Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudi26

Mamy które urodziły swoje dzieciaczki za wczesnie.

Polecane posty

Witajcie Chciałam zaprosic wszystkie mamusie ktore urodziły swoje szczescia za wczesnie. Ja mam na imie Ania i mam 26 lat.To była moja druga ciąza.Pirwsza niestety zakonczyła sie bardzo szybko bo obumarła w 10 tygodniu.W tej wszystko bylo super do dnia kiedy nie zaczał mi sie stawic brzuch.Pojechałam do szpitala zaraz kroplowki rozkurczowe,silne skurcze miałam juz od niedzieli a w poniedziałek miałam załozony szew ktory niestety w srode nie wytrzymał:(Urodziłam moja corenke w 26 tygodniu ciązy 17 pazdiernika 2007 o 17,25.ma 770 gram i 35 cm.W tej chwili jest w specjalistycznym szpitalu pod opieką lekarzy ktorzy nie odstepuja jej na krok.Stan narazie jest stabilny ma silne serduszko i sama oddycha.Chciałam aby mozna bylo sie tutaj podzielic rozterkami i obawami bo jak sama wiem jest ich bardzo duzo. Pozdrawiam.

witaj rudi, u mnie sytuacja byla odwrotna bo urodzilam 13 dni po terminie :-), ale bedac w szpitalu lezalam z dziewczyna ktora podobnie jak ty urodzila za wczesnie. ja sie modlilam zeby ciaza sie juz skonczyla a ona zeby jeszcze trwala :-(. dzis smiejemy sie z tego obie :-). zycze ci zebys jak najszybciej doczekala takiego dnia kiedy juz wszystko bedzie bladym wspomnieniem. powodzenia 🌼,badzcie dzielne :-)

dziekuje mam nadzieje ze juz niedługo bede tuliła moja kruszynke i zapomnimy o wszystkim.