Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19sto latka

podkład dla 19latki jakił? najlepiej jakis antybakteryjny ktory nie zapycha

Polecane posty

Gość 19sto latka

porow? najlepiej taki max do 30 zloty, moze byc jakis z apteki. Ma ujednolicać koloryt skory, aby sie skora po nim nie swiecila:) mozecie jakis polecic? dzieki

Gość nutellka z kokoskiem
under 20 nie drogi i dobry :)

Gość soraya ma podkłady
antybakteryjne. W sumie są ok jak dla mnie. Poszukaj w drogeriaj\ch np w Rossmanie kupuje

Gość a ja kiedys uzywalam AA
AA Oceanic rozne rodzaje i niedrogi do 15 zl .. Nie mam pojecia jakie jeszcze

Gość Sprawdzony
lirene rozswietlajacy :)

Gość nutellka z kokoskiem
hmm kazdy ma inna cere, tez kupowalam AA i mi wlasnie po nim sie swiecila. trzeba pokombinowac zeby trafic na dobry

Gość mroweczxka
a probowalyscie fluid rozswietlajacy lirene shiny touch?ja go mam i jestem bardzo zadowolona jesc swietny dobrze kryje i ma takie fajne drobinki rozswietlajace po ktorych jednak buzia nie swieci sie ale ma ten blask do kupienia w aptece polecam

ze swojej strony polece dr eris lirene fluid matujacy nature matte. mieszalam go pol na pol z kremem matujacym i bylo ok :)

Gość Sprawdzony
liren mozna tez kupic w drogeriach :):) jest super i ma takie fajne drobinki

Gość 19sto latka
skopiujcie caly link wtedy wejdzie

Gość Sprawdzony
ja mam rozswietlajacy tak pisze na opakowaniu :) Lirene SHINY TOUCH Fluid rozwietlajacy :):)

Gość Sprawdzony
kosztuje cos kolo 15 zl ale na dlugo starcza :)

hmmm......... a ja bardzo nie poleam tego lrene shiny touch. mnie jako nastolatke pozapychal strasznie, odcienie jakies takie\'pomaranczowe\' na twarzy sie ro bią po kilku godzinach , \'pachnie\' słodko-mdło, ni i opakowanie jest duze, a w sumie samego podkladu bardzo mało!!!!!!!!!!!!!!!!( w takiej malutkiej łezce) . 19-sto latko, a możeby krem tonujący?? ja powielu podkładach mam teraz z Ziaji seria nuno krem tonujący do modej cery, nibytrądzikowej , ale dla mieszanej wrażliwe(mojej) tez jest świetny!!! lepszy niz wszystkie wcześniejsze podkłady. Nawilża, matuje, cera ma jednolity kolorek ale zero efektu maski. Krycie dośc małe.Cena smieszna- dałam za niego 6zł.bardzo wydajny i absolutnie nie zapycha, antybakteryjny.

Gość Sprawdzony
zeby sie nie robily takie "pomaranczowe" plamy trzeba dobrze rozsmarowac :)

ja uzywam dermablend vichy, nie zatyka porow,nie powoduje powstawania zaskornikow, wygladza skore i ma fantastyczna konsystencje, rozprowadza sie bardzo dobrze na twarzy ,ale jest drogi, bo kosztuje ok.60-70zl...

do Sprawdzony : rzsmarowywałam dobrze, i zpoczatku bylo spuer, ale PO KILKU GODZINACH zaczynał przybierac odcień pomaranczowy, ciemnieć:/ pozdr.

Gość Sprawdzony
a to juz nie wiem :P

Gość 19sto latka
ten vichy znam jest strasznie ciezki tzn widoczny na twarzy ale bardzo dobrze kryje. CHce jakis lekki nie zatykajacy porow.

Gość o jezu..
maybelline dream matte mousse jest super. I bardzo lekki a w dodatku dobrze matuje.

Moja młodsza siostra używa podkładu matującego z serii kosmetyków antybakteryjnych firmy floslek :) Przynam, że faktycznie mimo jej trądzikowej cery wygląda całkiem ładnie

Gość Raeven
Polecam kremy BB = ale te oryginalne azjatycki, można dostać je na allegro, Lioele, Skin79, Missha, Skinfood... O niebo lepsze od podkładów, lepiej tuszują a wyglądają naturalniej. No i pielęgnują skórę.

Gość spaaaaammmm
ada to nie wypada tak spamować tym badziewiem :/

Gość wigabatryna
Nie wiem czy napisałaś w którymś miejscu wątku jaką masz cerę, bo się tego nie doszukałam, ale ta seria, z której kosmetyków ja używam, ma różne opcje (i matujące, i kryjące) Może skoro po jakimś podkładzie świeci ci się buzia, to spróbuj tego matującego. To jest make - up natural effect Soraya z serii Profesjonalna szkoła makijażu. One mają dla ciebie jeszcze jeden duży plus. Jesteś młodziutka, więc bez sensu, żebyś nakładała sobie na twarz "maskę". A te make upy akurat wyglądają bardzo naturalnie, dzięki czemu nie będziesz wyglądała jak sztuczna lalka :)