie fakty anie to co obiecuje PO

Gość podstawowy argument PO
on wawa a moze własnie im o to chodzi by wróci ło wszystko do normy, tzn lekarze, policjanci z drogówki i politycy będą brać jak dawniej. moze piszemy własnie z tymi co brali i nie widza w tym nic złego

Gość ha ha ha ........
Nelly Rokita - PiS nie dojrzał do samodzielnego rządzenia 14:23 Tak walczy pisiowy elektorat "PiS absolutnie nie dojrzał do samodzielnego rządzenia - stwierdziła nieoczekiwanie w Kontrwywiadzie RMF FM Nelly Rokita, doradczyni prezydenta ds. kobiet i kandydatka PiS-u do Sejmu." buehehhehe

Gość antekkk
Nelly obraziła sie, że Tusk nie dopieszczal jej męża, to poszła do Kaczyńskiego i wychwala PIS. Osobista zemsta. A to, że to Kaczor a nie Tusk bluzgał na Rokite i porównywał go do zbrodniarza to już sie dla niej nie liczy. Żałosna postać. Nie wiadomo, o co w tym wszyskim chodzi samemu Rokicie. Jeśli to on tak naprawde stoi za Nelly i chce jej jęzorem chce wylizać tyłek Kaczyńskiemu w nadziei na stołek, to jest skończony, przynajmniej moralnie.

Gość he he he ........
Nie wma to jak wybiórcze cytaty, co ? :P "Żadna partia w parlamencie nie dojrzała do samodzielnego rządzenia. Nawet PiS" - powiedziała Nelli Rokita. "Platforma, która o tym mówi, chce po prostu rządów dyktatorskich" - dodała.

Gość Jestem Jestem Golia
Tu Kaczorek Donaldek Tusek !!!! Golia szukam Cię na wszystkich topikach, gdzie jesteś???? Tylko zagłsuj na mnie !!!!!! Obiecuję Ci gruszki na wierzbie !!!!!!! A potem się obaczy !!!!!!!!!!!!!